- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Evet olabiliyor. Bu birazda takviyeye bağlı.Foliküllerin içi sıvı mı doluymuş. Yumurta gelişmemiş olabilir. Veya olgun çıkmamıştır... Ama bu kadar çok sayıda fire veriliyor mu bilmiyorum..
Regl dan sonra ye. Kalınlaşması için. Ben öyle yapacağım. Şuan başlıyor reglim. Bitince yemeye başlayacağım.İçime su serptin Allah razı olsun ya, senden ve hepinizden de.
Ben daha regl olmadım ama 5 gündür narı iyice milkshake robotunda cekıp (iyice cekırdeklerı ezılene kadar) sabah akşam içiyorum.
Regl olunca da devam etmelı mıyım?
Internette ne zaman başlamalısın yazmıyor oyuzden baslıym faydası olur dedim. Sizce ?
Karar verdiğimde canım. İlk ay sürekli sonrasında iğnelere başladık. Devam ettim kullanmaya. Opu olunca bıraktım. Transfere yakın tekrar kullanacağım. Transfere yakın nar ve havuç suyu ilave olacak.Bunlara tüp bebeğe karar verince mi başladınız ? Yoksa iğnelere başlayınca mı
Regl dan sonra ye. Kalınlaşması için. Ben öyle yapacağım. Şuan başlıyor reglim. Bitince yemeye başlayacağım.
Nasipse sabah yumurta toplama işlemim olacak kızlar dualarınızı beklerimbende kullandım çatlama önleyici igne ve hap içini rahat tut herşey yolunda gider inş
hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş
Amin bende 3 yol çok uğraştım aşılama hsg film iğneler tüp bebekNe güzel maşallah ne şanslısın kimisi çok yıpranıyor kimisi de Allah pat diye veriyor nasıl büyük şans gönlünüze göre olmuş
Napıyor?Transfer olan arkadaşlar kabak çekirdeği ve dut kurusu yemeyi ihmal etmeyin.
Tutunmaya yardımcı oluyormuş. Transfer sonrası yenmesi gerekenler diye zamanında çok araştırmıştım. Embriyo kalitesiz ise ne yapsan tutmuyor da. Takviye olarak herşeyi yapıyoruz işte. Havuç suyunu da unutmayalımNapıyor?
Evt 5. Gün yaptim cikmadi 6. Gun cikti normal testte 5. Ve 6. Gun kullamdigim testler ayni marka 7. Gun awox erken gebelik testi yaptim çıkmadı pazartesi kan verecegim artik. Ilaclara da devam ediyorum umarim sizde ve bekleyen herkes guzel haber alırÖyle mi ama bir önce yaptığında çıkmamış ikinci yaptığında çıkmıştı demi .... Umudunu kaybetme ben evde testin negatif çıktı diye çok ağladım iki gün boyuca yemek yemedim içmwdim kesimi harap etin sonra kan testinde yaptım negatif çıktı ama belki bana gölecrksiniz ama adete oldum küçük bir et parçası geldi resmğnide çektim hastanede gidersen doktora gösterecem diye ama gitöedim öyle kaldı şu an kedimi çok suçluyorum keşke idrar testi yapmasaydım da negatifi görünce o kadar aglamsaydım ilçaları bırkmasaydım belki diyorum belki bebek vardı benim yüzumden giti diyruö o yüzden gebelik testine inanma teste yapma kan testi yap
Sen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua edecem :)))Evt 5. Gün yaptim cikmadi 6. Gun cikti normal testte 5. Ve 6. Gun kullamdigim testler ayni marka 7. Gun awox erken gebelik testi yaptim çıkmadı pazartesi kan verecegim artik. Ilaclara da devam ediyorum umarim sizde ve bekleyen herkes guzel haber alır
O erken gebelik testıine kimse güvenmiyorEvt 5. Gün yaptim cikmadi 6. Gun cikti normal testte 5. Ve 6. Gun kullamdigim testler ayni marka 7. Gun awox erken gebelik testi yaptim çıkmadı pazartesi kan verecegim artik. Ilaclara da devam ediyorum umarim sizde ve bekleyen herkes guzel haber alır
sağlıklı yumurtalarla dön inş canımNasipse sabah yumurta toplama işlemim olacak kızlar dualarınızı beklerim
16 tanesi olgun çıktı.. 7 tane 1.kalite embryo oldu. 5 tane 2.kalite var..Peki 22 den ne kaldı ne oldu
allahım inş poztif sonuçlar alırız16 tanesi olgun çıktı.. 7 tane 1.kalite embryo oldu. 5 tane 2.kalite var..
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kardeşim16 tanesi olgun çıktı.. 7 tane 1.kalite embryo oldu. 5 tane 2.kalite var..
Sen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua
Hadi insallah sen de en kisa zamanda guzel haberler alırsınSen hiç umutsuz olma senin güzel haberini alırız inşallah ikinci çızgi baya görünüyordu resimde, bana göre var bebiş senin için dua edecem :)))
Evet bugün 10. gün.9.günde misiniz suan
Selamlar canım. Ben nar suyu dışında bişey pek bilmiyorum ama bana da transfer sonrası yenecekleri atabilir misin? Ben sadece bol bol su içmek dışında hiçbişey yapmamıştım.Tutunmaya yardımcı oluyormuş. Transfer sonrası yenmesi gerekenler diye zamanında çok araştırmıştım. Embriyo kalitesiz ise ne yapsan tutmuyor da. Takviye olarak herşeyi yapıyoruz işte. Havuç suyunu da unutmayalım
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sayılarla dönersin.Nasipse sabah yumurta toplama işlemim olacak kızlar dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?