- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
Kesinlikle aynı yerde ver canım saati bile aynı olsa güzel olur yarın ver 2 günde artış ne kadar olacak o önemli sonra 12. Gun yada 13 de verirsin bidaha inş hadi güzel gitsin herseyPeki son bisey ilk nerede yaptıysan orada mı devam mı kan testi için
Tamam canım inşallah yazarım yine yarın size sabah 10 da veririm kanıKesinlikle aynı yerde ver canım saati bile aynı olsa güzel olur yarın ver 2 günde artış ne kadar olacak o önemli sonra 12. Gun yada 13 de verirsin bidaha inş hadi güzel gitsin hersey
Hadi inş cnm kat kat artirsin rabbim degeriniTamam canım inşallah yazarım yine yarın size sabah 10 da veririm kanı
Insallah canım biz kadınların sinanmasi da buymus 35 yaşındayım heyecanlanamiyorum bile ilk 3 ay çok riskli diyorlarHadi inş cnm kat kat artirsin rabbim degerini
Hemen oldu mu korunmayınca? Ve ağrı yapmıyor mu ilişkide bende yapıyor.Yok kız rahim tersligi gebeliğe engel degilki benim bı oğlum var doğal oldu
Evet ağrı yapıyor yani benim başka sorunlarında vardı ama oldu oğlum sonuçta gebeliğe engel degilHemen oldu mu korunmayınca? Ve ağrı yapmıyor mu ilişkide bende yapıyor.
Adetten sonra diye biliyorumHanimlar rahim çizik işleminden sonra ne zaman transfer yapılıyor.
Sık idrar oluoir mu? Bende o da oluyordu.Evet ağrı yapıyor yani benim başka sorunlarında vardı ama oldu oğlum sonuçta gebeliğe engel degil
Katlanmasına bakmak için aynı saatte aynı yerde 11.gün ver.11 gün mü veriyim yoksa 12 gün mü veriyim testi nasıl yapıyım
Yok canimSık idrar oluoir mu? Bende o da oluyordu.
Ocakta yazmışsınız bunu ama ben aynı durumdayim tüplerin alındı ilk tdvimde ameliyat oldgm hastanede rapor çıkardılar zaten tedaviye başladık kendileri ayarladı bunu.ama başka üni.ve fak.hastanelerine başvurduğunda vermediler rapor gel burda yap bizimde tüp bebek yapılıyor herseyimiz mevcut deyip vermediler.gecen yıl raporlu şekilde ilaç tedavi toplama transfer hep 3.750 tutmuştu.bu sene özelde yaptrdimGünaydınlar ;
tüpleri alınıp rapor çıkartan var mı aranızda süreç nasıl oluyor merak ediyorum.
Bende geçen gün medical ile görüştüm yasa değişti tüp alinsa dahi aşılama sarti var dedilerOcakta yazmışsınız bunu ama ben aynı durumdayim tüplerin alındı ilk tdvimde ameliyat oldgm hastanede rapor çıkardılar zaten tedaviye başladık kendileri ayarladı bunu.ama başka üni.ve fak.hastanelerine başvurduğunda vermediler rapor gel burda yap bizimde tüp bebek yapılıyor herseyimiz mevcut deyip vermediler.gecen yıl raporlu şekilde ilaç tedavi toplama transfer hep 3.750 tutmuştu.bu sene özelde yaptrdim
Nptin cnm kan verdin mi bugün inş kat kat artmış olsun hayirlisylaInsallah canım biz kadınların sinanmasi da buymus 35 yaşındayım heyecanlanamiyorum bile ilk 3 ay çok riskli diyorlar
Yok canım vermedim doktorum gununde ver dedi öyle takip edelim dedi ama hiç belirti yok hamilelik ne göğüs ağrısı ne başka bisey millette bir ton belirti varmisNptin cnm kan verdin mi bugün inş kat kat artmış olsun hayirlisyla
Anladım cnm belirtiler daha bundan sonra başlar zaten beta yükselmeye başladıkça bütün hamilelik belirtileri görülmeye baslar stres yapma inş bakalım güzel olacak benceYok canım vermedim doktorum gununde ver dedi öyle takip edelim dedi ama hiç belirti yok hamilelik ne göğüs ağrısı ne başka bisey millette bir ton belirti varmis
İnşallah canım ben çok istesemde rabbim ne eylerse güzel eyler hep dua ediyorum çok istemekten hep korkuyorum oyuzden hayırlısı olsun hakkımızda hep öyle diyorum bazen 1 şerde bin hayır vardırAnladım cnm belirtiler daha bundan sonra başlar zaten beta yükselmeye başladıkça bütün hamilelik belirtileri görülmeye baslar stres yapma inş bakalım güzel olacak bence
Nasıl yani artık özellerdemi öyleBende geçen gün medical ile görüştüm yasa değişti tüp alinsa dahi aşılama sarti var dediler
Evet bana oyle soylenddi ama haftaya sali muayeneye gideceğim daha detayli bilgi alir sizede yazarimNasıl yani artık özellerdemi öyle
O şartı banada söylediler bı kaç üniversiteye başvurdum birisi aynen bu lafı kullandı bana Ankara'daki doktoruma sordum öyle birşey yok tüp olmadan aşılama nasıl saçmalık dedi.bende cimere şikayette bulundum.yani tüp yokken aşılama nasıl bir mantık bilemiyorum onu bı yerden bende duydum ama çok aşırı mantıksız birşey bu dalga geçer gibiBende geçen gün medical ile görüştüm yasa değişti tüp alinsa dahi aşılama sarti var dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?