Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

8 inde OPU oldum bende covid pozitiftim ama iptal olmadı çok şükür. Şimdi ameliyat olmam lazım endo odakları ve tüp açılması için. Sonra transfer olur umarım.
Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.
Hiç kimse kabul etmez normalde ama işinizi çözmüşsünüz sevindim.

Çok sevindim. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Vatana millete hayırlı evlat olsunlar
Ben 5 yıldır evliyim. 5 yıldır uğraşıyorum. Şu msjın bana büyük umut oldu
Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canmm inşallah alalhj isteyen herkse nasip etsin

Aynı durum benim başıma geldi opu 3 gün öncesi pozitif çıktım ama dr um iptal etmedi hiçbirşeyi...

Kızlar transfer sonrası kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ve bulan var mı?

Ben sadece doktorun dediğini söyledim onunda bi garantisi yok dedi

Merhabalar... Ben de bugün başladım adetimi beklemeden aradan başladık biz daha önce bu şekilde yaptıran var mı acaba?
İğneleremi başladınız kullandığınız ilaçlar ne?
Bazen siklusun ortasında da başlayabiliyor doktorlar
Yumurtaları bastırmak ya da eşit büyütmek için
Siz ne kullanıyorsunuz şuan

Canım doktor 150 merional, 150 fostimon yaptırdı hep.
Maalesef bugün haber geldi embriyologtan biri 5 diğeri 6 hücreli 2 tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlar.Bana daha önce 7-8 hücreli bile 3. Gün transfer edildi tutmadı.Bunların tutacağını hiç düşünmüyorum.Keşke dondurmadan önce arasalardı , dondurmayın derdim.Altı denemem var geçmişte, hiçim bakmıyorlar neyin transfer edildiğini ve tutmadığını.Çok sıkıldım artık.Gerçekten zaman kaybı bazı yerler.

Canım ben de polen , arı sütü kullanmaya başlayacağım.Ama oksijen odalarını bilmiyordum.Gerçi yaş 40, artık yaşlanıyormuş yumurtalar ve bazı eforlar çare etmiyormuş .

Ben kullanıyorum canm

Ben igne değil kapsül kullanıyorum canmm kan sulandırıcı
Ben iğne bulmakta sıkıntı yaşıyorum, kapsül derken adı nedir? Ben de doktoruma danışayım, hem coraspin hem oksapar yazdı bana ama oksopar ve enox ilaç firmaları sağlık bakanlığıyla anlaşamadığından piyasadan ilaçları çekmişler, biz napıcaz bilmiyorum sonuçta pozitifi görürsem 9 ay boyunca kullanmak zorundayım

İğneleremi başladınız kullandığınız ilaçlar ne?
Bazen siklusun ortasında da başlayabiliyor doktorlar
Yumurtaları bastırmak ya da eşit büyütmek için
Siz ne kullanıyorsunuz şuan
Menapur ve gonal f kullanıyorum şu an bir de adet geciktirici verdi şu an adetin 20. Günündeyim çünkü ilk defa böyle bir şey deneyeceğim hayırlısı bakalım

bende adetin 2 günü başlattıklarını biliyorum hormon testleri veriyorsun istenilen değerlere bakıp ona göre başlıyorlar
Yumurta gelişimine göre böyle şeyler yapılabiliyormuş bakalım farklı bir deneme inşallah bu sefer sonu güzel biter

Canım ben de polen , arı sütü kullanmaya başlayacağım.Ama oksijen odalarını bilmiyordum.Gerçi yaş 40, artık yaşlanıyormuş yumurtalar ve bazı eforlar çare etmiyormuş .
Yok bacım yok yaştan değil ben 29 yaşındayım aynı oda amh iyi ama kalite yok hurma poleni araştır

Yumurta gelişimine göre böyle şeyler yapılabiliyormuş bakalım farklı bir deneme inşallah bu sefer sonu güzel biter
Zaten bu tüp bebek tedavisinin 40 bin yolu var her doktor farklı bişeyler uygulama yapıyor bende şaştım kaldım burada okuduklarımdan sonra

Sonuçta pahalı bir tedavi çöp olmasını istemediler sanırım. Zaten ayrı bi odada yattım baya ücra köşedeydim ve hiç çıkmadım odadan olabildiğince temas etmedim özendiler onlarda baya. Dilerim buna değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…