• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

O şartı banada söylediler bı kaç üniversiteye başvurdum birisi aynen bu lafı kullandı bana Ankara'daki doktoruma sordum öyle birşey yok tüp olmadan aşılama nasıl saçmalık dedi.bende cimere şikayette bulundum.yani tüp yokken aşılama nasıl bir mantık bilemiyorum onu bı yerden bende duydum ama çok aşırı mantıksız birşey bu dalga geçer gibi
Bnde cimere yazdim yanit geldimi size

Bnde cimere yazdim yanit geldimi size
Geldi ama anlattığım tamamen yanlış anlaşılmış şikayet ettiğim üniversite yerine ameliyat oldgm universiteden yanıt geldi.bende tekrar açıklama yaparak şikayette bulundum fakat ondan daha cevap gelmedi.okadar saçma bişey ki ben böyle bir yasa ciktigna inanmıyorum amaç raporu vermemek

Hayırlısıyla bende bugün başladım 2.denemeye.
şans dileyin, dua edin bana ♥️
Rabbim yardimcin olsun inşallah kolaylastrsin hayırla sonuclandrsin 🙏 benmde bugün 7. Günüm ptesi test günüm sizde bana dua edin inşallah ikinci deneme benmde ilki negatf olmustu

Benimde ilk denemem negatif olmuştu. İnşallah ikincilerde pozitifi görürüz inşallahhh Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Geldi ama anlattığım tamamen yanlış anlaşılmış şikayet ettiğim üniversite yerine ameliyat oldgm universiteden yanıt geldi.bende tekrar açıklama yaparak şikayette bulundum fakat ondan daha cevap gelmedi.okadar saçma bişey ki ben böyle bir yasa ciktigna inanmıyorum amaç raporu vermemek
Ben direk sağlık bakanlığı diye yazdim ama cevap yok hala dediginiz gibi saçma bir karar ve hastanelerin bir suçu yok

Ben direk sağlık bakanlığı diye yazdim ama cevap yok hala dediginiz gibi saçma bir karar ve hastanelerin bir suçu yok
Bende sağlık bakanlığına diye gönderdim ama üniversite hastaneleri olunca YÖK e sevk etmişler cevap falan yok.aslinda herkes şikayet etmeli ki hatayı fark etmeliler gerçekten zor bir süreç zaten tüplerin gitmesi daha bir zorlu surecken dalga geçer gbi bir yasa çıkması gerçekten trajikomik desek yeridir

Bende sağlık bakanlığına diye gönderdim ama üniversite hastaneleri olunca YÖK e sevk etmişler cevap falan yok.aslinda herkes şikayet etmeli ki hatayı fark etmeliler gerçekten zor bir süreç zaten tüplerin gitmesi daha bir zorlu surecken dalga geçer gbi bir yasa çıkması gerçekten trajikomik desek yeridir
Evet bencede keske herkese iletebilsek tüpleri alınan ama demekki bizim gibi bilinçli insanlar bunu düşünüp cimere yazabiliyor gerci kimi kime şikayet ediyoruz oda var ama ölsüne bir umut. Ben olmasam bile belki başkalarina faydasi olur dedim. Ben hic takmadigimi düşünürken stresten bir ay sonra vertigo gecirdim hic kolay bir sey değilmiş yaşadığımız aslinda

Evet bencede keske herkese iletebilsek tüpleri alınan ama demekki bizim gibi bilinçli insanlar bunu düşünüp cimere yazabiliyor gerci kimi kime şikayet ediyoruz oda var ama ölsüne bir umut. Ben olmasam bile belki başkalarina faydasi olur dedim. Ben hic takmadigimi düşünürken stresten bir ay sonra vertigo gecirdim hic kolay bir sey değilmiş yaşadığımız aslinda
Kesinlikle bu basit bişe değil.birden bire normal yollardan hamile kalma sansimizi kaybediyoruz.psikolojik olarak okadar ağır bişey ki aslında ve sizi anlayan sadece sizin gbi olanlar kimse anlayamaz başka.aynen bende o şekilde düşünerek cimere yazdım zaten ikinci denemeyi yaptım bitirdm fakat benm gbi olanlara belki bir yol olur dedim ama dedgniz gbi kimi kime şikayet ediyoruz.ben takmadgmi hiç düşünmedim aradan tam bir yıl geçti o günü o ameliyatı asla aklımdan çıkarmıyorum heralde ne zaman evlat sahibi olurum o zaman o acıları bir kenara koyarım yoksa imkansız bunu unutabilmem😢

Bu şekilde olan tüm bayanların şikayet etmesi lazım bilinclenmemiz lazım gerçekten toplum olarak.cunku manevi olarak zaten bitik bir duruma geliyoruz devlet bize üç hak veriyor bir umut diyoruz sonrada yasa çıkmış nasıl bir yasaymissa tüpler olmasa bile aşılama şartı gerçekten komik olmayacak duaya amin deyin diyorlar bize bir darbede onlar vuruyor işte yazık 😡

Kızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Canım hayırlı olsun katlanarak artsın inş yanlış değilse covit olduğun için transferin ertelenmişti drmekki herşeyin vakti zamanı var bunda da varnış bir hayır
Allahım doğru zamanda bizleri basıp etsin oralara

Canım hayırlı olsun katlanarak artsın inş yanlış değilse covit olduğun için transferin ertelenmişti drmekki herşeyin vakti zamanı var bunda da varnış bir hayır
Allahım doğru zamanda bizleri basıp etsin oralara
Evet aynen bende öyle diyorum bunda hiç umudum yoktu yumurtam çıkmadı 2 tane dollendi ve 3 gün taze embriyosuydu dedim Allah im nasip ederse sevineceğim etmezse hayır varmış diyeceğim önüme bakacağım 25 çıktı ama inşallah bakalım artık katlanacak mi değerler kimyasal gebelikten bahsediyorlar

Evet aynen bende öyle diyorum bunda hiç umudum yoktu yumurtam çıkmadı 2 tane dollendi ve 3 gün taze embriyosuydu dedim Allah im nasip ederse sevineceğim etmezse hayır varmış diyeceğim önüme bakacağım 25 çıktı ama inşallah bakalım artık katlanacak mi değerler kimyasal gebelikten bahsediyorlar
Canım allahın izniyle bebeğin tutunacak içini ferah tut
Test günün ne zaman

Kızlar transfer sonrası tutunmayı sağlamak İçin ne yesek içsek acaba etkisi varmı tutunmaya vitamin yada gıdaların ..

Back