- 14 Ocak 2022
- 28
- 3
- 16
- 28
Benimde dr oydu inşallah sizinki olumlu tekrar bizim icin 2,3 ay sonra gelin dedi sonradan verdigi hapi bize onceden verip umutlandirmasiydi belki bende tercih ederdim ama ben bidaha gitmeyi düşünmüyorum orayaBenim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatifolacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz
Acibadem mustafa tasKayseri'de hangi doktor bende Kayseri'de tedavi görüyorum
Benm doktorum Özge hanım bundan öncekiler de acibademdi bi önceki Gökalp beydi ama olmadı bakalım Özge hanım da nasıl sonuç alacağım hayırlı sonuçlar olumlu pozitif sonuçlar alırız inşallah hepimizBenim 3 ocakta transfer oldu daha Bikaç gün önce aldım sonucu negatifolacağına çok inanmıştım. O kadar iyi anlıyorum ki bizde aynı şekilde çok üzüldük. Ama dur bakalım bidaha deneriz pes etmek yok..
Acıbadem Mustafa bey benim doktorum. Beklemeden hemen ikinciye başlayalım diyor sanırım öyle yapacaz
Bende Kayseri’de tedavi görüyorum Acıbadem Mustafa bey ..
Yaşadığım yerden çok kayserideyim son 6 aydır. Sizin doktorunuz kim ?
Benim çarşamba günü kontrolüm rahim kalınlığına göre belli olacakİnşallahçok heyecanlıyım beklemediğim bir haber oldu. Senin ne zaman transferin nasipse?
Sonradan verdiği hap opu öncesi hazırlık gibi bişeymi ? Ben transferden 4 gün sonra dönmüştüm Almanya’ya sonucu burda öğrendim 10. Gün gibi aradı genetik taramalı yapalım diyeBenimde dr oydu inşallah sizinki olumlu tekrar bizim icin 2,3 ay sonra gelin dedi sonradan verdigi hapi bize onceden verip umutlandirmasiydi belki bende tercih ederdim ama ben bidaha gitmeyi düşünmüyorum oraya
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yüzümüz güler. Manevi anlamda çok yıpratıyor insanı. Tüm sürecin baştan başlayacak olması çok yorucu geliyor şimdiden.Benm doktorum Özge hanım bundan öncekiler de acibademdi bi önceki Gökalp beydi ama olmadı bakalım Özge hanım da nasıl sonuç alacağım hayırlı sonuçlar olumlu pozitif sonuçlar alırız inşallah hepimiz
Esimin sprem degeri dusukdu son iki testi Almanyada yaptık 1 milyon du oradada ayni çıktı ama yeterli dedi esim icin ama simdi genetik testden gelen cevap kromozom bozuklugu degil ki biz bunun gonderdik Almanyada ki dr da özellikle bunu yaptırın dedi biz yaptırdık ama kromozom ilgili şükür birsey yok ama spremden dolayi kalitesiz dedi ya 5. Gune kadar giden 7 embriyo arasinda tek embriyo 5. Gun boyunca izlediniz asıl orada gormeniz gerekmiyor mu sizinSonradan verdiği hap opu öncesi hazırlık gibi bişeymi ? Ben transferden 4 gün sonra dönmüştüm Almanya’ya sonucu burda öğrendim 10. Gün gibi aradı genetik taramalı yapalım diyebende çok kararsızım orda devam edip etmemek konusunda Gökalp Beyemi gitsek kafam çok karışık..
Nerede devam etsek ? Umutlandırma konusunda çok haklısın eşim öyle inandıki sorduğu her soruya olacak bu iş denince. Adam benden beter kaç gündür ..
Alin benden de o kadarİnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yüzümüz güler. Manevi anlamda çok yıpratıyor insanı. Tüm sürecin baştan başlayacak olması çok yorucu geliyor şimdiden.
Sürekli gidip gelmek çok yoruyor İnan ki bende burda araştırmıyor değilim ama eşim bidaha deneyelim Türkiye de diyor. İşte testler yapılan işlemler baştan yapılmaz düşüncesiyleAlin benden de o kadarAlmanyada mı yapsak diye bile düşünüyorum acibademin laboratuvarında güvenmiyorum artık
Genetiğe giden bile tutmuyoki Allah ol derse olurBize ne denirse güvenip onu yapıyoruz sonuçta benim ilk denememdi ve bilgim olan bir konu değildi. Genetiğe yollanan embriyo transfer edildi sana ama yine de tutmadı mı ? Doğru mu anladım ?
Opu sonrası ağrın olmuyor ki, gazın oluyor..Kızlar merhabalar ben dün opu oldum, Allah’a şükür hiç burda yazılanlar gibi sonrasında acı ağrı çekmedim, çok korkmuştum ağrılarım olucak diye ama hiç olmadı çok mutluyum
Kozlar şimdi bir sorum olucak size opudan sonra döllenen yumurtalar oluyor ya hani, sonrasında ki süreç ne oluyor döllenen yumurtaların emriyo olmasını mı beklicez nasıl ilerliyor anlayamıyorum bilgilendirin beni
Toplanan yumurtalar laboratuvar ortamında takip ediliyor sağlıklı embriyo oluşması bekleniyor. Tercihe göre 3 yada 5. Güne götürülüyor.Kozlar şimdi bir sorum olucak size opudan sonra döllenen yumurtalar oluyor ya hani, sonrasında ki süreç ne oluyor döllenen yumurtaların emriyo olmasını mı beklicez nasıl ilerliyor anlayamıyorum bilgilendirin beni
Kullanmayanı hiç duymadım. Bütün tüp bebek olanlar kullanıyor. Embriyonun gelişimi yada rahim için önemli bir ilaç bildiğim kadarıyla.Ben hiç estrofem kullanmadım, o ne için kullanılıyordu?
O zaman sadece transfer ücreti vericem :))) iyiymiş
Bugün oldum canım , inşallah bakalım hayırlısı....
Bilmiyorum ki, belki muadilini kullanıyorumdur. Bu ilaç ne zaman başlanıyor ne kadar süreyle kullanılıyor?Kullanmayanı hiç duymadım. Bütün tüp bebek olanlar kullanıyor. Embriyonun gelişimi yada rahim için önemli bir ilaç bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?