Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Korkms yani yumurtaların boşa gitmez

Hanımlar iğne vurulma sürecindeyim de ilişkiye devam etmede bi sakınca var mı doktora sormadım o da bişey demedi

Masalh ne güzel bı haber ya biraz bilgi verirmisin ne kadar süre uğraştın sebeb neydi

Benim emriyolar bugün 5.günde ne oldu ne kaldı bilmiyorm eğer devam ediyorlardı biopsu alıp dondurulacak ama nasıl bı bekleyiş bu telefon başında iliklerime kadar hissediyorum korkuyorum

Benim emriyolar bugün 5.günde ne oldu ne kaldı bilmiyorm eğer devam ediyorlardı biopsu alıp dondurulacak ama nasıl bı bekleyiş bu telefon başında iliklerime kadar hissediyorum korkuyorum
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım

benim dondurulmuş 5. gun var adet bekliyorum
daha önce taze transfer olmuştum bu sefer dinlenme önerdi doktorum dondurma yaptık
hepimiz için hakkımızda hayırlısı inş canım
En mantıklısı... Taze transfer vücudu çok yoruyor bence.
Amin amin... Güzel günler görelim inşallah.

Üzüntünü çok iyi anlıyorum... Çok geçmiş olsun.
Duygularını o kadar iyi paylaşıyorum ki. Ben 35 yaşındayım. 31 yaşındayken çikolata kisti ameliyatı oldum. Yumurta kalitem de, AMH de zarar görmüş bilemedim. 3.5 senedir ben de uğraşıyorum. 7. denemem olacak benim ama aslında ilk denemem hatalıydı. Onu saymıyorum. Rahimde hidrosalpenks varken bana transfer yapmışlar sonradan öğrendim.
Bana da doktorlar NGS dışında her ihtimali denediler. En son denememde NGS ye gitti onda da hazin son...
Kaç kere kimyasal gebelik yaşadım.
3. gün embriyosu transfer olacağım, düşük doz ilaçla 4 embriyom donduruldu.

Ben de NGS nin kesin yöntem olduğunu düşünmüyorum.
Ne dozda ilaç kullandırdılar sana?

Ah canım benim...
Çok daha güzel şeyler olsun bundan sonra...

Neden boşa gitsin inşallah güzel embriyoların olsun.

Hayırlı olsun şimdiden, olmuş gibi görünüyor belli ki, test günü yarın mı?

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah güzel güzel bebeklerin olsun, bu günler geride kalacak inşallah.

Günaydın herkese hayırlı günler...
Cuma sabah 9.30da merkezde olcaz, embriyolar çözdürülecek. Öğleden sonra da transfer nasipse.
İğneleri vurulmaya başladım her gün progestan vurulacakmışım. Yok yaktı bu iğne ya, hala acıyor.

Rabbim sana güzelce tutunmasını nasip etsin kuzum

İnş herşey çok güzel olacak
Allahım sağlıkla sımsıkı tutunmasını basıp etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…