• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Amh değerim 0.8 yaşıma göre düşükmüş doktor öyle söyledi yaşımda 26. Normalde 1 yada 2 yumurta oluşuyor bende iğneler sayesnde 3 tane yumurta oluştu. 3 üde döllendi 5.güne kadar geldiler ama kalitesi düşüktü. 6.günü bekleyelim dediler 1 tanesi ilerlemiş gözüktü ama çok olumlu konuşmadı doktor biz yinede deneyelim dedi. Hiç umutlu değildim hala değilim aslında o kan testini ve keseyi görene kadar 🤷🏻‍♀️ gruptaki maysayada demiştim o 1 yumurta can olur diye
Aynen ne diyelim hepimize can evlat olsun o 1 yumurta

Maalesef ilaçların etkileri bunlar, kendini birşeylerlee avutmaya çalış, ne bilim örgü filan yap işe yarıyor 😉 aynı durumdayım.. elime bi ipleri alıyorum, bi kanevice alıyorum bi boyalarına döküyorum bişiler boyuyorum ama zamana geçmiyor 🤷‍♀️
Aklıma saçma sapan leyler geliyor onları düşünüp ağlıyorum. O kadar depresif oldum ki. Bugün gidince yemek yapayım bari yoksa bu depresiflik bana iyi gelmedi. :KK43: senin transferin ne zamandı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı transfer için rahim kalınlığı 6.5 çıktı, salı gününe transfer günü verdi. Estrofem ilacına ek olarak progestan fitil verdi. Aklıma takılan iş yerinden izin alma konusunda ağır iş yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi. İzin almalı mıyım ne yapmalıyım aklım karıştı.

Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı transfer için rahim kalınlığı 6.5 çıktı, salı gününe transfer günü verdi. Estrofem ilacına ek olarak progestan fitil verdi. Aklıma takılan iş yerinden izin alma konusunda ağır iş yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi. İzin almalı mıyım ne yapmalıyım aklım karıştı.
Rahim kalinligi cok az degil mi? Kac tane estrofem aliyorsunuz gunde acaba? Surekli yatmanin iyi olmadigini soyluyorlar ama bir gun en azindan dinlen istersen. Rapor istediginde veriyorlar tup bebek merkezleri

Rahim kalinligi cok az degil mi? Kac tane estrofem aliyorsunuz gunde acaba? Surekli yatmanin iyi olmadigini soyluyorlar ama bir gun en azindan dinlen istersen. Rapor istediginde veriyorlar tup bebek merkezleri
Salıya daha baya varmış o zamana kadar istenilen kalınlığa ulaşır bence.

Bilmiyorum ki yarın gece başlayacağım fitile o zamana kadar 7 olur dendi. Estrofemi günde 3 defa kullanıyorum. İzin konusunda sıkıntı yok kurumum gerekli kolaylığı sağlıyor. Sadece doktor sakıncası yok diyince izin alıp almama konusunda kararsız kaldım.

Eğer ağır iş yapmıyorsan devam et derim işe. Evde oturmak da insanı bunaltıyor.

Bilmiyorum ki yarın gece başlayacağım fitile o zamana kadar 7 olur dendi. Estrofemi günde 3 defa kullanıyorum. İzin konusunda sıkıntı yok kurumum gerekli kolaylığı sağlıyor. Sadece doktor sakıncası yok diyince izin alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Benim cuma oldugu icin dinlenme sansim oldu ama bi gun daha kalsaydim evde kafayi yerdim heralde, calismaya alismisiz 😂 sen nasil rahat hissedecegini bilirsin bence ona gore davran

Darısı bize inşallah. Ne zaman test vereceksin?
25 inde demişti dr salıya geliyor
Yok ağır iş değil masa başı işim. Salı çarşamba 2 gün izin alsam mı bilemedim sonradan keşke demek de istemiyorum
Bence 1-2 gün izin al. Evde komple yogun bakım hastası gibi tabi ki yatma kan dolaşımını da sabit tut, kalk ara sıra yürü filan, yemekti lavaboya falan filan... bi yerde okumuştum doğruluğu ne bılmıyorum 2 ila 5 gün arası tutunuyormuş embriyo :))))

Back