- 31 Aralık 2021
- 135
- 35
- 13
- 27
Çok üzüldüm inşallah herşey gönünüzce olsun.. benim anlamadığım doktorun nasıl göremiyor rahim duvarının düşük senin demene kerek yok ztn o doktor herşeyi o pılanlamalı herşeyi dengede tutulmak onun işi sen nerden bileceksin ki .... İnşallah dediginiz gibi bir günde bize anne olacağız ama bu son negatiften sonra ben bitim gerçekten daha önce hep umudum vardı olacak diye ama tüp bebekte olamdıysa dahada olmayacak diyorum dünden beri o kadar kötüyüm ki yaşıtlarıma bakıyorum herkes 2.3. Çocuklarını yaptılar ben daha yerimde sayıyorum buna o kadar üzülüyorum ki anlatamam öyle bir acı ki ne öldürüyor nedeTüm mesajlarınızı okudum.
Ben de hayal kırıklığı yaşadım, doktor bana estrofem verebilirdi, ama bende söylemeliyim dedim ilk gün unuttum hocam geçen ay benım rahim duvarım düşüktü bilginiz olsun diyemedim. Allah kısmet etmedı belkide bunu demeyi.
Sonra bana toplama yaparız dedi ama rahim duvarın duzelınce transfer dedi ben şok oldum. Nasıl ter bastı o anda. Cunku ne paralar gidiyor yanında hevesin de gidiyor. Ama kendime şunu dedim her regl oldugunda nasıl geri başladın bu da öyle olacak. Hamile olduğun günü düşün dedim. Ve bunun yanında benım aılesel sorunlarımda var. Herşey üst üste suan. Hemde çalışıyorum. Yani beyin ne desin. Dün regl oldum sandım şok oldum. Belki de yarın kanama var yapamayız diyecekler. Belki bsyler yolunda gitmiyor diyecek. Oyuzden hamile olacağımız güne odaklanalım. Biz anne olacağız. Anne olduğumuz da da bir grubumuz olacak Allah’ın izniyle. Güçlü olalım birbirimize de desteğimiz artar hemde. Allah çok büyük. O bizimle buna cok inanıyorum hissediyorum.
İnşallah cnm inşallahİnsalh ne diyeyim hepimize nasip olsun bide bu genetik bakmak dolarla hepten battik zaten