Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bu arada transferim kesinleşti gibi, cuma günü olacak. Sabah doktordaydım. Rahim kalınlığı da iyiymiş. 9.6 mm dedi yanlış hatırlamıyorsam... Çok pırpır ediyor kalbim. O kadar heyecanlıyım ki!
hayırlı olsun inş canım
adetten sonra kaçıncı gune denk geliyor transferin
dondurulmuş transfer dimi
kaçıncı gun embriyosu

hayırlı olsun inş canım
adetten sonra kaçıncı gune denk geliyor transferin
dondurulmuş transfer dimi
kaçıncı gun embriyosu
Amin çok teşekkür ederim.
3. gün embriyoları 10 hücreli çift, adetten itibaren 16. gün. Dondurulmui transfer temiz iş, vücut dinleniyor.
Sen nasılsın ne durumdasın?

Amin çok teşekkür ederim.
3. gün embriyoları 10 hücreli çift, adetten itibaren 16. gün. Dondurulmui transfer temiz iş, vücut dinleniyor.
Sen nasılsın ne durumdasın?
benim dondurulmuş 5. gun var adet bekliyorum
daha önce taze transfer olmuştum bu sefer dinlenme önerdi doktorum dondurma yaptık
hepimiz için hakkımızda hayırlısı inş canım

Kızlar bide aklıma şu takıldı 13. De test günümdü negatif ilaçları bıraktım 14.de
Ne saman adet olmak lazım. Bide kanama olunca hemen geri başlayalım dendi erken değil mi ?
Canım benim coronadan dolayı opu iptal olunca 1 hafta öncesinden ufak ufak kanamalar geldi sonra doktora gittim bu ay yapmayacağız dedi bir daki ay yapacağız dedi .Benimde halen tam anlamıyla adetim gelmedi perşembe içinde gel bir daha bakalım ozamana iyice adet olursun dedi olan bişey de yok ,corona olunca herşey iptal olunca bende yumurtaların çatladığını hissettim denedik tutar mı acaba sanmam ama

hiç belli olmaz bakarsın normal yolla olur inş canım

Bu arada transferim kesinleşti gibi, cuma günü olacak. Sabah doktordaydım. Rahim kalınlığı da iyiymiş. 9.6 mm dedi yanlış hatırlamıyorsam... Çok pırpır ediyor kalbim. O kadar heyecanlıyım ki!
Canımsın inslh güzel olacak dualarimdasiniz

opu dan sonraki ilk adetim 11 gün sonra oldu
kahverengi oldu sonrasında çok yogun kanama ama 2 gün sürdü garipti hiç böyle olmamıştı ama bu durum normalmiş sanırım
canım yinede takip et kendini
değerlendirmişsin çatlama gününü

soruyum dedim size olacağını sanmam da adetim gelmesi lazımdı gelmedi 1 hafta öncesinde 3 gün kesitler geldi ufak ufak sonra kesildi sizlerde nasıl oldu adet olayı
canım benim oldu bitti adetim yazmıştım sana da. sen biraz daha bekle belki de nasip kısmet doğal yolla olmuştur allah büyük

yok olduğunu biliyorum zamanında mı oldu öncesinde mi oldu onu merak ettim
öncsinde oldum benim geçen ay 25 aralıktı reglim bu ay 10 unda oldum. ilk reglimden 17 gün sonra bidaha oldum.yani 13 gün falan önce oldum ben 25 e göre hesaplarsam. sen geçen ay kaçında oldun?

öncsinde oldum benim geçen ay 25 aralıktı reglim bu ay 10 unda oldum. ilk reglimden 17 gün sonra bidaha oldum.yani 13 gün falan önce oldum ben 25 e göre hesaplarsam. sen geçen ay kaçında oldun?
ben geçen ay adet 23 aralıkda oldum 19 unda olmam lazım bakalım 2 gün daha sabredeyim olur belki gününde

Bende de daha gelmedi bekliyorum ama ilaçları yeni kestim ona yoruyorum. İnşallah tutar olmaz diye birşey yok hayatta herşey mümkün yeterki olacağına İnan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…