• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlısı olsun arkadaşım ınsallah bır sonrakınde daha kolay bır süreçte oluruz, yarı yolda kaldık ama bir sonra Kİ daha iyi gelecek ınsallah. Sizde de mi rahim incelmesi sorunu vardı yanlış mı hatırladım
Hayırlısı olsun arkadaşım ınsallah bır sonrakınde daha kolay bır süreçte oluruz, yarı yolda kaldık ama bir sonra Kİ daha iyi gelecek ınsallah. Sizde de mi rahim incelmesi sorunu vardı yanlış mı hatırladım
Aaa çok üzüldüm sizin neden rahimden mi? Yok canım benim pcr testim pozitif çıktı ondan dolayı toplama işlemi yapmayacaklar. Bir sonraki aya kaldı her şey.

Aaa çok üzüldüm sizin neden rahimden mi? Yok canım benim pcr testim pozitif çıktı ondan dolayı toplama işlemi yapmayacaklar. Bir sonraki aya kaldı her şey.
Sende mi pozitif oldun bende yumurta toplama günü kararlaştırdım doktorla testleri istedi doktor hepsini verdim ne gördüm testim pozitif hepsi iptal oldu

Perşembe toplama olacaktı testim pozitif çıktı ve yarım kaldı. Lütfen kendinize dikkat edin çok kötüyüm çok ağladım ilk denemem olacaktı nasip olmadı.
Üzülme benimde aynısı oldu aynı kaderi yaşıyoruz benimde salı olucaktı cumartesi bütün testleri verdim corona pozitif cıktı bende cok yıkıldım

Evet keşke ona göre bir protokol yapsalar ne bilim anlamadım bende. Evet vardır bir hayır bakalım nasip kısmet. İnşallah öyle olur canım
Bende cok üzüldüm aynı şeyleri düşündüm Allah bana bişey demek istiyor 3 yıl boyunca corona olma gel sen tedaviye başladığın zaman ol normal yollarla nasip etmedi bu yolla da mı bir işaret dedim bende çok üzüldüm gercekten

Bende cok üzüldüm aynı şeyleri düşündüm Allah bana bişey demek istiyor 3 yıl boyunca corona olma gel sen tedaviye başladığın zaman ol normal yollarla nasip etmedi bu yolla da mı bir işaret dedim bende çok üzüldüm gercekten
hep sağlıklı olan hayırlı olan ve dogru zaman da diye dua etmiyormuyuz
bazen ne kadar acele etsek te sabırsız olsakta herşey kendi olacacağı zaman oluyor buna engel olunmuyor yada müdahle edemiyoruz vardırbunda da bir hayır belki doğru zaman sonraki ay olumlu düşününki herşey güzel olsun

Kızlar opu yapıldı, ve dondurulacak.
Hiç ama hiç korkulacak bsy yok ok 10.15 de girdim 11 de ayıktım. Az kanamam var ama hiç ağrım yok. Giriyorken de doktorum heyecan var mı dedi hiç yok dedim, sonra uyudum ve uyandım. Çok çok basit.
Bundan sonraki süreçlerde hepimizin işi kolay geçsin inşallah

T rahim ameliyatı olmustum canım. Sımdıde rahim duvarım ince 😒 doktor a diyorum uzun sürer mi bu süreci bilemem bir sürü tez var herkes te başka sonuçlanıyor. T ameliyat sonrası olabilirmiş internetten araştırdım ama çözüm olmazsa da rahim nakline kadar gidiyormuş netten araştırdım. Insallah 1 ay da hallolur çok üzgün ve yorgunum. Bu ay olmamasına değil ya uzun sürerse ya rahim duvarım kalınlaşmazsa diye atıp tutuyorum

Hiç ama hiç korkulacak bsy yok ok 10.15 de girdim 11 de ayıktım. Az kanamam var ama hiç ağrım yok. Giriyorken de doktorum heyecan var mı dedi hiç yok dedim, sonra uyudum ve uyandım. Çok çok basit.
hayırlı olsun devamıda güzel olsun inş

Yaa nee bu herkesin yumurta toplama öncesi pcr pozitif çıkmış:(((( benimde sanırım bi kaç güne toplanacak ama dünden beri koku alamıyorummm🤮🤮🤧 acaba benim dr da istermi pcr yada söylemem gerekir mi huff

Sizi anlıyorum. Ben çocuklu arkadaş ortamına gitmiyorum artık 😂 nedense psikolojim gitmek istemiyor son görüşmede çocukları hakkında konuştular konuştular sonra da eee canım sen neler yapıyorsun dediler ama nerden bılecekler benım durumumu. Anlamayabılırler tabi üstelikte biz suan istemiyoruz olarak biliyorlar. Evet doktor bilmeliydi belki ama kısmet napalım.
Sana hayıt tohumu kullan diyebilirim, soğan kürü ve incir kürü de olur ama hayıt tohumu iç lütfen çok mucizevi birsey, yanında keçi boynuzu evınde kaynat iç her gün. Ben hayıt tohumu içtiğim aylar yumurtam çoğalırdı ama t rahım olduğumu bilmiyordum. Şimdi derin bir nefes alın kendınıze gelın bol dua Allah’a tevekkül ile olacak ınsallah 💕
Aynen ben de çevreme çok hevesli değilmişim gibi yansıtıyorum. Gururumdan biraz sanırım. Başlarda tatlı gelen çocuklar bile annelerinin abartılı şunu yaptı bunu yaptı diye anlatmasıyla gözümde kararıyor sevecenliğini kaybediyor. Yani tüm gün çacuğunun evde yaptıklarından banane. Ah bir de hemen hamile kalıyorum Allah artık bana değil olmayanlara versin sana versin tribindekiler var ki alıp terliği ağızlarına vurasım geliyor. Tut bi yerlerini de kalma o zaman ne lafını yapıyorsun kardeşim. Ay! Çok doldum aman kırılmasınlar eşimin hatırı için boşvereyim bu sefer diye diye şiştim yahu.

Hayırlı olsun 🙏

Aynen ben de çevreme çok hevesli değilmişim gibi yansıtıyorum. Gururumdan biraz sanırım. Başlarda tatlı gelen çocuklar bile annelerinin abartılı şunu yaptı bunu yaptı diye anlatmasıyla gözümde kararıyor sevecenliğini kaybediyor. Yani tüm gün çacuğunun evde yaptıklarından banane. Ah bir de hemen hamile kalıyorum Allah artık bana değil olmayanlara versin sana versin tribindekiler var ki alıp terliği ağızlarına vurasım geliyor. Tut bi yerlerini de kalma o zaman ne lafını yapıyorsun kardeşim. Ay! Çok doldum aman kırılmasınlar eşimin hatırı için boşvereyim bu sefer diye diye şiştim yahu.
Merhaba, ben çözümü etrafa artık tedavi gördüğümü sinyal vererek buldum. Gurur yapacak bişey yok, kimsenin çocuğunu sevmek zorunda da değilim. İçimden gelmiyor, ve ben de çok sıkılıyorum. Mesela, benim de zamanım 2.5 senedir eltimin oğlunu ve onun zekiliğini dinlemekle geçiyor.
Kimsenin hatrı için kendini zorlama arkadaşım, eğer eşinin karşı tarafta Hatrı varsa onlar seni böyle kırmaz.

Son düzenleme:
T rahim ameliyatı olmustum canım. Sımdıde rahim duvarım ince 😒 doktor a diyorum uzun sürer mi bu süreci bilemem bir sürü tez var herkes te başka sonuçlanıyor. T ameliyat sonrası olabilirmiş internetten araştırdım ama çözüm olmazsa da rahim nakline kadar gidiyormuş netten araştırdım. Insallah 1 ay da hallolur çok üzgün ve yorgunum. Bu ay olmamasına değil ya uzun sürerse ya rahim duvarım kalınlaşmazsa diye atıp tutuyorum
Çok geçmiş olsun ama belli olmaz bakarsın hemen bu yola girersin ümidini kaybetme.

aslında bu yorumu yaparken amacım kimseyi eleştirmek değildi yaşları bu kadar küçük olup ne kadar şanslı olduklarının farkına varılmasıydı bu mücadeleyi hepimiz veriyoruz
kimse yaşadıgı üzüntüyle kıyas edilemez
o şekilde anlaşılmasınada üzüldüm niyetim bu değil
diş gebelik düşük vs. yaşamadım derken o ihtimalim dahi olmadı demek istemiştim belki bişeler olsa nedeni de bilinir 1 hafta veye 1 ay o düygüyü bile yaşamadım yoksa o zorlıkları yaşayan insanlara sonsuz saygım ve sevgim var allahım kimseyi bıu şekilde sınamasın
Merhabalar ben defalarca kimyasal gebelik yaşamış biri olarak inanın ki o duyguyu yaşamak istemezsiniz. Çok çok kötü, inşallah hepimiz en yakın zamanda en güzel duyguları yaşarız.

Canım bizim içinde neler olcak bilmiyoruz ama güzel olsun diye hep dua ediyoruz bugün merkezden aradılar 2022 fiyatlar değişmiş okadar üzüldüm ki neyimiz varsa yoksa döktük hepimiz için zor süreç
Sen tedavi öncesi yumurtalar için bişey kullandinmi
Merhaba beklediğim bişeydi merkezlerde bu durum… sen nerede tedavi görüyorsun?

Merhabalar ben defalarca kimyasal gebelik yaşamış biri olarak inanın ki o duyguyu yaşamak istemezsiniz. Çok çok kötü, inşallah hepimiz en yakın zamanda en güzel duyguları yaşarız.
inş hep berabergüzel haberlerimizi paylaşırız canım

Merhaba, ben çözümü etrafa artık tedavi gördüğümü sinyal vererek buldum. Gurur yapacak bişey yok, kimsenin çocuğunu sevmek zorunda da değilim. İçimden gelmiyor, ve ben de çok sıkılıyorum. Mesela, benim de zamanım 2.5 senedir eltimin oğlunu ve onun deliliğini dinlemekle geçiyor.
Kimsenin hatrı için kendini zorlama arkadaşım, eğer eşinin karşı tarafta Hatrı varsa onlar seni böyle kırmaz.
İlaç kullandığımı biliyorlar ama aşılama vs bilmiyorlar. Başlarda dedim ki ya takma kızım kafana o niyetle söyleyecek halleri yok ama 2 oldu 3 oldu 4 oldu ya dedim bu süreç beni çok alıngan yaptı ya da beni küçük görüyorlar. Yavaş yavaş mesafe koymak istiyorum kırmadan kırılmadan ama eşinin ve anne tarafının memleketine gelin gelmek cidden çok zor. Hele de Doğudaysa. Bi tarafa gidip diğerine gitmemek olmuyor çünkü o yüzden çok bunaldım zaten. Evlilik öncesi hayallerim hiç böyle değildi 🤭😅 Belki de olumsuz hiç bi sebeb yokken olmamasının sebebi budur bilemiyorum. Sabır diyip bekliyoruz. Rabbim hepimize sabır versin.

Genel anestezi yapıldı değil mi

İlaç kullandığımı biliyorlar ama aşılama vs bilmiyorlar. Başlarda dedim ki ya takma kızım kafana o niyetle söyleyecek halleri yok ama 2 oldu 3 oldu 4 oldu ya dedim bu süreç beni çok alıngan yaptı ya da beni küçük görüyorlar. Yavaş yavaş mesafe koymak istiyorum kırmadan kırılmadan ama eşinin ve anne tarafının memleketine gelin gelmek cidden çok zor. Hele de Doğudaysa. Bi tarafa gidip diğerine gitmemek olmuyor çünkü o yüzden çok bunaldım zaten. Evlilik öncesi hayallerim hiç böyle değildi 🤭😅 Belki de olumsuz hiç bi sebeb yokken olmamasının sebebi budur bilemiyorum. Sabır diyip bekliyoruz. Rabbim hepimize sabır versin.
Ben herkese karşı son derece düşünceli ince olmaya çalıştım ama ben ince oldukça kırdılar. Davetler yaptım. Her defasında gözümün içine baka baka kayınvalidemler dahi, çocuğu kucaklayıp fotoğraflar çektirip attırırlardı eşimin sosyal hesabına. Ben de doğuluyum, eşim de. Ben ne demek istediğini çok iyi biliyorum.
Maddi manevi zaten yıprandık, üstüne üstlük milletin bu düşüncesiz kaba hareketlerine katlanmak zor geliyor.

Back