• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhabalar arkadaşlar bugün transferim oldu ama Ocak ayına yazıyorum kendimi sonucu Ocak ayında alacağım inşallah :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN
Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🌼

O kişiye göre değişiyor sanırım erken olan da var normal zamanında da, benim hep gününde oldu ama.
Ben 32 yaşındayım, 1 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş
Benim de 1 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Bu ay da yumurta geliştirme ve toplama yapacağız 2. Kez

Merhabalar arkadaşlar bugün transferim oldu ama Ocak ayına yazıyorum kendimi sonucu Ocak ayında alacağım inşallah :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN
Maşallah güzel sonuçlar al inşallah hiç erken test yapım aklını karıştırma
Çok şükür arkada seni bekleyen yumoşlarin var emriyo kaçıncı gün emriyosuydu

Maşallah güzel sonuçlar al inşallah hiç erken test yapım aklını karıştırma
Çok şükür arkada seni bekleyen yumoşlarin var emriyo kaçıncı gün emriyosuydu
5. Gün embriyosuydu. Evet şimdi onu düşünüyordum kaçıncı günden başlar acaba gözükmeye diye 😃

Kızlar selamlar, ben de tüp bebek için tedavime başladım dün. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Doktorun verdiği iğneler (tüp bebek için gerek iğneler) dışında ek ne kullanıyorsunuz?

Kızlar selamlar, ben de tüp bebek için tedavime başladım dün. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Doktorun verdiği iğneler (tüp bebek için gerek iğneler) dışında ek ne kullanıyorsunuz?
Doktor benim vitaminlerim eksik diye takviyeler verdi. Bir de omega-3 ve coenzim q 10 kullanmamı söyledi. Yumurta kalitesi için..

Ben de doktorun verdiği vitaminler dışında her sabah avokado ve yumurta yiyorum akşamları da bakliyat ve balık ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Hayırlı uğurlu olsun süreciniz güzel sonuçlar alırız inşallah beraber.

Amin kızlar inşallah. Hepimize nasip etsin allahım sağlıkla.
Cuma Günü kontrole gideceğim, sanırım 4 kez giderim anlattıklarına göre Antep’te yaşıyorum.
Cuma günü embriyo toplama gününü karar verecekler.
Sizler transfer aşamasında mısınız? Transfer yapıldı mı ?

Ben tedaviye başladığım günden beri folik asit (markası regenesis max) kullanıyorum sonrasında tahlillerde şeker de sıkıntı olduğu için şeker ilacı kullanıyorum dün transferim oldu kullanmaya devam etmemi söyledi. O dönem İğneler dışında vitamin kullandım işin özü 😃

Amin kızlar inşallah. Hepimize nasip etsin allahım sağlıkla.
Cuma Günü kontrole gideceğim, sanırım 4 kez giderim anlattıklarına göre Antep’te yaşıyorum.
Cuma günü embriyo toplama gününü karar verecekler.
Sizler transfer aşamasında mısınız? Transfer yapıldı mı ?
Sen anteptesinn ama merkezin adana sanırım aynı ben:halay::halay:

Ben tedaviye başladığım günden beri folik asit (markası regenesis max) kullanıyorum sonrasında tahlillerde şeker de sıkıntı olduğu için şeker ilacı kullanıyorum dün transferim oldu kullanmaya devam etmemi söyledi. O dönem İğneler dışında vitamin kullandım işin özü 😃
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ver bize

Ben başladım bugün ilk iğnemi vuruldum. Çok heyecanlıyım korkuyorum kimseye de anlatmadım .
Canım hayırlı olsun ne güzel gruba yazan herkes çok heycanli
Kimseye söylememekle iyi etmişsin nedense bı sorumluluk yükleniyor ozman...
Yaş kaç sebeb ne öncesi kullandığın vitamin varmi

Back