Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar merhabalar ben dün opu oldum, Allah’a şükür hiç burda yazılanlar gibi sonrasında acı ağrı çekmedim, çok korkmuştum ağrılarım olucak diye ama hiç olmadı çok mutluyum
Maşallah ne güzel ben 4 gün oldu kendime gelemedim kaç yumurta toplandı

Kesınlıkle öyle

Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Benim de hep 10-12 toplanıyor ama elde 2 tane kalıyor Bugün 6. Denemem de yine aynı şey oldu.11 tane yumurta toplamışlardı dün ve 4’ü olgun çıkmış, onun da sadece iki tanesi döllenmiş, gidecekler mi 3. Veya 5. Güne bilmiyorum

Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.

Canım biesteron nedir ?

Bende astalife + Co Q10(puritans marka) + dhea25mg (puritans marka) verdi. 2 regl sonra gel dedi. Bunları kullanan var mı acaba ?

Böyle okuyunca umutsuz ölüyorum

Yaş kaç diyecem ama yaşta başta boş

Merhabalar. Benzer durumlardayız seninle. Hep geriye 2 tane embriyom kalırdı 10-12den. Ama şöyle düşün 2 embriyo elde etmek için insanlar defalarca opu oluyorlar. Ve gebeliğe tek embriyo yeter.
Senin 2 hamilelik için şansın var. Bundan güzel sonuç mu olur? Doktora söylesen 3. Gün dondursa embriyolarını. Ben öyle yaptırdım.

Selam hanımlar, test zamanı yaklaşan pozitif görenler, erkenden test yapanlar var mı? Güzel haberler duyalımm

Bu arada transferim kesinleşti gibi, cuma günü olacak. Sabah doktordaydım. Rahim kalınlığı da iyiymiş. 9.6 mm dedi yanlış hatırlamıyorsam... Çok pırpır ediyor kalbim. O kadar heyecanlıyım ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…