Maşallah ne güzel ben 4 gün oldu kendime gelemedim kaç yumurta toplandıKızlar merhabalar ben dün opu oldum, Allah’a şükür hiç burda yazılanlar gibi sonrasında acı ağrı çekmedim, çok korkmuştum ağrılarım olucak diye ama hiç olmadı çok mutluyum
Merhaba. Bende Bülent hocaya gidiyorum hafta içi toplama yapılacak
Ben çok insanı okudum burda 10 yumurta 20 yumurta ama sona kalan 2 yumurta çoğu kişi böyle yazmış demekki ilk muayenede doktorun gördüğü foliküller dışında olan yumurtalar hep boş sağlıksız devam etmiyo yani ilaç iğne boş onların oluşturduğu foliküller boş
Canım ben İstanbul da bahçeci deyim. Buraya ilk başlayışım. Keşke diğerlerine hiç gitmeseymişim.Dortmundayım ben bilmiyorum inan kayseride kime gitmistiniz siz
Biz daha dun sonucu aldık ve yıkıldık napacagiz nerde olacak bilmiyoruz
Genetikde nasil pekisi oraya bilginiz varmiCanım ben İstanbul da bahçeci deyim. Buraya ilk başlayışım. Keşke diğerlerine hiç gitmeseymişim.
Yumurtalar toplandıktan sonra transferin yakınsa başlıyorsun. Yani dondurmayacaksan.Bilmiyorum ki, belki muadilini kullanıyorumdur. Bu ilaç ne zaman başlanıyor ne kadar süreyle kullanılıyor?
Dünya sıralamasında 3. Merkez olarak biliyorum. O yüzden önceden gelmediğime pişman oldum. Hep bu sefer olacak diye diye vakit kaybettim.Genetikde nasil pekisi oraya bilginiz varmi
O dönem de duphaston ve progestan kullandım ben...Yumurtalar toplandıktan sonra transferin yakınsa başlıyorsun. Yani dondurmayacaksan.
Benim de hep 10-12 toplanıyor ama elde 2 tane kalıyorDoktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.
Biesteron dhea 25 mgCanım biesteron nedir ?
Bende astalife + Co Q10(puritans marka) + dhea25mg (puritans marka) verdi. 2 regl sonra gel dedi. Bunları kullanan var mı acaba ?
Böyle okuyunca umutsuz ölüyorumBenim de hep 10-12 toplanıyor ama elde 2 tane kalıyorBugün 6. Denemem de yine aynı şey oldu.11 tane yumurta toplamışlardı dün ve 4’ü olgun çıkmış, onun da sadece iki tanesi döllenmiş, gidecekler mi 3. Veya 5. Güne bilmiyorum
Yaş kaç diyecem ama yaşta başta boşBenim de hep 10-12 toplanıyor ama elde 2 tane kalıyorBugün 6. Denemem de yine aynı şey oldu.11 tane yumurta toplamışlardı dün ve 4’ü olgun çıkmış, onun da sadece iki tanesi döllenmiş, gidecekler mi 3. Veya 5. Güne bilmiyorum
Merhabalar. Benzer durumlardayız seninle. Hep geriye 2 tane embriyom kalırdı 10-12den. Ama şöyle düşün 2 embriyo elde etmek için insanlar defalarca opu oluyorlar. Ve gebeliğe tek embriyo yeter.Benim de hep 10-12 toplanıyor ama elde 2 tane kalıyorBugün 6. Denemem de yine aynı şey oldu.11 tane yumurta toplamışlardı dün ve 4’ü olgun çıkmış, onun da sadece iki tanesi döllenmiş, gidecekler mi 3. Veya 5. Güne bilmiyorum
Canım selamlar nasıl oldun?Maşallah ne güzel ben 4 gün oldu kendime gelemedim kaç yumurta toplandı
Bugün biraz iyiym canım bu nasıl opu anlamadım kimse böyle olmamışCanım selamlar nasıl oldun?
Ben de 3. OPU da çok ağır olmuştum. Hastanelik olanlar da duydum ama büyük ihtimal seninki hafif OHSS.Bugün biraz iyiym canım bu nasıl opu anlamadım kimse böyle olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?