Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Regl dan sonra ye. Kalınlaşması için. Ben öyle yapacağım. Şuan başlıyor reglim. Bitince yemeye başlayacağım.

Bunlara tüp bebeğe karar verince mi başladınız ? Yoksa iğnelere başlayınca mı
Karar verdiğimde canım. İlk ay sürekli sonrasında iğnelere başladık. Devam ettim kullanmaya. Opu olunca bıraktım. Transfere yakın tekrar kullanacağım. Transfere yakın nar ve havuç suyu ilave olacak.

Evt 5. Gün yaptim cikmadi 6. Gun cikti normal testte 5. Ve 6. Gun kullamdigim testler ayni marka 7. Gun awox erken gebelik testi yaptim çıkmadı pazartesi kan verecegim artik. Ilaclara da devam ediyorum umarim sizde ve bekleyen herkes guzel haber alır

Sen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua edecem :)))

O erken gebelik testıine kimse güvenmiyor

Sen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua

Sen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua edecem :)))
Hadi insallah sen de en kisa zamanda guzel haberler alırsın

9.günde misiniz suan
Evet bugün 10. gün.

Selamlar canım. Ben nar suyu dışında bişey pek bilmiyorum ama bana da transfer sonrası yenecekleri atabilir misin? Ben sadece bol bol su içmek dışında hiçbişey yapmamıştım.

Hayırlı cumalar hanımlar umarım herkes iyidir
Pazartesi transfer olmuştum o günden sonra ağrılar acılar beni bitirdi, progestan iğne sanırım bana yan etki yaptı popomun iki tarafıda dışa doğru şişti çıktı doktorum prolutexe geçirdi göbekten yapacağım bebeğin tutunup tutunamayacağını bile düşünemedim gözüm bişey görmedi allah kimseye böyle ağrı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…