- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
- 103
Benimde öyle canımCanım yaşım 40
Amin amin hepimiz güzel haberler verelim burda birbirimizeİnsallah güzel haberler alırısnuz yeni oldunuz transferi o zaman 12 gün var daha :) bana 10 gün vermişlerdi transferii 5 gün kaldı
Canım bu benim 6. denemem. İlk denemede embriyo oluşmadı.2. Denemede 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve kimyasal oldu.3. denemede yine 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu ve negatifti sonuç. Bu denemelerde taze transfer yapıldı.Merhabalar. Benzer durumlardayız seninle. Hep geriye 2 tane embriyom kalırdı 10-12den. Ama şöyle düşün 2 embriyo elde etmek için insanlar defalarca opu oluyorlar. Ve gebeliğe tek embriyo yeter.
Senin 2 hamilelik için şansın var. Bundan güzel sonuç mu olur? Doktora söylesen 3. Gün dondursa embriyolarını. Ben öyle yaptırdım.
Merhaba bende Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum biraz Bilgi verebilir misin tedavisini alan biri olarakMerhaba. Bende Bülent hocaya gidiyorum hafta içi toplama yapılacak
Hiç üzülme yaş 29 benimde ayniCanım yaşım 40
Hadi güzelce tutunsun insalh ananas yeme çikolata yeme kk da bı kadinin listesinde vardı bunlar hatırladığım nar yemeHanımlar şimdi transferden sonrası İçin dikkat edilecek tecrübe ettiğiniz durumlar nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimbana bugün ve yarın dinlen uzan denildi 12 gün iş falan sakın yapma protein ağırlıklı beslen kuruyemiş et balık ye denildi süt ve ayran içme gaz yaptığı İçin ev yoğurdu tüketmemi önerdiler bide
40 yaşta kesinlikle NGS yapıyorlar sana niye yapmadilarCanım bu benim 6. denemem. İlk denemede embriyo oluşmadı.2. Denemede 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve kimyasal oldu.3. denemede yine 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu ve negatifti sonuç. Bu denemelerde taze transfer yapıldı.
4. Denemede doktor dondurulmuş deneyelim dedi.Havuzlama yaptık.Yani 2 ay üst üste yumurta topladık.İlk ay yine 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve donduruldu.2. Ay belki de ilaçların etkisiyle bu kez 4 tane 3. Gün embriyosu ve bir tane 6. Gün embriyosu oluştu.İlk ay dondurulan 2 embriyo transfer edildi tutmadı, yani yine negatif.Sonra Elde kalan 3. Gün embriyolarından biri çözdürüldü , 5. Güne gidip gitmeyeceği denendi.Gitmedi öldü.Kalan iki tane 3. Gün ve bir tane 6. Gün embriyosunu aynı hafta transfer etti yani 3 embriyo transfer edildi.Bu kez tuttu , havalara uçtum.Değerler harikaydı .Taki 6. Haftaya kadar , kese oluşmuştu ama embriyoyu göremedik kesede ve boş gebelik oldu.Şimdi elde var sıfır. Yeni tedaviye başladım, 2 gün önce OPU oldu ama yine iki yumurtada döllenme olmuş.İlerlerse 3. Günde dondururlar kesin.Bilmiyorum ilerleyip ilerlemeyeceğim ama ilerlese de tutmuyor ya da boş gebelik oldu işte. Hocam profesör, denenecek herşeyi denedi.Kan sulandırıcı iğneler,histeroskopiler, çizik atmalar , forumda yazan herşey uygulandı.Tüplerim bile alındı. Rahim zarında adenomiyozis olurmuş, çikolata kistinin rahim zarında olanı.ben de o da var.Ama onların temizlenmesi rahmin alınması demek.Doktor Lucrin depot diye bir iğne vermişti onları baskılayıcı, o zaman tuttu ama boş gebelik olduve kürtaj oldum.Şimdi yine verecek o iğneden embriyom oluşursa.Ama aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor Senin kaçıncı deneme?Yaş kaç?Ben 40 oldum , 35 yaşımdan beri deniyorum.
Çok üzüldüm gercekten nasıl okadar acıya dayandın her seferinde üzülmüşsündür çok, inşallah Allah kucağın boş kalmazCanım bu benim 6. denemem. İlk denemede embriyo oluşmadı.2. Denemede 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve kimyasal oldu.3. denemede yine 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu ve negatifti sonuç. Bu denemelerde taze transfer yapıldı.
4. Denemede doktor dondurulmuş deneyelim dedi.Havuzlama yaptık.Yani 2 ay üst üste yumurta topladık.İlk ay yine 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve donduruldu.2. Ay belki de ilaçların etkisiyle bu kez 4 tane 3. Gün embriyosu ve bir tane 6. Gün embriyosu oluştu.İlk ay dondurulan 2 embriyo transfer edildi tutmadı, yani yine negatif.Sonra Elde kalan 3. Gün embriyolarından biri çözdürüldü , 5. Güne gidip gitmeyeceği denendi.Gitmedi öldü.Kalan iki tane 3. Gün ve bir tane 6. Gün embriyosunu aynı hafta transfer etti yani 3 embriyo transfer edildi.Bu kez tuttu , havalara uçtum.Değerler harikaydı .Taki 6. Haftaya kadar , kese oluşmuştu ama embriyoyu göremedik kesede ve boş gebelik oldu.Şimdi elde var sıfır. Yeni tedaviye başladım, 2 gün önce OPU oldu ama yine iki yumurtada döllenme olmuş.İlerlerse 3. Günde dondururlar kesin.Bilmiyorum ilerleyip ilerlemeyeceğim ama ilerlese de tutmuyor ya da boş gebelik oldu işte. Hocam profesör, denenecek herşeyi denedi.Kan sulandırıcı iğneler,histeroskopiler, çizik atmalar , forumda yazan herşey uygulandı.Tüplerim bile alındı. Rahim zarında adenomiyozis olurmuş, çikolata kistinin rahim zarında olanı.ben de o da var.Ama onların temizlenmesi rahmin alınması demek.Doktor Lucrin depot diye bir iğne vermişti onları baskılayıcı, o zaman tuttu ama boş gebelik olduve kürtaj oldum.Şimdi yine verecek o iğneden embriyom oluşursa.Ama aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor Senin kaçıncı deneme?Yaş kaç?Ben 40 oldum , 35 yaşımdan beri deniyorum.
Valla neler yaşamışsın ama hiç pes etmemişsin gerçekten gayretine hayran kaldım. Rabbim İnşallah emeklerini zayi etmesinCanım bu benim 6. denemem. İlk denemede embriyo oluşmadı.2. Denemede 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve kimyasal oldu.3. denemede yine 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu ve negatifti sonuç. Bu denemelerde taze transfer yapıldı.
Balık ye ama balıklarda cıva üreten balıkları yememen lazım. Düşüğe sebep oluyormuş. Bende bunu yeni öğrendim. Uskumru almıştı annemler internetten araştırdım en tehlikelisiymiş hamilelerin yememesi gerekiyormuşHanımlar şimdi transferden sonrası İçin dikkat edilecek tecrübe ettiğiniz durumlar nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimbana bugün ve yarın dinlen uzan denildi 12 gün iş falan sakın yapma protein ağırlıklı beslen kuruyemiş et balık ye denildi süt ve ayran içme gaz yaptığı İçin ev yoğurdu tüketmemi önerdiler bide
Hanımlar şimdi transferden sonrası İçin dikkat edilecek tecrübe ettiğiniz durumlar nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimbana bugün ve yarın dinlen uzan denildi 12 gün iş falan sakın yapma protein ağırlıklı beslen kuruyemiş et balık ye denildi süt ve ayran içme gaz yaptığı İçin ev yoğurdu tüketmemi önerdiler bide
Canım ben bu denemeleri hep farklı doktorlarda yaptım, hepsi de 3. Gün transfer etti.Ngs için 5. Günü bekleyip gönderiyorlar genetiğe.Benim yeni haberim oldu NGs’den ama hem çok az embriyom oluşuyor hem de bu son gittiğim doktor kesin bir yöntem değil diyor.Forumda da ngsli olup tutunamayan ya da erken kayıp yaşayan var. Bazen genetiğe gönderirken de hasar yaşayabiliyormuş embriyo.Denemek isterim tabii ,ama önce embriyologun denemesi lazım döllenmiş yumurtaların 5. Güne gidip gitmediğini.Ben de az embriyo oluşunca denemiyorlar herhalde.40 yaşta kesinlikle NGS yapıyorlar sana niye yapmadilar
Canım benim sağol.Çok yoruldum ve yıprandım.Alışmıştım tutmamasına ama en çok acıtan son deneme oldu.Pozitifi görüp , her iki gün artışlar harikaydı kan değerlerimde , bu sefer oldu derken boş gebelikmiş.En zoru buydu, içim acıyor hala.Ama yapacak birşey yok.Çok üzüldüm gercekten nasıl okadar acıya dayandın her seferinde üzülmüşsündür çok, inşallah Allah kucağın boş kalmaz
Canım inşallah, hepimizin yüzünü güldürür inşallah Allah.Valla neler yaşamışsın ama hiç pes etmemişsin gerçekten gayretine hayran kaldım. Rabbim İnşallah emeklerini zayi etmesin
Anladım haklısın ozaman sen ben yumurta kalite sayı için ne yapmalıyız ona bakcaz hurma poleni hiç arastirdinmi benim çevrem hep onla hamile kaldı ben kullanmadım düşük yapıyorum sürekli die ama ilk kez yumurta toplamada gördük kalitesiz olduğunuCanım ben bu denemeleri hep farklı doktorlarda yaptım, hepsi de 3. Gün transfer etti.Ngs için 5. Günü bekleyip gönderiyorlar genetiğe.Benim yeni haberim oldu NGs’den ama hem çok az embriyom oluşuyor hem de bu son gittiğim doktor kesin bir yöntem değil diyor.Forumda da ngsli olup tutunamayan ya da erken kayıp yaşayan var. Bazen genetiğe gönderirken de hasar yaşayabiliyormuş embriyo.Denemek isterim tabii ,ama önce embriyologun denemesi lazım döllenmiş yumurtaların 5. Güne gidip gitmediğini.Ben de az embriyo oluşunca denemiyorlar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?