Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İnşallah..buradan konuşmak iyi geliyor bir birimizi testek oluyoruz

İnşallah duaların seninle herşey gönlünce olsun

Kızlar benim yaşımda uygun sigorta günlerde uygun daha önce uç aşılama bir pozitif ama düşükle sonuçlandı nır tüp bebek maşarısız buna rağmen ben rapor alabilirmiyim rapor alan var mı aranızda

Perşembe toplama olacaktı testim pozitif çıktı ve yarım kaldı. Lütfen kendinize dikkat edin çok kötüyüm çok ağladım ilk denemem olacaktı nasip olmadı.

Hayırlısı olsun arkadaşım ınsallah bır sonrakınde daha kolay bır süreçte oluruz, yarı yolda kaldık ama bir sonra Kİ daha iyi gelecek ınsallah. Sizde de mi rahim incelmesi sorunu vardı yanlış mı hatırladım

Bana neden vermedi acaba ya estrofem i tedavim yarım kaldı. Size verme nedeni nedir ? Döngünün kaçıncı günündesiniz?
Verme nedeni rahim duvarını olması gerekenden daha da kalınlaştırmak içinmiş ben sordum çünkü duvar ne kadar kalın olursa bebeğin tutunma ihtimali o kadar yüksek oluyormuş aslında vermesi gerekiyordu diğer dört arkadaşıma da verdiler hastaneden

Bana neden vermedi acaba ya estrofem i tedavim yarım kaldı. Size verme nedeni nedir ? Döngünün kaçıncı günündesiniz?
Ben Kasım ayında yumurta toplama işlemi yaptırdım pko hastası olduğum için çok yumurtam oldu o yüzden doktor rahim dinlendirme yapalım dedi biraz dinlen çok yumurta topladık yumurtaları döllediler 5nci güne kadar sadece 4ü devam edebildi pazartesi günü kontrole gittik muane oldum herhangi bi sorun yok başlayabiliriz transfer için dedi estrofem verdi rahim duvarını kalınlaştırmak için 10 gün kullanıp tekrar kontrole gidicem gittiğimde kan ve pcr tesleri yapılıcak sonra transfer günü belirlenicek

arkadaşlar 20 sinden 50 lisine hepinize sesleniyorum içiniz bu kadar karamsarlıkla doluyken neden bu tedavilere başlıyorsunuz bişeye başlarken önce kendiniz inanacaksınız
benim hiç bebeğim olmadı dış gebelik düşük hiçbirşekilde oluşmadı yaşımda 43. sizin bu yazdıklarınıza göre kenaramı çekileyim benim bebeğim olmaz diye
ben hala ilk günkü heyecanla denemeye devam ediyorum maddiyat derseniz hepimizin belini büküyor kim burda ben çok rahat karşılayabiliyorum diyebilir hepimiz zorlanıyoruz
ugraşıyoruz çabalıyoruz hepimiz çare arıyoruz
yaşlarınız o kadar gençki ben bu negatıflıklerı hiç yakıştıramıyorum
öyle mucizelere şahit oldumki çevremde yeterki allahım ol desin
yarım rahimli rahminde ur yaş 37 doktorların ihtimal bile vermediği bir örnek yakın arkadaşım o kadar çok inandıkı olacağına ilk denemede evladını kucağına aldı bunun gibi birçok örnek
lütfen herkes toplasın kendini
sizleride anlıyorum maddiyat aile çevre herkes çok etkiliyor soruyor ne yaşadıklarımızı bilmeden
ama şunu bilinki bizi bizden fazla kimse düşünemez
moral bu mücadelenin yarısı lütfen yüksek tutun

birde şu bahsettiğiniz kürler bende denedim incir kürü hayıt otu aklıma gelmeyen birçok kür kimisi şekeriimi yükseltti kimisi tsh yükseltti kimisi adet düzensizliği yaptı bunları kullanırken lütfen değerlerinizden emin olun her ot her kür herkese iyi gelmeyebilir.

hepimize allahım annelik duygusnu nasıp etsin inş

allahıma hep evladın hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etmesi için dua ediyorum
olmuyorsa allahım en hayırlısını bilir

' 20 sinden 50 'sine ' grubundaki 42 sine basamak üzere birisi olarak ve durumunu/ duygularını paylaşmış biri olarak cvb hakkım doğdu diye düşünüyorum.
Kendi adıma, karamsarlikla zaten baslanmaz bu işe. Hevesle , hayallerle başlanır. Dış gebelik , düşük, kürtaj vs bir şey yaşamamışsınız gördüğüm kadarıyla. Umarım da yaşamazsiniz. Tarifi mümkün değil, yasadiginızda anlayabilirsiniz . Herkes de her olayı aynı dozajda yaşayacak diye bir şey yok. Bazısı duygularını çok yüksek seviyede yaşar bazısı içine kapanır, kendi içinde halleder. Burada her iki örneği de görüyoruz. İkisi de mümkün ve dolayisiyla eleştirilecek bir durum değil, saygı duyulmalı. Eğer beni olumsuz etkiliyorsa okumama geçerim , ama o insanın duygusuna saygı duyar kabul ederim . Burada yazılanlar hisssedilenlerin binde biridir , eminim.
Yorumunuz biraz ' dikte ' vari geldi , üzgünüm cvb vermek istedim .
Umarım siz hiç bir olumsuz durum yaşamadan güzel sonuca ulaşırsınız.

Ne kadar güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık. Moral bozmak yok o bebekler buraya gelecek. Önce kendimize sonra doktorumuza inanalım gerisi Allah’ın takdiri hayırlısıyla olsun inşallah

aslında bu yorumu yaparken amacım kimseyi eleştirmek değildi yaşları bu kadar küçük olup ne kadar şanslı olduklarının farkına varılmasıydı bu mücadeleyi hepimiz veriyoruz
kimse yaşadıgı üzüntüyle kıyas edilemez
o şekilde anlaşılmasınada üzüldüm niyetim bu değil
diş gebelik düşük vs. yaşamadım derken o ihtimalim dahi olmadı demek istemiştim belki bişeler olsa nedeni de bilinir 1 hafta veye 1 ay o düygüyü bile yaşamadım yoksa o zorlıkları yaşayan insanlara sonsuz saygım ve sevgim var allahım kimseyi bıu şekilde sınamasın

Ben yazınızi çok iyi anladım o kadar haklısınız kii

Hayırlı olsun. Son günler hep çok stresli geçiyor Opu öncesi...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Merhabalar, acınızı anlıyorum ama bazı insanların nasibi de ayrı oluyor.
Kaderimizi sevelim belki bizim için en iyisidir...

Arkadaşım ben uzun zamandır bu işlerin içinde olan biri olarak, akrabanıza nasip olmuş bebeği olmuş fakat AMH dşüklüğüne ne PRP ne kürler iyi gelir, AMH yaşla bağlantılı olarak düşer. Bunun önüne geçmek için de çaremiz yok. Elimizi çabuk tutmaktan ziyade...
1-2 yumurta için de üzülme, önemli olan döllenmesi. 1 embriyo ile hamile kalınıyor neticede.

Aslında o kadar iğne yapıyoruz vs bari tedbir alıp yapsalar ne iyi olurdu. vakti saati daha gelmemiş demekki. Öteki aya denersin. Rahim duvarın kalınlaşmış olur hem daha iyi tutunur İnşallah
Evet keşke ona göre bir protokol yapsalar ne bilim anlamadım bende. Evet vardır bir hayır bakalım nasip kısmet. İnşallah öyle olur canım

Ya dün baya psikolojim kötüydü ama bugün daha iyiyim atlattım o anı. Sonuçta her şey güzel gitti ne ilaçlarda sorun yaşadım ne yumurta büyümesinde bunda patlak vermesi baya üzdü ama nasip tabi. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah daha güzel daha iyisi olur Çok sağol canım Allah razı olsun

Aaa ne güzel benim de perşembeydi nasip olmadı senin her şey yolunda gitsin inşallah güzel ve sağlıklı embriyolar olsun. Süper ne güzel çıkmadıysa kafana takma asla yarına kadar rahatlat kendini güzel sonuçlar al inşallah Beni de etiketle mutlaka sonucunla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…