7 yıldır uğraşıyorumMasalh ne güzel bı haber ya biraz bilgi verirmisin ne kadar süre uğraştın sebeb neydi
Nasıl bir belirti olmasını bekliyoruz ki, benim kasıklarım ağrıyor ara sıra, bu güya tutunma belirtisiymişşş, neye göre kime göre :))) benim salı günü test günüm ama pazar filan sanırım evdee yaparım bi test, hakkımızda hayırlısı bakalım, Pınar senin bugün kaçıncı günün?yok yapmadım hamile gibi hissetmiyorum canım ondan kadınlar kulübünde okuduklarımda 1 hafta öncesinden hissediyorlar bende hiç belirti yok adet olacağım .
Canım hayırlı olsun tedavinMerhaba hanımlar. Ben de Ocak 5 te tüp bebek için tedavi olmaya başladım. Bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. Kafam çok karışık belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye burdan sormak istedim.
30 yumurta görünüyordu ultrasonda 22 tane toplandı. Transfer yapılmayacakmış. Embriyo oluşursa dondurulup bir kaç ay sonra transfer yapılacakmış. Bugüne kadar polikistik over olduğumu bilmiyordum bu kadar fazla yumurta gelişiminin nedeni polikistik overmiş.
22 yumurtanın tamamı boşa mı gider
Doktorumun söylediklerini anlayamıyorum. Durumuma hem iyi diyor hem kötü. Benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Canım bende de çok yapmıştıKızlar, günaydın. Bu tüp bebek ilaçları baş ağrısı yapar mı? Bende ilginç bie şekilde kulalndığım günden beri başım ağrıyor delircem yaa.... İlaçta içmemeye çalııyorum zararlı olur diye.
Canım inşallah güzel haberler alacaksınBenim emriyolar bugün 5.günde ne oldu ne kaldı bilmiyorm eğer devam ediyorlardı biopsu alıp dondurulacak ama nasıl bı bekleyiş bu telefon başında iliklerime kadar hissediyorum korkuyorum
yaa okuduklarımda ilişkiye girdikleri gün anlıyorlar :))) bende onlardan okuduklarımdan ben değilimdir dedim hahhaha işte bugün olmam lazım bekliyorumNasıl bir belirti olmasını bekliyoruz ki, benim kasıklarım ağrıyor ara sıra, bu güya tutunma belirtisiymişşş, neye göre kime göre :))) benim salı günü test günüm ama pazar filan sanırım evdee yaparım bi test, hakkımızda hayırlısı bakalım, Pınar senin bugün kaçıncı günün?
Allah ağız tadıyla güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.Canım ben 7 yıldır evliyim yani evlendim 6 ayım bitti tedavi görmeye başladım gittiğim her doktor bir şeyiniz yok bir şeyiniz yok diyordu sebepsiz infertilite yani 4 kere devlet hastanesinde aşılama yaptım tutmadı Bir kere de aşılamayı özel hastanede yaptım şu an gittiğim doktorumun yanında yani geçen sene geçen sene bir kere de şu an gittiğim doktorun yanında aşılama yaptım tutmadı ve ara verdim yaklaşık 1 yıla yakın ara verdim sonra tekrar doktorumu aradım hani ne yapabiliriz diye artık aşılama yapmak istemediğimi söyledim doktorum da tüp bebeği önerdi ondan sonra işte tüp bebeğe başladık yani yaklaşık 7 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum işte tedaviye başladıktan sonra hani biliyorsunuz zaten iğnelenmiş ilaçlanmış her türlü ilaç kullandım yani ondan sonra yumurtalar hani belli bir büyüklüğe geldiğinde alındı 14 yumurta mıydı 16 yumurta mıydı şu an tam hatırlamıyorum alındı 7'si kaldı 7'si dellendi yani 7'sinde sağlıklı ve güzel olduğunu söylediler yumurtalarım aldıktan 2 ay sonra benim transferim oldu yumurtaları aldık aldırdıktan sonra tekrar doktoru bana ilaç verdi iğne verdi ve ben o iğneleri kullandım ve 2 ay adet görmedim doktorum seni hani menopoza koyacağız dedi 2 ay 2 aydan sonra tekrar adet gördüm ve transferim gerçekleşti bugün transferimin 12 günü transferimin 10 günü bir kanamam oldu ve tabii ben çok korktum hani gitti gitti dedim adet oldum dedim akşam 8.00 gibi başladı gece 12'ye kadar 12'den sonra durdu tabii ben hala durdu ama ben hala hani gelir diyorum yine kalktım uyudum Sabah uyandım baktım bir şey yok doktorumu aradım işte doktorum eğer kanama hala devam etmiyorsa yerleşme kanaması olabilir dedi ve ben o gece test yaptım testte çıkmıştı tabii dün yine erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinde pozitif çıktı ama tabi ben hala da ümitli değilim yani ümitlenmek istemiyorum hala da kan testi sonucumu görene kadar hatta kalp atışlarını duyana kadar 21'ini bekliyorum işte cuma günü kan testi vereceğim öyle işte
bende de yapmıştı megersem coronaymışım hahahaCanım hayırlı olsun tedavin
Hiç merak etme 22 yumurtadan illaki embriyon oluşur hiç stres yapma
Zaten yarın arayıp sana bilgi verirler şukadarı döllendi diye
Yarın 1.gün sayılır
3.gün ve eğer bekleteceklerse 5.gün arıyorlar genelde
Bize de haber et oldumu
Canım bende de çok yapmıştı
Hatta buraya da yazmıştım
Kemiklerime kadar ağrı yaptı bende
Sen hangi aşamadasın canım
İlaçların dozların nasıl?
Hayırlı olsun tedavin
Canım inşallah güzel haberler alacaksın
Haber et bize oldumu
Amin inşallah canmm alhimmm hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin insalaaaAllah ağız tadıyla güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.
İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Amin inşallah canmm alhimmm hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin insalaaa
Ben de yarın covid testi yaptıracağım transfer öncesi, inşallah iyi sonuçlar alırım.bende de yapmıştı megersem coronaymışım hahaha
korkma olmaz benim içimde doğmuştu hemşireye bile dedim kesin benim tedavi iptal olucak diyeBen de yarın covid testi yaptıracağım transfer öncesi, inşallah iyi sonuçlar alırım.
Hayırlısı olsun canım inşallah sıkıntısız güzel güzel tutunurlarGünaydın herkese hayırlı günler...
Cuma sabah 9.30da merkezde olcaz, embriyolar çözdürülecek. Öğleden sonra da transfer nasipse.
İğneleri vurulmaya başladım her gün progestan vurulacakmışım. Yok yaktı bu iğne ya, hala acıyor.
Benim emriyolar bugün 5.günde ne oldu ne kaldı bilmiyorm eğer devam ediyorlardı biopsu alıp dondurulacak ama nasıl bı bekleyiş bu telefon başında iliklerime kadar hissediyorum korkuyorum
Pınar sende durumlar nedir ? Ben regl oldum cumartesi bugün 4.günüm.korkma olmaz benim içimde doğmuştu hemşireye bile dedim kesin benim tedavi iptal olucak diye
İşte onu konuşuyoruz halen adet olamadım gecen hafta 3 gün ufak ufak geldi pembemsi olarak ,sonra kesildi ,herkes de test yaptır diyor bende belirtim yok yaptırmıyorum işte adetim olsa bende bir daki ay başlayacağım inşallahHaber var mı
Pınar sende durumlar nedir ? Ben regl oldum cumartesi bugün 4.günüm.
Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum 2.regl de tekrar çağırdı.
İşte onu konuşuyoruz halen adet olamadım gecen hafta 3 gün ufak ufak geldi pembemsi olarak ,sonra kesildi ,herkes de test yaptır diyor bende belirtim yok yaptırmıyorum işte adetim olsa bende bir daki ay başlayacağım inşallah
ne dedi sana şimdi nasıl yol izleyeceksiniz ne ilaç verdiHaber var mı
Pınar sende durumlar nedir ? Ben regl oldum cumartesi bugün 4.günüm.
Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum 2.regl de tekrar çağırdı.
Amin arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Hayırlısı olsun canım inşallah sıkıntısız güzel güzel tutunurlar
aradılar mıSonuç Hüsran kalan 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?