• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Benim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatif 😔olacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz 😕
Benimde dr oydu inşallah sizinki olumlu tekrar bizim icin 2,3 ay sonra gelin dedi sonradan verdigi hapi bize onceden verip umutlandirmasiydi belki bende tercih ederdim ama ben bidaha gitmeyi düşünmüyorum oraya 😒

Benim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatif 😔olacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz

Bende Kayseri’de tedavi görüyorum Acıbadem Mustafa bey ..
Yaşadığım yerden çok kayserideyim son 6 aydır. Sizin doktorunuz kim ?
Benm doktorum Özge hanım bundan öncekiler de acibademdi bi önceki Gökalp beydi ama olmadı bakalım Özge hanım da nasıl sonuç alacağım hayırlı sonuçlar olumlu pozitif sonuçlar alırız inşallah hepimiz

Benimde dr oydu inşallah sizinki olumlu tekrar bizim icin 2,3 ay sonra gelin dedi sonradan verdigi hapi bize onceden verip umutlandirmasiydi belki bende tercih ederdim ama ben bidaha gitmeyi düşünmüyorum oraya 😒
Sonradan verdiği hap opu öncesi hazırlık gibi bişeymi ? Ben transferden 4 gün sonra dönmüştüm Almanya’ya sonucu burda öğrendim 10. Gün gibi aradı genetik taramalı yapalım diye 😕bende çok kararsızım orda devam edip etmemek konusunda Gökalp Beyemi gitsek kafam çok karışık..
Nerede devam etsek ? Umutlandırma konusunda çok haklısın eşim öyle inandıki sorduğu her soruya olacak bu iş denince. Adam benden beter kaç gündür ..

Benm doktorum Özge hanım bundan öncekiler de acibademdi bi önceki Gökalp beydi ama olmadı bakalım Özge hanım da nasıl sonuç alacağım hayırlı sonuçlar olumlu pozitif sonuçlar alırız inşallah hepimiz
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yüzümüz güler. Manevi anlamda çok yıpratıyor insanı. Tüm sürecin baştan başlayacak olması çok yorucu geliyor şimdiden.

Kızlar bide aklıma şu takıldı 13. De test günümdü negatif 😔 ilaçları bıraktım 14.de
Ne saman adet olmak lazım. Bide kanama olunca hemen geri başlayalım dendi erken değil mi ?

Sonradan verdiği hap opu öncesi hazırlık gibi bişeymi ? Ben transferden 4 gün sonra dönmüştüm Almanya’ya sonucu burda öğrendim 10. Gün gibi aradı genetik taramalı yapalım diye 😕bende çok kararsızım orda devam edip etmemek konusunda Gökalp Beyemi gitsek kafam çok karışık..
Nerede devam etsek ? Umutlandırma konusunda çok haklısın eşim öyle inandıki sorduğu her soruya olacak bu iş denince. Adam benden beter kaç gündür ..
Esimin sprem degeri dusukdu son iki testi Almanyada yaptık 1 milyon du oradada ayni çıktı ama yeterli dedi esim icin ama simdi genetik testden gelen cevap kromozom bozuklugu degil ki biz bunun gonderdik Almanyada ki dr da özellikle bunu yaptırın dedi biz yaptırdık ama kromozom ilgili şükür birsey yok ama spremden dolayi kalitesiz dedi ya 5. Gune kadar giden 7 embriyo arasinda tek embriyo 5. Gun boyunca izlediniz asıl orada gormeniz gerekmiyor mu sizin
Bizim gibi genetige gonderen insanlar hastalikdan kromozom bozuklugundan yada ne bilim kan uyusmazligindan gonderir bosu bosuna biyopsi aldırıp da kalitelimi bakın diye gönderdim diyen yok zaten kaliteli oldugu icin gitti o gune ve genetige Bilmiyorum inan ki bi kac gun baska dr arayışına girecegiz bizde

İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yüzümüz güler. Manevi anlamda çok yıpratıyor insanı. Tüm sürecin baştan başlayacak olması çok yorucu geliyor şimdiden.
Alin benden de o kadar 😔 Almanyada mı yapsak diye bile düşünüyorum acibademin laboratuvarında güvenmiyorum artık

Bize ne denirse güvenip onu yapıyoruz sonuçta benim ilk denememdi ve bilgim olan bir konu değildi. Genetiğe yollanan embriyo transfer edildi sana ama yine de tutmadı mı ? Doğru mu anladım ?

Alin benden de o kadar 😔 Almanyada mı yapsak diye bile düşünüyorum acibademin laboratuvarında güvenmiyorum artık
Sürekli gidip gelmek çok yoruyor İnan ki bende burda araştırmıyor değilim ama eşim bidaha deneyelim Türkiye de diyor. İşte testler yapılan işlemler baştan yapılmaz düşüncesiyle

Bize ne denirse güvenip onu yapıyoruz sonuçta benim ilk denememdi ve bilgim olan bir konu değildi. Genetiğe yollanan embriyo transfer edildi sana ama yine de tutmadı mı ? Doğru mu anladım ?
Genetiğe giden bile tutmuyoki Allah ol derse olur

Bu iş kısmet işi tutacağı varsa tutuyor yoksa olmuyor işte 😔 genel tüp bebek tedavisinde yapılan uygulamalar yapıldı bana emryolarımda kaliteliydi ama olmadı. Burda okuyorum iyi kalite olmayan embriyolar bile tutuyor. Moral bozmadan inanarak bir sonraki denemelerimiz de tutar inşallah 🙏

Kızlar merhabalar ben dün opu oldum, Allah’a şükür hiç burda yazılanlar gibi sonrasında acı ağrı çekmedim, çok korkmuştum ağrılarım olucak diye ama hiç olmadı çok mutluyum 🤗

Kozlar şimdi bir sorum olucak size opudan sonra döllenen yumurtalar oluyor ya hani, sonrasında ki süreç ne oluyor döllenen yumurtaların emriyo olmasını mı beklicez nasıl ilerliyor anlayamıyorum bilgilendirin beni

Kızlar merhabalar ben dün opu oldum, Allah’a şükür hiç burda yazılanlar gibi sonrasında acı ağrı çekmedim, çok korkmuştum ağrılarım olucak diye ama hiç olmadı çok mutluyum 🤗
Opu sonrası ağrın olmuyor ki, gazın oluyor..
Peki transfer sonrası kasık ağrısı normal mi ?:KK45:

Kozlar şimdi bir sorum olucak size opudan sonra döllenen yumurtalar oluyor ya hani, sonrasında ki süreç ne oluyor döllenen yumurtaların emriyo olmasını mı beklicez nasıl ilerliyor anlayamıyorum bilgilendirin beni

Evet bizim yapamadığımız işlemi yapmaya çalışacaklar:KK71:embriyo elde edecekler, o da olursa tabi 5. Güne filan gitmesini beklicekler incelicekler kailtelerini vs vs , ara sıra seni arayacaklar haber verecekler tahmini herşey güzel giderde sağlıklı embriyoların gelirse 5. Yada 6. Güne transfer yapacaklar

.

Toplanan yumurtalar laboratuvar ortamında takip ediliyor sağlıklı embriyo oluşması bekleniyor. Tercihe göre 3 yada 5. Güne götürülüyor.

Ben hiç estrofem kullanmadım, o ne için kullanılıyordu?
O zaman sadece transfer ücreti vericem :))) iyiymiş

Bugün oldum canım , inşallah bakalım hayırlısı....
Kullanmayanı hiç duymadım. Bütün tüp bebek olanlar kullanıyor. Embriyonun gelişimi yada rahim için önemli bir ilaç bildiğim kadarıyla.

Back