• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım ben bu denemeleri hep farklı doktorlarda yaptım, hepsi de 3. Gün transfer etti.Ngs için 5. Günü bekleyip gönderiyorlar genetiğe.Benim yeni haberim oldu NGs’den ama hem çok az embriyom oluşuyor hem de bu son gittiğim doktor kesin bir yöntem değil diyor.Forumda da ngsli olup tutunamayan ya da erken kayıp yaşayan var. Bazen genetiğe gönderirken de hasar yaşayabiliyormuş embriyo.Denemek isterim tabii ,ama önce embriyologun denemesi lazım döllenmiş yumurtaların 5. Güne gidip gitmediğini.Ben de az embriyo oluşunca denemiyorlar herhalde.
Bendede az embriyom oluyor ve geneteige giderken hasar oluşabiliyormus doktorlar az embriyoyu tehlikeye atmak istemiyorlar bide garantisi yok diyor bnm doktorda

Kızlar, günaydın. Bu tüp bebek ilaçları baş ağrısı yapar mı? Bende ilginç bie şekilde kulalndığım günden beri başım ağrıyor delircem yaa.... İlaçta içmemeye çalııyorum zararlı olur diye.
Evet canım maalesef baş ağrısı yapıyor. Bende ağrı kesici kullanmadan çekiyordum.

Bendede az embriyom oluyor ve geneteige giderken hasar oluşabiliyormus doktorlar az embriyoyu tehlikeye atmak istemiyorlar bide garantisi yok diyor bnm doktorda
nsg de garanti değil yani neden tutmuyor sağlıksız oluşan yumurtalar mı sperm mi anlamıyorum gercekten ALLAH ol demeyince olmuyor demekki

Kızlar, günaydın. Bu tüp bebek ilaçları baş ağrısı yapar mı? Bende ilginç bie şekilde kulalndığım günden beri başım ağrıyor delircem yaa.... İlaçta içmemeye çalııyorum zararlı olur diye.
canım bende de çok yaptı ben bir de hastalandım megersem coronaymışım bende ilaçlara yordum gercek sebeb hangisi anlamadım doktora da sordum ozaman corona olduğumu bilmiyorum oda parol hariç hiç bir ilaç alma demişti bana

Günaydın herkese hayırlı günler...
Cuma sabah 9.30da merkezde olcaz, embriyolar çözdürülecek. Öğleden sonra da transfer nasipse.
İğneleri vurulmaya başladım her gün progestan vurulacakmışım. Yok yaktı bu iğne ya, hala acıyor.
Sabah 9:30 dan öğleye sonrasına kadar niye beklitoyorlar ki acaba ⁉️

Olurmu garantisi yok yapmayın Allah aşkına nice insanlar bu sayade hasta genlerini evlatlarına tasimiyo sağlıklı bebekleri oluyo ozman NGS PGT neden var o zamn kimse yapmaz ama burda PGT YÖNTEMİYLE sağlıklı gebelik elde eden varmı topic var bı girin okuyun insalnlarin nasılsa sağlıklı evlatları olduğunu bu yöntemin mucize olduğunu..kendim için diyorm sağlıklı yumurta yok hepsi boş çıktı adamların NGS yapacak emriyosu yokki ellerinde yapsinlar

ne dedi sana şimdi nasıl yol izleyeceksiniz ne ilaç verdi

Canım 2.regl gel dedi. Hüsrana uğradım her bir adım olumsuz oldu dedi doktor.
Yani toplama öncesi ince rahim duvarı olması.
Buna bağlı olarak transfer ertelenmesi sonra cıkan folikullerin bir kısmı boş olup kalanların tutunamaması. Eşimde morfoloji dediler ama o kadar takmayın once senı düzeltmeliyiz dedi doktor.
Bana dhea coenzim balık yağı e vitamini damar genısletici vs. Amerika dan gelen ilaçlarmış bunları kullan dedi.
Öyle işte şimdi onları kullanıyorum.

canım bende de çok yaptı ben bir de hastalandım megersem coronaymışım bende ilaçlara yordum gercek sebeb hangisi anlamadım doktora da sordum ozaman corona olduğumu bilmiyorum oda parol hariç hiç bir ilaç alma demişti bana
bende bilmiyordum ilk gün aproldort içtim. Sonra daha içmedim. Parol içtim bir kere de geçmedi zaten lanet.... Ben corona geçiridm 3 ay oldu canım. Ama yine riskliyiz yine bulaşabiir. 3 doz da aşım var.

bende bilmiyordum ilk gün aproldort içtim. Sonra daha içmedim. Parol içtim bir kere de geçmedi zaten lanet.... Ben corona geçiridm 3 ay oldu canım. Ama yine riskliyiz yine bulaşabiir. 3 doz da aşım var.
İyi ozaman sevindim bende de çok oldu ama işte coronadan mı onu bilmiyorum parol zaten iyi bir ağrı kesici değil bana etkili olmuyor ondan almadım

Canım 2.regl gel dedi. Hüsrana uğradım her bir adım olumsuz oldu dedi doktor.
Yani toplama öncesi ince rahim duvarı olması.
Buna bağlı olarak transfer ertelenmesi sonra cıkan folikullerin bir kısmı boş olup kalanların tutunamaması. Eşimde morfoloji dediler ama o kadar takmayın once senı düzeltmeliyiz dedi doktor.
Bana dhea coenzim balık yağı e vitamini damar genısletici vs. Amerika dan gelen ilaçlarmış bunları kullan dedi.
Öyle işte şimdi onları kullanıyorum.
Ya ne sorunları olan insanlar duydum senin çocuğun olmaz dediklerinde oluyor bende bu işi inan anlamadım oyüzden karamsar da olmak istemiyorum Tıbbın bile yanıldığı oluyor ben tıbba çok güveniyorum ama bazı şeyler de onların istediği gibi de olmuyor

Back