- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
bende adetin 2 günü başlattıklarını biliyorum hormon testleri veriyorsun istenilen değerlere bakıp ona göre başlıyorlarMerhabalar... Ben de bugün başladım adetimi beklemeden aradan başladık biz daha önce bu şekilde yaptıran var mı acaba?
Hiç kimse kabul etmez normalde ama işinizi çözmüşsünüz sevindim.8 inde OPU oldum bende covid pozitiftim ama iptal olmadı çok şükür. Şimdi ameliyat olmam lazım endo odakları ve tüp açılması için. Sonra transfer olur umarım.
Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.
Çok sevindim. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Vatana millete hayırlı evlat olsunlarCanim bendede polikistik over 14 yumurta toplandı 7 si kaldi ve sağlıklı lar cok şükür on gün önce iki ebriyo transfer edildi ve idrar testi yaptim pozitif sonuç aldimm kan tahlili yapmdim daha doktorum bekle dedi testt gününü
Amin canmm inşallah alalhj isteyen herkse nasip etsinÇok sevindim. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Vatana millete hayırlı evlat olsunlar
Ben 5 yıldır evliyim. 5 yıldır uğraşıyorum. Şu msjın bana büyük umut oldu
Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynı durum benim başıma geldi opu 3 gün öncesi pozitif çıktım ama dr um iptal etmedi hiçbirşeyi...Covidde hiç belirtim yoktu anatezi için PCR testi istediler yaptırdım hiç ihtimal vermiyordum, gece de çatlatma iğnemi olmuştum, sabah bir gördüm ki pozitifim, başımdan aşağı kaynar su devrildi. Herşey çöp olacak diye çok üzüldüm önce ama sonra hayırlısı buymuş diyip Allaha bıraktım, sonra doktordan haber geldi alacağız sizi diye havalara uçtum.
Olurmu garantisi yok yapmayın Allah aşkına nice insanlar bu sayade hasta genlerini evlatlarına tasimiyo sağlıklı bebekleri oluyo ozman NGS PGT neden var o zamn kimse yapmaz ama burda PGT YÖNTEMİYLE sağlıklı gebelik elde eden varmı topic var bı girin okuyun insalnlarin nasılsa sağlıklı evlatları olduğunu bu yöntemin mucize olduğunu..kendim için diyorm sağlıklı yumurta yok hepsi boş çıktı adamların NGS yapacak emriyosu yokki ellerinde yapsi
Amin canmm inşallah alalhj isteyen herkse nasip et
Ben kullanıyorum canmAynı durum benim başıma geldi opu 3 gün öncesi pozitif çıktım ama dr um iptal etmedi hiçbirşeyi...
Kızlar transfer sonrası kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ve bulan var mı?
Ben sadece doktorun dediğini söyledim onunda bi garantisi yok dediOlurmu garantisi yok yapmayın Allah aşkına nice insanlar bu sayade hasta genlerini evlatlarına tasimiyo sağlıklı bebekleri oluyo ozman NGS PGT neden var o zamn kimse yapmaz ama burda PGT YÖNTEMİYLE sağlıklı gebelik elde eden varmı topic var bı girin okuyun insalnlarin nasılsa sağlıklı evlatları olduğunu bu yöntemin mucize olduğunu..kendim için diyorm sağlıklı yumurta yok hepsi boş çıktı adamların NGS yapacak emriyosu yokki ellerinde yapsinlar
Ben igne değil kapsül kullanıyorum canmm kan sulandırıcıBen sadece doktorun dediğini söyledim onunda bi garantisi yok dedi
Amin canım amin cümlemizeMaşallah, Allah güzelce tutunup hayırlı bir hamilelik görmeyi nasip etsin.
ikinci bebek için mi sizin de çabanızMerhaba arkadaşlar benimde 4. Tüp bebek yapılacak şuan transfer asamasindayim inş ocak sonu yada şubat 1 e falan denk gelecek transfer asamasinda olan arkadaşlar varmı acaba doktorunuz hangi ilaçları verdi acaba inş hepimiz sağlıkla kavusalim
İğneleremi başladınız kullandığınız ilaçlar ne?Merhabalar... Ben de bugün başladım adetimi beklemeden aradan başladık biz daha önce bu şekilde yaptıran var mı acaba?
Canım doktor 150 merional, 150 fostimon yaptırdı hep.En mantıklısı... Taze transfer vücudu çok yoruyor bence.
Amin amin... Güzel günler görelim inşallah.
Üzüntünü çok iyi anlıyorum... Çok geçmiş olsun.
Duygularını o kadar iyi paylaşıyorum ki. Ben 35 yaşındayım. 31 yaşındayken çikolata kisti ameliyatı oldum. Yumurta kalitem de, AMH de zarar görmüş bilemedim. 3.5 senedir ben de uğraşıyorum. 7. denemem olacak benim ama aslında ilk denemem hatalıydı. Onu saymıyorum. Rahimde hidrosalpenks varken bana transfer yapmışlar sonradan öğrendim.
Bana da doktorlar NGS dışında her ihtimali denediler. En son denememde NGS ye gitti onda da hazin son...
Kaç kere kimyasal gebelik yaşadım.
3. gün embriyosu transfer olacağım, düşük doz ilaçla 4 embriyom donduruldu.
Ben de NGS nin kesin yöntem olduğunu düşünmüyorum.
Ne dozda ilaç kullandırdılar sana?
Ah canım benim...
Çok daha güzel şeyler olsun bundan sonra...
Neden boşa gitsin inşallah güzel embriyoların olsun.
Hayırlı olsun şimdiden, olmuş gibi görünüyor belli ki, test günü yarın mı?
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah güzel güzel bebeklerin olsun, bu günler geride kalacak inşallah.
Canım ben de polen , arı sütü kullanmaya başlayacağım.Ama oksijen odalarını bilmiyordum.Gerçi yaş 40, artık yaşlanıyormuş yumurtalar ve bazı eforlar çare etmiyormuş .Anladım haklısın ozaman sen ben yumurta kalite sayı için ne yapmalıyız ona bakcaz hurma poleni hiç arastirdinmi benim çevrem hep onla hamile kaldı ben kullanmadım düşük yapıyorum sürekli die ama ilk kez yumurta toplamada gördük kalitesiz olduğunu
Bide oksijen çok iyi lymiş oksijen odalarını duydunmu hiç günler 1 saat giriyosun hangi şehirdesin mesela burda yok oksijen odalari
Ben kullanıyorum canm
Ben iğne bulmakta sıkıntı yaşıyorum, kapsül derken adı nedir? Ben de doktoruma danışayım, hem coraspin hem oksapar yazdı bana ama oksopar ve enox ilaç firmaları sağlık bakanlığıyla anlaşamadığından piyasadan ilaçları çekmişler, biz napıcaz bilmiyorumBen igne değil kapsül kullanıyorum canmm kan sulandırıcı
Menapur ve gonal f kullanıyorum şu an bir de adet geciktirici verdi şu an adetin 20. Günündeyim çünkü ilk defa böyle bir şey deneyeceğim hayırlısı bakalımİğneleremi başladınız kullandığınız ilaçlar ne?
Bazen siklusun ortasında da başlayabiliyor doktorlar
Yumurtaları bastırmak ya da eşit büyütmek için
Siz ne kullanıyorsunuz şuan
Yumurta gelişimine göre böyle şeyler yapılabiliyormuş bakalım farklı bir deneme inşallah bu sefer sonu güzel biterbende adetin 2 günü başlattıklarını biliyorum hormon testleri veriyorsun istenilen değerlere bakıp ona göre başlıyorlar
Yok bacım yok yaştan değil ben 29 yaşındayım aynı oda amh iyi ama kalite yok hurma poleni araştırCanım ben de polen , arı sütü kullanmaya başlayacağım.Ama oksijen odalarını bilmiyordum.Gerçi yaş 40, artık yaşlanıyormuş yumurtalar ve bazı eforlar çare etmiyormuş .
Zaten bu tüp bebek tedavisinin 40 bin yolu var her doktor farklı bişeyler uygulama yapıyor bende şaştım kaldım burada okuduklarımdan sonraYumurta gelişimine göre böyle şeyler yapılabiliyormuş bakalım farklı bir deneme inşallah bu sefer sonu güzel biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?