Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Günaydınlar ;
tüpleri alınıp rapor çıkartan var mı aranızda süreç nasıl oluyor merak ediyorum.
Ocakta yazmışsınız bunu ama ben aynı durumdayim tüplerin alındı ilk tdvimde ameliyat oldgm hastanede rapor çıkardılar zaten tedaviye başladık kendileri ayarladı bunu.ama başka üni.ve fak.hastanelerine başvurduğunda vermediler rapor gel burda yap bizimde tüp bebek yapılıyor herseyimiz mevcut deyip vermediler.gecen yıl raporlu şekilde ilaç tedavi toplama transfer hep 3.750 tutmuştu.bu sene özelde yaptrdim

Bende geçen gün medical ile görüştüm yasa değişti tüp alinsa dahi aşılama sarti var dediler

Yok canım vermedim doktorum gununde ver dedi öyle takip edelim dedi ama hiç belirti yok hamilelik ne göğüs ağrısı ne başka bisey millette bir ton belirti varmis
Anladım cnm belirtiler daha bundan sonra başlar zaten beta yükselmeye başladıkça bütün hamilelik belirtileri görülmeye baslar stres yapma inş bakalım güzel olacak bence

Anladım cnm belirtiler daha bundan sonra başlar zaten beta yükselmeye başladıkça bütün hamilelik belirtileri görülmeye baslar stres yapma inş bakalım güzel olacak bence
İnşallah canım ben çok istesemde rabbim ne eylerse güzel eyler hep dua ediyorum çok istemekten hep korkuyorum oyuzden hayırlısı olsun hakkımızda hep öyle diyorum bazen 1 şerde bin hayır vardır

Bende geçen gün medical ile görüştüm yasa değişti tüp alinsa dahi aşılama sarti var dediler
O şartı banada söylediler bı kaç üniversiteye başvurdum birisi aynen bu lafı kullandı bana Ankara'daki doktoruma sordum öyle birşey yok tüp olmadan aşılama nasıl saçmalık dedi.bende cimere şikayette bulundum.yani tüp yokken aşılama nasıl bir mantık bilemiyorum onu bı yerden bende duydum ama çok aşırı mantıksız birşey bu dalga geçer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…