Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Neyse düşüklerimin sebebi belli oldu benim sağlıksız ve kalitesiz yumurtalarimmis
Şimdi benim anlayamadığım 5. Güne hatta 6. Güne gayet sağlıklı gelebilen embriyolar da kaç oranında sıkıntı olabiliyor... benim de 3 düştüğüm var daha doğrusu biri kimyasal 2si 6. 7. haftalarda kalp durması. Bende çok tedirginim sonuç pozitif olursa dahi herhalde her an yüreğim ağzımda olacağım..

Canım bi test yap bence
Bak o lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir
Değerlendirmişmiydiniz tedavi iptal olunca

Merhaba arkadaşlar benimde 4. Tüp bebek yapılacak şuan transfer asamasindayim inş ocak sonu yada şubat 1 e falan denk gelecek transfer asamasinda olan arkadaşlar varmı acaba doktorunuz hangi ilaçları verdi acaba inş hepimiz sağlıkla kavusalim

8 inde OPU oldum bende covid pozitiftim ama iptal olmadı çok şükür. Şimdi ameliyat olmam lazım endo odakları ve tüp açılması için. Sonra transfer olur umarım.
Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.

8 inde OPU oldum bende covid pozitiftim ama iptal olmadı çok şükür. Şimdi ameliyat olmam lazım endo odakları ve tüp açılması için. Sonra transfer olur umarım.
Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.
nerede oldun kabul ettiler bizleri etmediler sizler şanslısınız

Hayırlı olsun bir torba ilaç kullanıyorum. Proluton depot ve progestan iğneler, Lutinus vajinal fitil, folik asit, corasprin, estrofem günde 6 adet, prograf günde 2 adet, dekort akşamleyin 1 kez.
Cuma günü transferim var.

Covidde hiç belirtim yoktu anatezi için PCR testi istediler yaptırdım hiç ihtimal vermiyordum, gece de çatlatma iğnemi olmuştum, sabah bir gördüm ki pozitifim, başımdan aşağı kaynar su devrildi. Herşey çöp olacak diye çok üzüldüm önce ama sonra hayırlısı buymuş diyip Allaha bıraktım, sonra doktordan haber geldi alacağız sizi diye havalara uçtum.

Merhabalar... Ben de bugün başladım adetimi beklemeden aradan başladık biz daha önce bu şekilde yaptıran var mı acaba?

gerçekten çok iyi doktorunuz varmış ve hastahaneninde demekki prosedürlerinde esneklik var hastahane kesinlikle kabul etmiyormuş öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…