canım tarihlerinde bi yanlışlık var sanırım 12 sinde 6. gün embriyosu transfer olduysan 6 ocakta yumurtan toplanmış olmalıOcak 10 da çatlatma iğnesi oldum. Transferde 12 sinde. 6.gün embriyosuydu
Canım maşallah çatlatmanin etkisi geçmiştir yaEki Görüntüle 2991556
Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur
Çatlatmayi trasfer sonrası yine oluyosun çünkü içinde bhcg hormonu var sen iğneyi yapınca emriyolar hamile hissediyocanım tarihlerinde bi yanlışlık var sanırım 12 sinde 6. gün embriyosu transfer olduysan 6 ocakta yumurtan toplanmış olmalı
ve çatlatma iğnenide 4 ü gibi olmuş olmalısın dolayısıyla çatlatma iğnesininde bi etkisi kalmamış olmalı inş güzel haberini alırız canım
Ay evet pardon öyleydi evetcanım tarihlerinde bi yanlışlık var sanırım 12 sinde 6. gün embriyosu transfer olduysan 6 ocakta yumurtan toplanmış olmalı
ve çatlatma iğnenide 4 ü gibi olmuş olmalısın dolayısıyla çatlatma iğnesininde bi etkisi kalmamış olmalı inş güzel haberini alırız canım
inşallah canımAy evet pardon öyleydi evettarihler o kadar çok karışıyorki ilk defa tüp bebek deniyorum ve amh değerim yerlerde çikolata kistim var. Yaşım 26 ve tek yumurta oldu diye çok üzülmüştüm. Bakalım İnşallah yarında seviniriz
Amh değerim 0.8 yaşıma göre düşükmüş doktor öyle söyledi yaşımda 26. Normalde 1 yada 2 yumurta oluşuyor bende iğneler sayesnde 3 tane yumurta oluştu. 3 üde döllendi 5.güne kadar geldiler ama kalitesi düşüktü. 6.günü bekleyelim dediler 1 tanesi ilerlemiş gözüktü ama çok olumlu konuşmadı doktor biz yinede deneyelim dedi. Hiç umutlu değildim hala değilim aslında o kan testini ve keseyi görene kadarAmh değeriniz kaçtı, yaşınız kaç, transfer mi yapıldı size?
Ben de endo var transfer için bekliyorum.
Benim 0,34 , 38 yaşındayım, operasyon geçirmiştim 10 sene önce ondan sonra düştü amh, sizin neden düşmüştü?Amh değerim 0.8 yaşıma göre düşükmüş doktor öyle söyledi yaşımda 26. Normalde 1 yada 2 yumurta oluşuyor bende iğneler sayesnde 3 tane yumurta oluştu. 3 üde döllendi 5.güne kadar geldiler ama kalitesi düşüktü. 6.günü bekleyelim dediler 1 tanesi ilerlemiş gözüktü ama çok olumlu konuşmadı doktor biz yinede deneyelim dedi. Hiç umutlu değildim hala değilim aslında o kan testini ve keseyi görene kadargruptaki maysayada demiştim o 1 yumurta can olur diye
Canım inşallah sonuç olumludur, yarını iple çekiyorum, sonucu aldığın gibi yaz bize :))))Eki Görüntüle 2991556
Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur
Bana yapılmadı transfer sonrası ovitrelle, hangi durumlarda yapılıyor acabaÇatlatmayi trasfer sonrası yine oluyosun çünkü içinde bhcg hormonu var sen iğneyi yapınca emriyolar hamile hissediyo
Benim de 5. günüm, ben pazarı bekliyorum kaset test için, salı günü de normal test günüm ...Bugun transferin 5.gunu, halen test yapmadigima sasiriyorum
Canım diğer 1 yumurtan ne durumdaKızlar bende son durum tekrar opu olcakk havuz sistemi yapilcak gerçekten yumurtlar ve kalite çok kötü
Canım inşallah sende pozitifi alırsınCanım inşallah sonuç olumludur, yarını iple çekiyorum, sonucu aldığın gibi yaz bize :))))
Bana yapılmadı transfer sonrası ovitrelle, hangi durumlarda yapılıyor acaba
Benim de 5. günüm, ben pazarı bekliyorum kaset test için, salı günü de normal test günüm ...
Bence güzel haberlerle geleceksin canımAy evet pardon öyleydi evettarihler o kadar çok karışıyorki ilk defa tüp bebek deniyorum ve amh değerim yerlerde çikolata kistim var. Yaşım 26 ve tek yumurta oldu diye çok üzülmüştüm. Bakalım İnşallah yarında seviniriz
Allah yardımcın olsun.7 yıldır uğraşıyorum
Canım doktor 150 merional, 150 fostimon yaptırdı hep.
Maalesef bugün haber geldi embriyologtan biri 5 diğeri 6 hücreli 2 tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlar.Bana daha önce 7-8 hücreli bile 3. Gün transfer edildi tutmadı.Bunların tutacağını hiç düşünmüyorum.Keşke dondurmadan önce arasalardı , dondurmayın derdim.Altı denemem var geçmişte, hiçim bakmıyorlar neyin transfer edildiğini ve tutmadığını.Çok sıkıldım artık.Gerçekten zaman kaybı bazı yerler.
Allah yardımcın olsun maysacım.Kızlar bende son durum tekrar opu olcakk havuz sistemi yapilcak gerçekten yumurtlar ve kalite çok kötü
Yarın çok güzel ve hayırlı haberlerle aramızda ol inşallahAy evet pardon öyleydi evettarihler o kadar çok karışıyorki ilk defa tüp bebek deniyorum ve amh değerim yerlerde çikolata kistim var. Yaşım 26 ve tek yumurta oldu diye çok üzülmüştüm. Bakalım İnşallah yarında seviniriz
Ben cuma yaparim kesinCanım inşallah sonuç olumludur, yarını iple çekiyorum, sonucu aldığın gibi yaz bize :))))
Bana yapılmadı transfer sonrası ovitrelle, hangi durumlarda yapılıyor acaba
Benim de 5. günüm, ben pazarı bekliyorum kaset test için, salı günü de normal test günüm ...
Maalesef ilaçların etkileri bunlar, kendini birşeylerlee avutmaya çalış, ne bilim örgü filan yap işe yarıyorArkadaşlar ben çok stresliyim. İğneler de beni ekstra duygusal yaptı.
Gerçekten saatler, dakikalar geçmek bilmiyor. Cuma olsa bir an önce de şu stresten kurtulsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?