BenMerhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenMerhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
Merhaba ben de Antep'te yaşıyorum. 2 ay önce opu oldum oluşan embriyolar donduruldu bu ay transfer için tedaviye başladık 8 ocakta transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Umarım herkes hayırlı ve pozitif sonuçlar alırAmin kızlar inşallah. Hepimize nasip etsin allahım sağlıkla.
Cuma Günü kontrole gideceğim, sanırım 4 kez giderim anlattıklarına göre Antep’te yaşıyorum.
Cuma günü embriyo toplama gününü karar verecekler.
Sizler transfer aşamasında mısınız? Transfer yapıldı mı ?
Ne oldu canım herkes mutlu umutlu heycanli sana ne oldu sorun ne
Masalh rabbim rast getire merkezin anteptemiMerhaba ben de Antep'te yaşıyorum. 2 ay önce opu oldum oluşan embriyolar donduruldu bu ay transfer için tedaviye başladık 8 ocakta transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Umarım herkes hayırlı ve pozitif sonuçlar alır
Hayırlı olsun. Bende dün başladım. Bugün iğneden sonra baş ağrısı ve uyku hali oldu. Sizde durumlar nasıl acaba.Ben başladım bugün ilk iğnemi vuruldum. Çok heyecanlıyım korkuyorum kimseye de anlatmadım .
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah ben adet bekliyorum bakalım ne olcakHayırlı olsun. Bende dün başladım. Bugün iğneden sonra baş ağrısı ve uyku hali oldu. Sizde durumlar nasıl acaba.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim tüm isteyenlerin bu yolda yardımcısı olsun.Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşallah ben adet bekliyorum bakalım ne olcak
Evet Antep'teMasalh rabbim rast getire merkezin anteptemi
Bende iğne şişkinlik yaptı son iğnelere doğru yumurtalarda iyice geliştikçe karnım davul gibi oldu şimdi 2. Kez yumurta geliştirme ve toplama olacakHayırlı olsun. Bende dün başladım. Bugün iğneden sonra baş ağrısı ve uyku hali oldu. Sizde durumlar nasıl acaba.
Bülent hoca, ziyapaşa mahallesi Akbank üzeri, medline yada Acıbadem ile çalışıyor.Hayırlısi canın Bülent hoca hangi merkezle çalisiyor
Antep’te hangi merkezEvet Antep'te
Maşallah Allah rast getirsinMerhaba ben de Antep'te yaşıyorum. 2 ay önce opu oldum oluşan embriyolar donduruldu bu ay transfer için tedaviye başladık 8 ocakta transfer olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa. Umarım herkes hayırlı ve pozitif sonuçlar alır
Doktorum ibrahim Halil Özdurak özel kliniği var opuyu ve transferi sanko hastanesinde yapiyorAntep’te hangi merkez
Bende heyecan ve korku yok, böyle sorusuz ve cevapsızım ne olduğunu anlamıyor gibi ama çok araştırıp okurum bu sefer kafam çok sakin boş boş. Allah’ın izniyle güzel bebeklerimiz olacak sağlıklı. Buradan yazacağız hamilelik süreçlerimizi inşallah. Bende kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz. Söylememek daha iyi, söyleyince daha bir telaş oluyor sakinlik yerine.Ben başladım bugün ilk iğnemi vuruldum. Çok heyecanlıyım korkuyorum kimseye de anlatmadım .
Hayırlı olsun, ınsallah rast getirsin allahım hepimizi de. Hepsi vesile Allah istesin yeter.Doktorum ibrahim Halil Özdurak özel kliniği var opuyu ve transferi sanko hastanesinde yapiyor
Evet öyle hepimizinde hakkında hayırlısı olsun duam hepimize güzel sonuçlaraHayırlı olsun, ınsallah rast getirsin allahım hepimizi de. Hepsi vesile Allah istesin yeter.
Bende öyle söylemedim vicdanda yaptım ama sorulara hazır değilim Allah ım İnşallah kucağımızı boş bırakmaz süreci anlattılar ama ilk kez yaptığım için çok da adapte olamadım neler yaşayacağım ben ,İstanbul İstinye Liv Bahçeşehir de ben başladım çok heyecanlıyımBende heyecan ve korku yok, böyle sorusuz ve cevapsızım ne olduğunu anlamıyor gibi ama çok araştırıp okurum bu sefer kafam çok sakin boş boş. Allah’ın izniyle güzel bebeklerimiz olacak sağlıklı. Buradan yazacağız hamilelik süreçlerimizi inşallah. Bende kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz. Söylememek daha iyi, söyleyince daha bir telaş oluyor sakinlik yerine.
Bende gonal 450 mg 2 kutu yazdı çarşambaya kadar her gün 225 vuruluyor, diğer ilaçımın adı da menegon 75 mg her gün saat 3 e kurdum alarmı çarşambaya kadar vuracağım çarşamba sabah kontrolüm var bakalım nediyecekKullandığım iğneler bunlar kızlar, sizinkiyle aynı mı. Gonal f i suan kullanıyorum, cetrotide ise gonal f den 2 doz kaldığında, yani gonal f bitmesine 2 gün kala yapılacak, cetrotide 2 adet iğne (yumurta çatlama koruyucu imiş)
yaşım 35 1 yıldır düzenli deniyoruz olmadı ufak tefek sorunlarımız vardı hepsini hallettik şuanda kullandığım d3k2 ve folik asit eşimde argi-men +plus kullanıyor. Vitaminlerimiz vardı bıraktırdı doktorum , dün ilk 2 iğne vardı vuruldum çarşambaya kadar kontrol dedi.Canım hayırlı olsun ne güzel gruba yazan herkes çok heycanli
Kimseye söylememekle iyi etmişsin nedense bı sorumluluk yükleniyor ozman...
Yaş kaç sebeb ne öncesi kullandığın vitamin varmi