- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Ben tüp bebeğe başladığımdan beri kadınlar kulübüne girdim okudum öğrendim araştırdım. Beraber başladıklarımla yaşadıklarımız, karşılaştıklarımız. Sözde işte hangi yerde başladıysam orada tutuklu kaldım.Allah iyilerle karşılaştırsın çok şükür doktorum herşeye baktı öyle başladı tedaviye hatta başka doktorlara bile sordum hep dediler bu tahliller en iyisi hep bakılmış dediler
Kaç kere Farklı merkezlerde denedin?Belki labaratuvardandır. Ben 4 Farklı merkezde denedim, sonuç hep aynıYok bacım yok yaştan değil ben 29 yaşındayım aynı oda amh iyi ama kalite yok hurma poleni araştır
aynı fikirdeyim baştan istemesi gerekenleri isteseler tekrar tekrar aynı yıkımları yaşamak zorunda kalmazsınız ,bende de hiç bişey istenmedi kan pıhtılaşmasına mesela kromozomlara istenmedi işte bende soruyorum para için mi zaten veriyoruz ne derseler elimizde ne varsa neden bizlere tekrar tekrar aynı üzüntüleri yaşatıyorlar ben daha bu serüvenin başındayım burada okuduklarımdan yola çıkıyorumİlk denememde kan pıhtılaşmasına bakılmadı
İkinci denememde bakıldı bu da tutmayınca genetik ve kromozomlar istendi.
Üçüncüde hepsine bakılmış olacak ve ngs yapılarak devam edilmiş olacak.
Buda tutmaz devam etmezse başka birşey kalmıyor.
Şuan üçüncü için ngs sonucunu bekliyorum transfer için.
Halbuki hepsi baştan yapılsa (ngs hariç) ama yok ticarethane olmuş kimsenin umrunda değil yaşadıklarımız çektiklerimiz.
%5 belki ilk transferinde tutuyor bebeğini kucağına alıyor. Ya geride kalanlar yüzdenin fazlasını biz oluşturuyoruz. Yapılması gerekenler başta yapılsa ama olmaz…
Olumsuzluklar yaşaya yaşaya farkına varıyorsun ama olan olmuş oluyor.
neredesin hangi hastahane doktorAllah iyilerle karşılaştırsın çok şükür doktorum herşeye baktı öyle başladı tedaviye hatta başka doktorlara bile sordum hep dediler bu tahliller en iyisi hep bakılmış dediler
ay maşallah ne güzel inşallahEki Görüntüle 2991556
Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur
belirti varmıEki Görüntüle 2991556
Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur
inşallah pozitiftirEki Görüntüle 2991556
Belirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiyorumbelirti varmı
gecen ayda bu kadar belirginmiydiBelirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiyorum
Yok bu kadar belirgin değildi. bide o aşılamaydı bu tüp bebekgecen ayda bu kadar belirginmiydi
o zaman inş bebiştir diyelimYok bu kadar belirgin değildi. bide o aşılamaydı bu tüp bebek
inşallah hamilesindir inşallahBelirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiy
Eki Görüntüle 2991556
hangi ayın onunda yaptın canım çatlatma iğnesiniEki Görüntüle 2991556
Ocak 10 da çatlatma iğnesi oldum. Transferde 12 sinde. 6.gün embriyosuyduhangi ayın onunda yaptın canım çatlatma iğnesini
transfer olalı kaç gün oldu
kafam karıştı biraz
Hayırlı olsun çok net görünüyor inşallah kanda da güzel çıkar değerEki Görüntüle 2991556
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?