• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Tüm mesajlarınızı okudum.
Ben de hayal kırıklığı yaşadım, doktor bana estrofem verebilirdi, ama bende söylemeliyim dedim ilk gün unuttum hocam geçen ay benım rahim duvarım düşüktü bilginiz olsun diyemedim. Allah kısmet etmedı belkide bunu demeyi.
Sonra bana toplama yaparız dedi ama rahim duvarın duzelınce transfer dedi ben şok oldum. Nasıl ter bastı o anda. Cunku ne paralar gidiyor yanında hevesin de gidiyor. Ama kendime şunu dedim her regl oldugunda nasıl geri başladın bu da öyle olacak. Hamile olduğun günü düşün dedim. Ve bunun yanında benım aılesel sorunlarımda var. Herşey üst üste suan. Hemde çalışıyorum. Yani beyin ne desin. Dün regl oldum sandım şok oldum. Belki de yarın kanama var yapamayız diyecekler. Belki bsyler yolunda gitmiyor diyecek. Oyuzden hamile olacağımız güne odaklanalım. Biz anne olacağız. Anne olduğumuz da da bir grubumuz olacak Allah’ın izniyle. Güçlü olalım birbirimize de desteğimiz artar hemde. Allah çok büyük. O bizimle buna cok inanıyorum hissediyorum.
Çok üzüldüm inşallah herşey gönünüzce olsun.. benim anlamadığım doktorun nasıl göremiyor rahim duvarının düşük senin demene kerek yok ztn o doktor herşeyi o pılanlamalı herşeyi dengede tutulmak onun işi sen nerden bileceksin ki .... İnşallah dediginiz gibi bir günde bize anne olacağız ama bu son negatiften sonra ben bitim gerçekten daha önce hep umudum vardı olacak diye ama tüp bebekte olamdıysa dahada olmayacak diyorum dünden beri o kadar kötüyüm ki yaşıtlarıma bakıyorum herkes 2.3. Çocuklarını yaptılar ben daha yerimde sayıyorum buna o kadar üzülüyorum ki anlatamam öyle bir acı ki ne öldürüyor nede
İnsalh ne diyeyim hepimize nasip olsun bide bu genetik bakmak dolarla hepten battik zaten
İnşallah cnm inşallah

Bana dedin sanırım ben hic bir şey kulanmadim cunku benim yumurtalilarim cok kotu durumda hic bir sey işe yaramazdi 24 yaşındayim ama doktor senin yumurtalarin 40 yasinda ki bir kadinin yumurtalarindan daha kotu dedi.6 7 bin ilaclara giti bir turlu gelsmiyordu doktor bana eb yuksek dozu veri daha once hic hastalarima boyle yuksek doz vermedim dedi. senin ne sorunun oldugunu bilmiyorum ama kuru incir kürü yap sabahlari ac karnina iç bide arı sütü cok iyi yumurta gelisimi icin onunda alip kulanirsan cok gzl sonuc alirisnz ben cok duyudum tabi ari sutu de cok pahali
Aynı sorun bendede var ve çevremde bir çok kişidede var. Artık yediğimiz içtğimiz şeyler hep genetiğimizi bozdu. Bende 26 yaşındayım anca 1-2 yumurtam oluşuyor. Bi akrabamızda aynı sorunla gitmişti televizyonda bi kür görüp denemiş hamile kalmış. Tabi takdir Allahın ne zaman olcağını bilemeyiz ama tavsiye etti. Kürüde internetten araştırabilirsin hayıt otu tohumu ile balı karıştırmış yemiş her gün. Adetinin 2.günü başlamış 14 günmü ne kullanmış. Bu amh düşüklüğüne vs iyi geliyormuş bu kür

Amin allh razi olsun kan sonucumda cikti 0.3 deger, negatif
Canım Rabbim yakın zamanda müjdelesin inşallah seni , çok üzüldüm , ama işte elimizden birşey gelmiyorki , o ne zaman nasip ederse o zaman olacak🤲🏻
Merhabalar . Benim perşembe günü yumurtalar toplanmıştı, hatırlayan vardır belki. Düne kadar hersey yolundaydı ancak bugün 5.günde hücre ölümü başladı 2 embriyomda da . Şimdilik süreç bitti . Sizlere sağlıklı bir süreç diliyorum.
Canım hatırladım seni, çok üzüldüm😞 ama lütfen kendini bitmiş gibi hissetme , bak üzerinden bir süre geçince gücünü yeniden hissedeceksin🤲🏻
Ne zorlu yolculuklar bunlar , her birinize kardeşim gibi üzülüyorum , kardeşim gibi seviniyorum
Allahım bu yolda emek veren tüm çiftlerin kucaklarına sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin🤲🏻

Aynı sorun bendede var ve çevremde bir çok kişidede var. Artık yediğimiz içtğimiz şeyler hep genetiğimizi bozdu. Bende 26 yaşındayım anca 1-2 yumurtam oluşuyor. Bi akrabamızda aynı sorunla gitmişti televizyonda bi kür görüp denemiş hamile kalmış. Tabi takdir Allahın ne zaman olcağını bilemeyiz ama tavsiye etti. Kürüde internetten araştırabilirsin hayıt otu tohumu ile balı karıştırmış yemiş her gün. Adetinin 2.günü başlamış 14 günmü ne kullanmış. Bu amh düşüklüğüne vs iyi geliyormuş bu kür
Bende işe yarayacagını sanmam o kadar ilaç etki etmiyor o kür mu yapacak gende tşk ederim söylediğin için

Çok üzüldüm inşallah herşey gönünüzce olsun.. benim anlamadığım doktorun nasıl göremiyor rahim duvarının düşük senin demene kerek yok ztn o doktor herşeyi o pılanlamalı herşeyi dengede tutulmak onun işi sen nerden bileceksin ki .... İnşallah dediginiz gibi bir günde bize anne olacağız ama bu son negatiften sonra ben bitim gerçekten daha önce hep umudum vardı olacak diye ama tüp bebekte olamdıysa dahada olmayacak diyorum dünden beri o kadar kötüyüm ki yaşıtlarıma bakıyorum herkes 2.3. Çocuklarını yaptılar ben daha yerimde sayıyorum buna o kadar üzülüyorum ki anlatamam öyle bir acı ki ne öldürüyor nede

İnşallah cnm inşallah

Sizi anlıyorum. Ben çocuklu arkadaş ortamına gitmiyorum artık 😂 nedense psikolojim gitmek istemiyor son görüşmede çocukları hakkında konuştular konuştular sonra da eee canım sen neler yapıyorsun dediler ama nerden bılecekler benım durumumu. Anlamayabılırler tabi üstelikte biz suan istemiyoruz olarak biliyorlar. Evet doktor bilmeliydi belki ama kısmet napalım.
Sana hayıt tohumu kullan diyebilirim, soğan kürü ve incir kürü de olur ama hayıt tohumu iç lütfen çok mucizevi birsey, yanında keçi boynuzu evınde kaynat iç her gün. Ben hayıt tohumu içtiğim aylar yumurtam çoğalırdı ama t rahım olduğumu bilmiyordum. Şimdi derin bir nefes alın kendınıze gelın bol dua Allah’a tevekkül ile olacak ınsallah 💕

Aynen bu hayıt tohumunu çoğu herkes bilir genelde. Bende önümüzdeki ay kullanmaya başlıcam hayıt tohumunu bu ayki tüp bebek tutmazsa bakalım. İnanmak lazım pozitif düşünmek lazım elbet zamanı var sabredicez

Sizi anlıyorum. Ben çocuklu arkadaş ortamına gitmiyorum artık 😂 nedense psikolojim gitmek istemiyor son görüşmede çocukları hakkında konuştular konuştular sonra da eee canım sen neler yapıyorsun dediler ama nerden bılecekler benım durumumu. Anlamayabılırler tabi üstelikte biz suan istemiyoruz olarak biliyorlar. Evet doktor bilmeliydi belki ama kısmet napalım.
Sana hayıt tohumu kullan diyebilirim, soğan kürü ve incir kürü de olur ama hayıt tohumu iç lütfen çok mucizevi birsey, yanında keçi boynuzu evınde kaynat iç her gün. Ben hayıt tohumu içtiğim aylar yumurtam çoğalırdı ama t rahım olduğumu bilmiyordum. Şimdi derin bir nefes alın kendınıze gelın bol dua Allah’a tevekkül ile olacak ınsallah 💕inşallah olacak ama hiç mecalım kalmadı

Sana hayıt tohumu kullan diyebilirim, soğan kürü ve incir kürü de olur ama hayıt tohumu iç lütfen çok mucizevi birsey, yanında keçi boynuzu evınde kaynat iç her gün. Ben hayıt tohumu içtiğim aylar yumurtam çoğalırdı ama t rahım olduğumu bilmiyordum. Şimdi derin bir nefes alın kendınıze gelın bol dua Allah’a tevekkül ile olacak ınsallah 💕
Amin inşallah allah kimseyi evlatsız bırakmasın bizide ama hiç mecalım yok kür flan yapmaya işede yaramaz ztn ben neler dedim bir bilseniz soğan kürü mü kulanmadım incir mi arı sütü mü bitkisel macunlar mi en son bir yerde okumuştum hacamat suluk tedavisi bile yaptım ama hiç bir şey işe yaramadı

Canım Rabbim yakın zamanda müjdelesin inşallah seni , çok üzüldüm , ama işte elimizden birşey gelmiyorki , o ne zaman nasip ederse o zaman olacak🤲🏻

Canım hatırladım seni, çok üzüldüm😞 ama lütfen kendini bitmiş gibi hissetme , bak üzerinden bir süre geçince gücünü yeniden hissedeceksin🤲🏻
Ne zorlu yolculuklar bunlar , her birinize kardeşim gibi üzülüyorum , kardeşim gibi seviniyorum
Allahım bu yolda emek veren tüm çiftlerin kucaklarına sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin🤲🏻
Ne hissedecegimi bilmiyorum artık. Şükürler olsun harika bir kız evladım var . Anlatılır gibi değil, bir kardeş istiyor. Okulda , eş-dostta arkadaşlarının kardeşlerini gördükçe kendini eksik hissediyor , farkediyorum ve en çok buna üzülüyorum.
Her türlü test vs yapıldı hiçbir sebep yok , bilinen. Normalde hamile kalıyorum doğal yolla , ama gebelik ilerlemiyor , 3 kürtajım var . Bunu da transfer etseydik 3.gunde 4 olacaktı. Yoruldum gerçekten. O kürtaj sedyesine çıkmak beni mahvediyor . Ve yaş da 41 . Yani zaman olarak da stres altındayım, öyle çok fazla düşünecek vaktim de yok maalesef ... Hakkımızda hayırlısı... bilemiyorum...

Perşembe toplama olacaktı testim pozitif çıktı ve yarım kaldı. Lütfen kendinize dikkat edin çok kötüyüm çok ağladım ilk denemem olacaktı nasip olmadı.

Ya 😞 bu son omicron virüs hafif seyrettiği için kimse anlayamıyor sanırım kızlar
Canım ne olur üzülme nasip demekten başka birşey yapamıyor insan😞
Varmıydı halsizliğin vs ?

Amin inşallah allah kimseyi evlatsız bırakmasın bizide ama hiç mecalım yok kür flan yapmaya işede yaramaz ztn ben neler dedim bir bilseniz soğan kürü mü kulanmadım incir mi arı sütü mü bitkisel macunlar mi en son bir yerde okumuştum hacamat suluk tedavisi bile yaptım ama hiç bir şey işe yaramadı
Hiç sıkıntı etme bak bizde aynı durumdayız. Daha sıkıntılı olanları düşünüp kendimizi avutuyoruz işte. Umudumuzu yitirmicez hiç bi zaman bak güçlü olcaz burda konuşup derdimizi sıkıntımızı atıcaz rahatlıcaz. Bir sonraki tedavimize güçlü giricez

Perşembe toplama olacaktı testim pozitif çıktı ve yarım kaldı. Lütfen kendinize dikkat edin çok kötüyüm çok ağladım ilk denemem olacaktı nasip olmadı.
Aaaaaa geçen diyordun pozitif çıksa ne olur diye bak kötüyü çağırdın. Hayırlısı olsun sıkma canını

Ya 😞 bu son omicron virüs hafif seyrettiği için kimse anlayamıyor sanırım kızlar
Canım ne olur üzülme nasip demekten başka birşey yapamıyor insan😞
Varmıydı halsizliğin vs ?
Hiçbir şeyim yok işin kötüsü de o zaten belki bir belirti olsa üzülmem ama o da yok. Sadece tek belirti belirtiyse o da burnumun içi yanıyordu nefes alıp verirken. Nasip kısmet normal yolla olmuyor bari bunu yapalım dedik bu da nasip olmadı. Hep bir şey çıkıyor Allah nasip etmiyor bana

Aslında o kadar iğne yapıyoruz vs bari tedbir alıp yapsalar ne iyi olurdu. vakti saati daha gelmemiş demekki. Öteki aya denersin. Rahim duvarın kalınlaşmış olur hem daha iyi tutunur İnşallah

Benimde perşembe günü toplama olcak. Pcr istemedi crp istedi aynımı bilmiyorum ama kandan bakıldı değerlerim normal çıktı. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan güzel güzel toplanır güzel güzel büyürler 😅

Hiçbir şeyim yok işin kötüsü de o zaten belki bir belirti olsa üzülmem ama o da yok. Sadece tek belirti belirtiyse o da burnumun içi yanıyordu nefes alıp verirken. Nasip kısmet normal yolla olmuyor bari bunu yapalım dedik bu da nasip olmadı. Hep bir şey çıkıyor Allah nasip etmiyor bana
Canım öyle düşünme ne olur
Bak gerçekten herşeyde var bir hayır
Olumsuzu düşünüp o enerjiye sakın girme lütfen
Her zaman ama her zaman en olumluyu düşün
Biliyorum çok zor , ama bu şekilde kendini alıştırdığın zaman herşey yolunda gidecektir 🤲🏻
Bundan daha iyi nasıl olur , neler mümkün diye sor ve bırak
Daha güzeli sana gelecektir canım 🤲🏻🌸

Back