Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Herkesin tedavisi hayırlı olsunBende kasım sonundan beri regl olmayı bekliyordum nihayet oldum. küçük bir fölikül kistim vardı doktorum tedaviye başlayabilmek için bugün anestezi altında iğneyle boşalttı. Polikistik over olduğum için düşük dozla başladık iğnelere, ilk günüm. Cuma günü kontrolüm var.

Bugün kimler opu olcak
Bitanede trasfer vardı hadi hayırlısı güzel haberler gelsin
Ben oldum canım , bildiğim kadarıyla mayrada olacaktı, 5 yumurta toplandı saat 3 gibi doktorumu arayacağım covid olduğum için pek detaylı yüz yüze konuşamadık, sanırım donduracak bende herhangi bir sıkıntı olur diye ama ben gayet iyiyim hiç kötü olmadım zaten hatta çarşamba günü risksize düşüyorum.
Dondurma işleminin sizin merkezlerde Fiyatı ne acaba?

Hadi hayırlısı inslah sana güzel bebisler olsun

_Mayra_ naptınnn ses ver :))
Canım çıktım yazamadım hemen
3 yumurta toplanmış zaten 3 vardı şükür hepsini toplamış hoca
Ama rahim ağzımda yara gördüğünü ve smear testi yaptırmam gerektiğini söyledi ona canım sıkıldı, biraz araştırdım önemsiz bişey gibi ama insanın canı sıkılıyor
Sen ne yaptın canım?

Canım sıkma canını insalh iyi olsun hersey

ALLAHIM 3 ÜNÜDE 5. GÜNE ULAŞTIRSIN İNŞ.
YARA İÇİNDE HİÇ TAKILMA SMEAR TESTİNİ YAPTIR TABİ AMA İÇİNİ FERAH TUT YAKARAKTA YARAYI TEDAVİ EDİYORLAR

Canım 5.güne gitmye gerek varmi

Canım smear testi önemli her sene yaptırmak lazım ama korkma çok sevindim inşallah güzel haberler alırız sende de bana nasip olmadı sizleri okudukça çok mutlu oluyorum

Canım smear testi önemli her sene yaptırmak lazım ama korkma çok sevindim inşallah güzel haberler alırız sende de bana nasip olmadı sizleri okudukça çok mutlu oluyorum
Canım benim doktor dedi covid olsan bile opu olcak dedi önlem alırız dedi

Aklıma sen geldin direk

Bizimkiler kabul etmedi corona olduğum için hastahane istemedi tedavi iptal oldu ben cok üzüldüm elden gelen bişey yok takdiri ilahi böyleymiş dedim inşallah senin hastahane kabul eder
Canım sana bir şey soracağım bende pozitif olduğum için toplanmadı konuşmuştuk. Doktorun sana hemen başlayabilirsin dedi mi tekrardan yoksa bekleme süresi verdi mi? Birde benim bugün kanamam oldu sende böyle bir durum oldu mu? Adet gibi belim ve karnım ağrıyor?

Kızlar bugün 5.gün.
2 embriyo için yine haber vermedikleri için ben aramak zorunda kaldım ne yaptınız diye.
1si geriden geliyor demişlerdi yine cumartesi ben aramıştım. Bugün diğeri de geriden geliyor dediler. Ve ben arayınca bu haberleri alabiliyorum şaka gibi. Yarın sabah bakacaklarmış karar vereceklermiş. Ama benım ki dondurulmayacak cunku olumsuz konuştu yani beni yarın vereceği üzücü habere alıştırdı sımdıden. Hayırlısı olsun tabi. Ama şanssızmışım; cunku rahim duvarımı takıp etmeden üzerine de yumurtalarımı sadece 5 adet toplayarak 2sine şans verilirse bu olur. Ben klomenle 10 yumurtaya erişiyordum. Yine takipsizlik yine hayal kırıklığı. Allah yardım etsin hepimize gerçekten.

Yaa canım sen tedavi öncesi başka bişey kullanmadım mi sayı için

Benim merkez pozitif olsan bile opu olcak dedi o kadar tedavi boşa gidemez dedi

Nerede tüp bebek yapıyorsunuz..

Bana dediki hayırlısı böyleymiş arkadan gelen yumurtaların daha güzel gelecek ve corona olayı da bitmiş olacak dedi daha temiz başlarız dedi adet olduğun zaman gel dedi ama ben ilaçlar ile ilgili çok sorun yaşadım bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ilaçlardan emin olmadan başlamam tedaviye birde benden tekrardan ücret alacaklar mı eğer alırlarsa hastahaneyi değiştireceğim 3 bin tl aldı başlangıç için onu bir daha alırlarsalar başka hastahane araştıracağım

Canım benim doktor dedi covid olsan bile opu olcak dedi önlem alırız dedi

Aklıma sen geldin direk
Gerçekten bana direk olmaz dediler bir kez bile aramadılar beni ,üzüldüm ne yapacağız ile ilgili bir bilgi aktarımı bile olmadı 2 dak başından savma bir telefon konuşması o kadar , gerçekten her şey maddiyat olmuş

Canım hep ticari olmuş bende corona yaşayınca anladım neler hissettiğini neler yaşadığını önemsemiyorlar senin yaşadığın stres onlar için bi şey ifade etmiyor ,ilaçlar ilgili bende çok sorun yaşadım bunun için bile çaba görmedim eğer biliyorsanız sorun olduğunu önceden haber verin ilaçlar belli araştırın soruşturun ona göre başlayın deyin demi ? onlar paranın derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…