• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Toplanalım mı?
Kimler adeti bekliyor?
Ben adet oldum bugün muane oldum Kasım da yumurta toplama işlemi yapıldı fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yaptık bugün doktorum başlayabiliriz dedi çok şükür estrofem verdi ve başladık 😊 Rabbim hepimizin duasını kabul etsin buraya güzel haberler yazmak nasip olsun 🌼

Bide istanbuda tup bebekte yuksek basari
Hayat gayet de devam ediyor ben 3 kez negatifi gördüm her defasında bu olmazsa bir daha yapamam kaldıramam dedim ama bu istek son bulmuyor insan kendini bir şekilde toparlıyor ve yeniden başlıyor, ben her defasında sıfırdan başladım yumurta az olduğu için dondurulmuş kalmıyor ama umut hep var bebişlere kavuşana kadar da pes etmek yok, kötü düşünceler umutsuzluğa düşmek yok. Hayırlısı böyleymiş daha vakti varmış demek ki diye düşünmelisin..
Ha bir de o ağrılar sızılar adet olacağını göstermez tam tersi pozitif sonuç alanlar hep adet ağrısı yaşadıklarını söylüyor, mesela benim negatiflerimde hiç öyle bi ağrı sızı olmadı bence bu da iyiye işaret

Dogru diyorsunuz ama ben biliyorum her zaman her seyin en kotusu benim basima gelri bildigim icin bu saaten sonra bir mocize olmiyacak ben dah önce uç aşılama yaptim iki negatif biri pozitifti ama bebek 8 haftalik duştu ben daha once hamilelik yaşadım o yuzden bu sefer cok umutsuzum hamilelige dair hic bir belirti de yok hamieligimde ben hamile oldugumu anlamistim gögüslerim şişmişti hasastı sırtıma birden kıranp giriyordu en belirkin belirtide afedersiniz lavaboya cikinca karnimin en alti damarlar cekliliyirmuşcasına sizi giriyordu bu belirti butun hamilerde olurmus bana herkes oyle dedi idrar bitince karninin alti yanma oluyirmus benimde ayni oyleydi ama su an hic bir sey yok ben hastaneye gidiyorum bide soyle bir sey var maddi durumumuzda hic iyi degil cok fazla borcumuzda var o borclar bitmedende tedavi dusunemeyiz. uzun bir sure tedavi goremem. benimden dondurulmus kalamdi sadece iki embriyo olustu o ikiside birinci kalite degidli. :KK43:

Son düzenleme:
Dogru diyorsunuz ama ben biliyorum her zaman her seyin en kotusu benim basima gelri bildigim icin bu saaten sonra bir mocize olmiyacak ben dah önce uç aşılama yaptim iki negatif biri pozitifti ama bebek 8 haftalik duştu ben daha once hamilelik yaşadım o yuzden bu sefer cok umutsuzum hamilelige dair hic bir belirti de yok hamieligimde ben hamile oldugumu anlamistim gögüslerim şişmişti hasastı sırtıma birden kıranp giriyordu en belirkin belirtide afedersiniz lavaboya cikinca karnimin en alti damarlar cekliliyirmuşcasına sizi giriyordu bu belirti butun hamilerde olurmus bana herkes oyle dedi idrar bitince karninin alti yanma oluyirmus benimde ayni oyleydi ama su an hic bir sey yok ben hastaneye gidiyorum bide soyle bir sey var maddi durumumuzda hic iyi degil cok fazla borcumuzda var o borclar bitmedende tedavi dusunemeyiz. uzun bir sure tedavi goremem. benimden dondurulmus kalamdi sadece iki embriyo olustu o ikiside birinci kalite degidli. :KK43:
Anlıyorum, evet çok zor tedaviyi karşılamak haklısınız Allah yardımcınız olsun, rabbim sizin için en hayırlısı neyse onu versin🤲🏻

Ben adet oldum bugün muane oldum Kasım da yumurta toplama işlemi yapıldı fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yaptık bugün doktorum başlayabiliriz dedi çok şükür estrofem verdi ve başladık 😊 Rabbim hepimizin duasını kabul etsin buraya güzel haberler yazmak nasip olsun 🌼

Maşallah. Darısı bize 😊

Kızlar benden regl başlangıcına benzeyen kırmızı akıntı gelmişti dün, doktorun asistanları döndü; hiç bir sorun olmaz siz devam edin işlemlere dedi. Gece iğnelerimi oldum.
Bu sabah pcr testimi verdim.
Allah’ın izniyle yarın sabah 9bucukta toplama yapılacak. Sonra da rahim duvarı ne zaman kalınlaşırsa transfer yapılacak.
Süreçler çok uzun ama Allah tüm süreçleri gözümüzde kısaltsın ve bize de nasip Etsin en yakın zamanda

Amin hayırlı olsun rahim duvarı kalınlaşması için nar suyu iç

Kızlar benden regl başlangıcına benzeyen kırmızı akıntı gelmişti dün, doktorun asistanları döndü; hiç bir sorun olmaz siz devam edin işlemlere dedi. Gece iğnelerimi oldum.
Bu sabah pcr testimi verdim.
Allah’ın izniyle yarın sabah 9bucukta toplama yapılacak. Sonra da rahim duvarı ne zaman kalınlaşırsa transfer yapılacak.
Süreçler çok uzun ama Allah tüm süreçleri gözümüzde kısaltsın ve bize de nasip Etsin en yakın zamanda
Beynimiz vücudumuz bizimle oynuyo başka bişey değil okadar stres yapıyoruz kiiiii:olamaz:

Buna hic inancim kalmadi yavastan yavastan belkide anne olmiyacam diyorum icimde su an oyle bir huzun var ki

8 haftalık düşüğe genetik kromozom baktılar mi sende bakildimi

Merhabalar . Benim perşembe günü yumurtalar toplanmıştı, hatırlayan vardır belki. Düne kadar hersey yolundaydı ancak bugün 5.günde hücre ölümü başladı 2 embriyomda da . Şimdilik süreç bitti . Sizlere sağlıklı bir süreç diliyorum.
Offf Allah'ım senn rast getir :olamaz:

Merhabalar . Benim perşembe günü yumurtalar toplanmıştı, hatırlayan vardır belki. Düne kadar hersey yolundaydı ancak bugün 5.günde hücre ölümü başladı 2 embriyomda da . Şimdilik süreç bitti . Sizlere sağlıklı bir süreç diliyorum.
Yılmak yok kızlar bidaha denicez havuz yapım çok emriyo ile lütfen umutsuz olmayin

Düşen bebegi kastediyorsun sanirim ama Yok ben evde dusurdum hastaneyede goturmedim sonradan doktor niye getirmedin dedi aslinda onlarin hatasiydi kanamam basladi ben hastaneye gitim bana saliksiz gebelik dedi doktor git bir haftaya kedi kedine düşersw duşer duşmezse aldiracaz dediler ben eve geldim uc gun sonra dustu ama bana demdiler dusurursen getir diye

Back