• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım covid testini genelde hep acil kısmında yapıyorlar ya keike ısrar etseydin yardımcı olurlardı, çünkü gece gündüz demeden covid labaratuarları çalışıyor aklında bulunsun
Demekki böyle hayırlıymış canım benim üzülme, kaç folikül görünmüştü muayenede fsh falan kaçtı
Diğer aya daha güzel olur belkide herşeyde bi hayır vardır 🤲🏻
Hiç muayene etmediler etselerdi ogrencektim canim napalim bidakine artik fah 24.7 den 18.5 lhde 20 den 11 olmuş canim

Benim 1 aşılama geçmişim var 35 yaş altı tek transfer yapılıyormuş 35 yaş üstü 2 olabiliyormuş. Ben başladım tuttu da birde ikiz istiyorum bende hayal de sınır yok demi
Olmuşken hayırlısıyla 2 olsun bu kadar bekledik
Aslında öyle bir durum yok.. İlk iki denemede tek Embryo sonrasında çift Embryo veriliyor.. çift embryo olsa bile genelde tek tutuyor.. Ona odaklanmayın…

Birde bu progestan iğne beni öldürdü daha ilk kez vurunmama rağmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum gün aşırı vurunacağım nasıl dayanılır varmı çözümü ? Vurulurken bişey yok 2 saat sonra başlıyor ve yarın tekrar iğnem var hala geçmedi ağrısı 🥲🥲

Birde bu progestan iğne beni öldürdü daha ilk kez vurunmama rağmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum gün aşırı vurunacağım nasıl dayanılır varmı çözümü ? Vurulurken bişey yok 2 saat sonra başlıyor ve yarın tekrar iğnem var hala geçmedi ağrısı 🥲🥲
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun sanırım grubun ilk transferi sensin
Progestanin karından vurulani varmış ama pahalıymış

Hiç muayene etmediler etselerdi ogrencektim canim napalim bidakine artik fah 24.7 den 18.5 lhde 20 den 11 olmuş canim
Canım diğer aya daha güzel hazırlanırsın
Hayıt tentürünü öneririm sana fsh ı mükemmel düşürüyor hiçbir zararı da yok al kullan mutlaka

Vurmadan önce 15 dk buz ile o bölgeyi soğutman gerekiyormuş. Hemşireye yavaş vurmasını isteyecekmişsin. Çıktıktan sonrasa ovalayıp dağılmasını sağlayacaksın.. Böyle teknikleri varmış.. Bana da göbekten verdi doktor..

Merhabalar benim eşimde de varikosel teşhisi kondu ameliyat olsun dört ay sonra bakalım dediler ameliyat oldu ama değeri daha da düştü tüp bebek yaptık biz de şuan gebeyim inşallah haftaya görücem

Yarın transferim var dualarınıza talibim. 3. Gün embriyosu olacak inşallah sıkı sıkı tutunur 🤲
İnşallah sana
Yarın transferim var dualarınıza talibim. 3. Gün embriyosu olacak inşallah sıkı sıkı tutunur 🤲
İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar dualarım seninle pozitif görürsün.inş cnm

İnşallahhhhhh, Rabbım içimizi biliyorsun🤰🤱
Ay ne cahilim progestanın iğnesi olduğunu yeni öğrendim 🧚👻🤪

Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun sanırım grubun ilk transferi sensin
Progestanin karından vurulani varmış ama pahalıymış
Doktorum önermedi çok istedim göbekten olanı ama yarın tekrar söyleyeceğin bakalım inşallah verir yoksa hayat kalitemi çok düşürüyor iğne

Doktorum önermedi çok istedim göbekten olanı ama yarın tekrar söyleyeceğin bakalım inşallah verir yoksa hayat kalitemi çok düşürüyor iğne
Bana doktor göbekten verdi. İlaç zamlanır diye 1 ay önceden aldırmıştı..
Ama şimdi transfer olan arkadaş var… O arkadaşta oksapar ile göbekten ikisini vurmak çok zor dedi.. Çok kötü ağrı yapıyormuş..
Oksaparı koldan vurmak zorunda kalıyormuş. Ama kolda da oksapar düzgün vurulmazsa ağrı yapıyormuş..
Nolacak bilmiyorum..

bende bilemiyorum canım normal döngüme göre ay sonu ama bekleyip göreceğiz
aynen paylaşalım inş 2022 bizlere çok güzel gelir bol pozitifli bir yıl olur
Bende bugün estrofem ile başladık. 27 ocak gibi transfer dedi doktor🙂 inş bol heyecanlı ama güzel geçer☺️

Back