Bak canım doktor şimdiden başlamış rahim kalinlastirmayaBende bugün estrofem ile başladık. 27 ocak gibi transfer dedi doktorinş bol heyecanlı ama güzel geçer
Hayırlı olsun, benim de bugün kontrolüm var saat akşam 6 da. Sanırım benim de sizinle aynı tarihlerde olur transferim.Bende bugün estrofem ile başladık. 27 ocak gibi transfer dedi doktorinş bol heyecanlı ama güzel geçer
bende bilemiyorum canım normal döngüme göre ay sonu ama bekleyip göreceğiz
aynen paylaşalım inş 2022 bizlere çok güzel gelir bol pozitifli bir yıl olur
Ne güzel heyecanlar bunlar maşallahTransferimin 4. Günü bugün zaman gecmiyor bir türlü cok heyecanliyim
HEYECANLI BEKLEYİŞ :)Transferimin 4. Günü bugün zaman gecmiyor bir türlü cok heyecanliyim
Sonu güzel olur insallahNe güzel heyecanlar bunlar maşallah
TaZe transfer cuma opu oldum bugün transfer var rahime falan bugün bakılacak sanırımE Eliffff2003 sizin süreç nasıl ilerledi. Rahim için kaç kere doktora gittiniz?
Allah sizden razı olsun mesajınızı okudum içime ferahlık geldi böyle mesajlarla motive olmaya çalışıyorum yarında benim opu işlemim yapılacak nasıl ama nasıl korkuyorum anlatamamKızlar opu yapıldı, ve dondurulacak.
Hiç ama hiç korkulacak bsy yok ok 10.15 de girdim 11 de ayıktım. Az kanamam var ama hiç ağrım yok. Giriyorken de doktorum heyecan var mı dedi hiç yok dedim, sonra uyudum ve uyandım. Çok çok basit.
Bundan sonraki süreçlerde hepimizin işi kolay geçsin inşallah
Aynen.. Ben hiç kıyaslamadım ki.. Ben sadece niye regl olmuyor diye bi sormuştum… Yoksa ilaçlara dair hiç kıyaslama yapmadım..Bak canım doktor şimdiden başlamış rahim kalinlastirmaya
Aslında bu süreçte kendini bir başkasının doktoru ve tedavisiyle kıyaslamayacaksin
Hee doktora gidişi sormuşum. Onu tatil planı yaptığım için sordumBak canım doktor şimdiden başlamış rahim kalinlastirmaya
Aslında bu süreçte kendini bir başkasının doktoru ve tedavisiyle kıyaslamayacaksin
Sakin kalın.. Çok az kalmış.. Belirti aramadan.. Kendinizi oyalayarak devam edin inş..Transferimin 4. Günü bugün zaman gecmiyor bir türlü cok heyecanliyim
Hayırlı olsun tedavin bence eşine gerek yok opu günü gelse yeterli ben şuan tedavideyim eşim hiç gelemiyo ama sorun olmuyoMerhaba gecen ay ilk görüşmeye gittik tüp bebek için doktorumuz rahım film ve sperm testi istedi ikisini de yaptırdık regl oldugun zaman kan tahlıllerı yapılacak denıldı bu hafta cuma regl iken gidecegım eşimin gelmesine gerek var mı acaba fabrika da amir oldugu için izin alma durumu cok zor oluyor
Hayırlı olsun tedavin bence eşine gerek yok opu günü gelse yeterli ben şuan tedavideyim eşim hiç gelemiyo ama sorun olmuyo
Bu süreçte doktorların eşinizle hiç işi yok diyebilirimMerhaba gecen ay ilk görüşmeye gittik tüp bebek için doktorumuz rahım film ve sperm testi istedi ikisini de yaptırdık regl oldugun zaman kan tahlıllerı yapılacak denıldı bu hafta cuma regl iken gidecegım eşimin gelmesine gerek var mı acaba fabrika da amir oldugu için izin alma durumu cok zor oluyor
Hepimiz güzel haberler alalim canimmTeşekkür ederim o zaman kendim gitsem olur.. hayırlısı ile saglıklı sekılde gebelık haberlerınızı alma dileği ile iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?