• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İlk denememde kan pıhtılaşmasına bakılmadı
İkinci denememde bakıldı bu da tutmayınca genetik ve kromozomlar istendi.
Üçüncüde hepsine bakılmış olacak ve ngs yapılarak devam edilmiş olacak.
Buda tutmaz devam etmezse başka birşey kalmıyor.
Şuan üçüncü için ngs sonucunu bekliyorum transfer için.
Halbuki hepsi baştan yapılsa (ngs hariç) ama yok ticarethane olmuş kimsenin umrunda değil yaşadıklarımız çektiklerimiz.
%5 belki ilk transferinde tutuyor bebeğini kucağına alıyor. Ya geride kalanlar yüzdenin fazlasını biz oluşturuyoruz. Yapılması gerekenler başta yapılsa ama olmaz…😒

Olumsuzluklar yaşaya yaşaya farkına varıyorsun ama olan olmuş oluyor.

Allah iyilerle karşılaştırsın çok şükür doktorum herşeye baktı öyle başladı tedaviye hatta başka doktorlara bile sordum hep dediler bu tahliller en iyisi hep bakılmış dediler

Allah iyilerle karşılaştırsın çok şükür doktorum herşeye baktı öyle başladı tedaviye hatta başka doktorlara bile sordum hep dediler bu tahliller en iyisi hep bakılmış dediler
Ben tüp bebeğe başladığımdan beri kadınlar kulübüne girdim okudum öğrendim araştırdım. Beraber başladıklarımla yaşadıklarımız, karşılaştıklarımız. Sözde işte hangi yerde başladıysam orada tutuklu kaldım.
Her olumsuzlukta yeni şeyler öğrendim. Sen gerçekten şanslısın canım hiç kimse başta yapılması gerekenleri yaptıramadan bodoslama girdi. Doktor ne derse o.
Zaten yaralıyız. Birde üzerine tuttu kalbi durdu tuttu bilmem ne oldu bunların acısı çok zor.
Ben bahçecide 7 yumurta oluştu ya diğer yerlerde bunu yaşayamadım. Anladım ki biliyorlar ama yapmıyorlar. Uğraştırıyorlar bizi.
Bilmiyorum bugün çok doluyum. Kendimle kavgam, neden başta iyi olan yere gitmedim üç beş kuruş daha ucuz olacak diye diye iki kat fazla harcadım ve perişan oldum diye.
Belki de ngs den gelecek sonucu beklemek beni böyle yaptı. Bilmiyorum ama çok yıpratıcı.

İlk denememde kan pıhtılaşmasına bakılmadı
İkinci denememde bakıldı bu da tutmayınca genetik ve kromozomlar istendi.
Üçüncüde hepsine bakılmış olacak ve ngs yapılarak devam edilmiş olacak.
Buda tutmaz devam etmezse başka birşey kalmıyor.
Şuan üçüncü için ngs sonucunu bekliyorum transfer için.
Halbuki hepsi baştan yapılsa (ngs hariç) ama yok ticarethane olmuş kimsenin umrunda değil yaşadıklarımız çektiklerimiz.
%5 belki ilk transferinde tutuyor bebeğini kucağına alıyor. Ya geride kalanlar yüzdenin fazlasını biz oluşturuyoruz. Yapılması gerekenler başta yapılsa ama olmaz…😒

Olumsuzluklar yaşaya yaşaya farkına varıyorsun ama olan olmuş oluyor.
aynı fikirdeyim baştan istemesi gerekenleri isteseler tekrar tekrar aynı yıkımları yaşamak zorunda kalmazsınız ,bende de hiç bişey istenmedi kan pıhtılaşmasına mesela kromozomlara istenmedi işte bende soruyorum para için mi zaten veriyoruz ne derseler elimizde ne varsa neden bizlere tekrar tekrar aynı üzüntüleri yaşatıyorlar ben daha bu serüvenin başındayım burada okuduklarımdan yola çıkıyorum

0E9462B1-D9FF-438B-A919-FA0CE70808D2.jpeg

Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur

Eki Görüntüle 2991556
Arkadaşlar bugün erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu. Ümitlenmek istemiyorum ayın 10 unda çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Yarın doktor gebelik testi için çağırmıştı ama yinede bi umut yaptım bakalım İnşallah tutmuştur
ay maşallah ne güzel inşallah

Eki Görüntüle 2991556
belirti varmı

Eki Görüntüle 2991556
inşallah pozitiftir 😊

Belirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiyorum

Belirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiyorum
gecen ayda bu kadar belirginmiydi

Belirti olarak bi tek belim ağrıyor ama bel fıtığımdan dolayımı yoksa bundan dolayımı tam çözemiyorum. Onun dışında yazılan hiç bir belirti yok. Geçen ayda böyleydi hamilelk testi pozitifti kan negatifti o yüzden ümitlenmek istemiy
inşallah hamilesindir inşallah

Eki Görüntüle 2991556

İnşallah pozitiftir 🙂

Eki Görüntüle 2991556
hangi ayın onunda yaptın canım çatlatma iğnesini
transfer olalı kaç gün oldu
kafam karıştı biraz

Eki Görüntüle 2991556
Hayırlı olsun çok net görünüyor inşallah kanda da güzel çıkar değer🤗

Back