• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Amin kızlar inşallah. Hepimize nasip etsin allahım sağlıkla.
Cuma Günü kontrole gideceğim, sanırım 4 kez giderim anlattıklarına göre Antep’te yaşıyorum.
Cuma günü embriyo toplama gününü karar verecekler.
Sizler transfer aşamasında mısınız? Transfer yapıldı mı ?
Merhaba ben de Antep'te yaşıyorum. 2 ay önce opu oldum oluşan embriyolar donduruldu bu ay transfer için tedaviye başladık 8 ocakta transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Umarım herkes hayırlı ve pozitif sonuçlar alır 🤲🏻

Merhaba ben de Antep'te yaşıyorum. 2 ay önce opu oldum oluşan embriyolar donduruldu bu ay transfer için tedaviye başladık 8 ocakta transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Umarım herkes hayırlı ve pozitif sonuçlar alır 🤲🏻
Masalh rabbim rast getire merkezin anteptemi

Ben başladım bugün ilk iğnemi vuruldum. Çok heyecanlıyım korkuyorum kimseye de anlatmadım .
Bende heyecan ve korku yok, böyle sorusuz ve cevapsızım ne olduğunu anlamıyor gibi 😅 ama çok araştırıp okurum bu sefer kafam çok sakin boş boş. Allah’ın izniyle güzel bebeklerimiz olacak sağlıklı. Buradan yazacağız hamilelik süreçlerimizi inşallah. Bende kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz. Söylememek daha iyi, söyleyince daha bir telaş oluyor sakinlik yerine.

Kullandığım iğneler bunlar kızlar, sizinkiyle aynı mı. Gonal f i suan kullanıyorum, cetrotide ise gonal f den 2 doz kaldığında, yani gonal f bitmesine 2 gün kala yapılacak, cetrotide 2 adet iğne (yumurta çatlama koruyucu imiş)

Eklentiler

• B5A9D8E8-D477-4B4A-8808-55DBFC39EC2C.jpeg
    B5A9D8E8-D477-4B4A-8808-55DBFC39EC2C.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 75A2D88F-FC3E-46CB-A06C-245941C1163F.jpeg
    75A2D88F-FC3E-46CB-A06C-245941C1163F.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 41
Bende heyecan ve korku yok, böyle sorusuz ve cevapsızım ne olduğunu anlamıyor gibi 😅 ama çok araştırıp okurum bu sefer kafam çok sakin boş boş. Allah’ın izniyle güzel bebeklerimiz olacak sağlıklı. Buradan yazacağız hamilelik süreçlerimizi inşallah. Bende kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz. Söylememek daha iyi, söyleyince daha bir telaş oluyor sakinlik yerine.
Bende öyle söylemedim vicdanda yaptım ama sorulara hazır değilim Allah ım İnşallah kucağımızı boş bırakmaz süreci anlattılar ama ilk kez yaptığım için çok da adapte olamadım neler yaşayacağım ben ,İstanbul İstinye Liv Bahçeşehir de ben başladım çok heyecanlıyım

Kullandığım iğneler bunlar kızlar, sizinkiyle aynı mı. Gonal f i suan kullanıyorum, cetrotide ise gonal f den 2 doz kaldığında, yani gonal f bitmesine 2 gün kala yapılacak, cetrotide 2 adet iğne (yumurta çatlama koruyucu imiş)
Bende gonal 450 mg 2 kutu yazdı çarşambaya kadar her gün 225 vuruluyor, diğer ilaçımın adı da menegon 75 mg her gün saat 3 e kurdum alarmı çarşambaya kadar vuracağım çarşamba sabah kontrolüm var bakalım nediyecek

Canım hayırlı olsun ne güzel gruba yazan herkes çok heycanli
Kimseye söylememekle iyi etmişsin nedense bı sorumluluk yükleniyor ozman...
Yaş kaç sebeb ne öncesi kullandığın vitamin varmi
yaşım 35 1 yıldır düzenli deniyoruz olmadı ufak tefek sorunlarımız vardı hepsini hallettik şuanda kullandığım d3k2 ve folik asit eşimde argi-men +plus kullanıyor. Vitaminlerimiz vardı bıraktırdı doktorum , dün ilk 2 iğne vardı vuruldum çarşambaya kadar kontrol dedi.

Back