• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ben artik güzel şeyler olabilecegine hic inanmiyorum cunku bundan daha kotu olmaz dedigim her sey oluyor benim tek umudumdu bu tedavi ama olmadi..umutlar başka bahara... yüce rabbim kimseye yaştmasin kimsenin kücağı boş kalmasin..benim olmadi ama dilerim rabbimden sizin ve burdaki butun arkadaşların bebeklerine kavuştüğü bir yıl olur inşallah

Canım bizim içinde neler olcak bilmiyoruz ama güzel olsun diye hep dua ediyoruz bugün merkezden aradılar 2022 fiyatlar değişmiş okadar üzüldüm ki neyimiz varsa yoksa döktük hepimiz için zor süreç
Sen tedavi öncesi yumurtalar için bişey kullandinmi

Canım bizim içinde neler olcak bilmiyoruz ama güzel olsun diye hep dua ediyoruz bugün merkezden aradılar 2022 fiyatlar değişmiş okadar üzüldüm ki neyimiz varsa yoksa döktük hepimiz için zor süreç
Sen tedavi öncesi yumurtalar için bişey kullandin

Bana dedin sanırım ben hic bir şey kulanmadim cunku benim yumurtalilarim cok kotu durumda hic bir sey işe yaramazdi 24 yaşındayim ama doktor senin yumurtalarin 40 yasinda ki bir kadinin yumurtalarindan daha kotu dedi.6 7 bin ilaclara giti bir turlu gelsmiyordu doktor bana eb yuksek dozu veri daha once hic hastalarima boyle yuksek doz vermedim dedi. senin ne sorunun oldugunu bilmiyorum ama kuru incir kürü yap sabahlari ac karnina iç bide arı sütü cok iyi yumurta gelisimi icin onunda alip kulanirsan cok gzl sonuc alirisnz ben cok duyudum tabi ari sutu de cok pahali

Sen tedavi öncesi yumurtalar için bişey kullandinmi
Hanigi merkezde tedavi goruyorsun

Bana dedin sanırım ben hic bir şey kulanmadim cunku benim yumurtalilarim cok kotu durumda hic bir sey işe yaramazdi 24 yaşındayim ama doktor senin yumurtalarin 40 yasinda ki bir kadinin yumurtalarindan daha kotu dedi.6 7 bin ilaclara giti bir turlu gelsmiyordu doktor bana eb yuksek dozu veri daha once hic hastalarima boyle yuksek doz vermedim dedi. senin ne sorunun oldugunu bilmiyorum ama kuru incir kürü yap sabahlari ac karnina iç bide arı sütü cok iyi yumurta gelisimi icin onunda alip kulanirsan cok gzl sonuc alirisnz ben cok duyudum tabi ari sutu de cok pahali
İlk tedavimde aynısı bana da oldu, o zaman 30 yaşındaydım ve bana doktor 40 yaşındaki bir kadının yumurtaları gibi dedi, ilaçların dozunu arttırdı sürekli ama yumurtalarım bir türlü istenildiği kadar gelişmedi birkaç kez iptal etme noktasına geldik ama uzun süreli ilaç kullanıp toplandı 3 yumurta, kötüydü kaliteler de ve sonuçta tutmadı tabi ki.. sonrasında takviyelere başladım, arı sütü bal polen kullandım vitaminler vs derken toparlandım şimdi yine sayı az da olsa her defasında 5.güne giden iyi kalite embriyom oluyor. Maddi açıdan zorlanmanızı çok çok iyi anlıyorum, bu durumda senin yapman gereken biraz ara vermek belli ki, maddi manevi toparlanmak için, bir de beslenmene çok dikkat et sebze meyve ağırlıklı beslen, bakliyat, balık bunları ihmal etme, yürüyüşler yap. Bu sırada psikolojik olarak da rahatlarsın hem gerçekten ara vermek iyi geliyor, yaşın çok genç pes etmek için çok erken🌸

İlk tedavimde aynısı bana da oldu, o zaman 30 yaşındaydım ve bana doktor 40 yaşındaki bir kadının yumurtaları gibi dedi, ilaçların dozunu arttırdı sürekli ama yumurtalarım bir türlü istenildiği kadar gelişmedi birkaç kez iptal etme noktasına geldik ama uzun süreli ilaç kullanıp toplandı 3 yumurta, kötüydü kaliteler de ve sonuçta tutmadı tabi ki.. sonrasında takviyelere başladım, arı sütü bal polen kullandım vitaminler vs derken toparlandım şimdi yine sayı az da olsa her defasında 5.güne giden iyi kalite embriyom oluyor. Maddi açıdan zorlanmanızı çok çok iyi anlıyorum, bu durumda senin yapman gereken biraz ara vermek belli ki, maddi manevi toparlanmak için, bir de beslenmene çok dikkat et sebze meyve ağırlıklı beslen, bakliyat, balık bunları ihmal etme, yürüyüşler yap. Bu sırada psikolojik olarak da rahatlarsın hem gerçekten ara vermek iyi geliyor, yaşın çok genç pes etmek i

Tavsiyelerin icin teşekur ederim. bizde oyle dusunuyoruz hem maddi hem manevi cok yiprandik ztn bir sure ara vermek bize iyi gelri bende bu kotu gunleri unuturum belki ;(

Evet genetik taramalı olcak düşük yapıyorum sürekli bu yüzden emriyolara genetik kromozom bakilcak
Evet oylesi daha iyimis doktor tıransverden once bizde dedi ama maddi durumumuz iyi olmadigindan yaptiramdik ayiklamayi 8 bin civari tutacakti daha garanti olur dedi doktor ama biz zar zor hastaneye ve ilaclsr parasini odedik 8 bin daha odeyemezdik.ama surekli dusun yapan bir hasta genetik ayiklamadan sonra hamile kalmisti doktorumun sıtorisinden gordum bir ara .hayirlisi olsun inslah adina

Evet oylesi daha iyimis doktor tıransverden once bizde dedi ama maddi durumumuz iyi olmadigindan yaptiramdik ayiklamayi 8 bin civari tutacakti daha garanti olur dedi doktor ama biz zar zor hastaneye ve ilaclsr parasini odedik 8 bin daha odeyemezdik.ama surekli dusun yapan bir hasta genetik ayiklamadan sonra hamile kalmisti doktorumun sıtorisinden gordum bir ara .hayirlisi olsun inslah adina
İnsalh ne diyeyim hepimize nasip olsun bide bu genetik bakmak dolarla hepten battik zaten

Amin allh razi olsun kan sonucumda cikti 0.3 deger, negatif

Tüm mesajlarınızı okudum.
Ben de hayal kırıklığı yaşadım, doktor bana estrofem verebilirdi, ama bende söylemeliyim dedim ilk gün unuttum hocam geçen ay benım rahim duvarım düşüktü bilginiz olsun diyemedim. Allah kısmet etmedı belkide bunu demeyi.
Sonra bana toplama yaparız dedi ama rahim duvarın duzelınce transfer dedi ben şok oldum. Nasıl ter bastı o anda. Cunku ne paralar gidiyor yanında hevesin de gidiyor. Ama kendime şunu dedim her regl oldugunda nasıl geri başladın bu da öyle olacak. Hamile olduğun günü düşün dedim. Ve bunun yanında benım aılesel sorunlarımda var. Herşey üst üste suan. Hemde çalışıyorum. Yani beyin ne desin. Dün regl oldum sandım şok oldum. Belki de yarın kanama var yapamayız diyecekler. Belki bsyler yolunda gitmiyor diyecek. Oyuzden hamile olacağımız güne odaklanalım. Biz anne olacağız. Anne olduğumuz da da bir grubumuz olacak Allah’ın izniyle. Güçlü olalım birbirimize de desteğimiz artar hemde. Allah çok büyük. O bizimle buna cok inanıyorum hissediyorum.

Tüm mesajlarınızı okudum.
Ben de hayal kırıklığı yaşadım, doktor bana estrofem verebilirdi, ama bende söylemeliyim dedim ilk gün unuttum hocam geçen ay benım rahim duvarım düşüktü bilginiz olsun diyemedim. Allah kısmet etmedı belkide bunu demeyi.
Sonra bana toplama yaparız dedi ama rahim duvarın duzelınce transfer dedi ben şok oldum. Nasıl ter bastı o anda. Cunku ne paralar gidiyor yanında hevesin de gidiyor. Ama kendime şunu dedim her regl oldugunda nasıl geri başladın bu da öyle olacak. Hamile olduğun günü düşün dedim. Ve bunun yanında benım aılesel sorunlarımda var. Herşey üst üste suan. Hemde çalışıyorum. Yani beyin ne desin. Dün regl oldum sandım şok oldum. Belki de yarın kanama var yapamayız diyecekler. Belki bsyler yolunda gitmiyor diyecek. Oyuzden hamile olacağımız güne odaklanalım. Biz anne olacağız. Anne olduğumuz da da bir grubumuz olacak Allah’ın izniyle. Güçlü olalım birbirimize de desteğimiz artar hemde. Allah çok büyük. O bizimle buna cok inanıyorum hissediyorum.
Çok üzüldüm inşallah herşey gönünüzce olsun.. benim anlamadığım doktorun nasıl göremiyor rahim duvarının düşük senin demene kerek yok ztn o doktor herşeyi o pılanlamalı herşeyi dengede tutulmak onun işi sen nerden bileceksin ki .... İnşallah dediginiz gibi bir günde bize anne olacağız ama bu son negatiften sonra ben bitim gerçekten daha önce hep umudum vardı olacak diye ama tüp bebekte olamdıysa dahada olmayacak diyorum dünden beri o kadar kötüyüm ki yaşıtlarıma bakıyorum herkes 2.3. Çocuklarını yaptılar ben daha yerimde sayıyorum buna o kadar üzülüyorum ki anlatamam öyle bir acı ki ne öldürüyor nede yaşatıyor.. her gün rüyamda anne oluyorum sabah uyamıyorum keşke rüya olmasaydı diyorum :(

Back