Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sen kafana takma şuan kalp atışına kadar dikkat et yeme içme olarakta sonrası normal hayatına devam et tabiki kanama düşük riski olmazsa insalh olmaz herşey gönlünüzce olsun

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm.
Bana özelden yazarsanız size aldığım yerin numarasını vereyım.
Bizim tanıdığımız güvenilir yer.
Evet bu ılaclarla gebe kaldım, ama doktor önerisiyle alın lütfen

Kızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Hayırlı olsun çok sevındım.
Hep Umutsuzduk hepimiz, Allah nasıl da verdi çok şükür. Herkes Allah a güvensin kızlar. Umutsuz olmayın allaha güvenin yeter. Cunku o ol diyor oluyor. Insallah hepinizden güzel haberler olsun.

Çok sağolun canım degerim daha düşük inşallah artar en azından tutundu diyorum oda bana bir sevinç

Gözün aydın canım. Sağlıkla katlanarak artsın. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
Canım daha erken ama en azından dedim rahmimde sorun yok tutunmada ondan mutluyum inşallah katlanarak devam eder 9 üncü gune göre iyi mi bilmiyorum 3 gün embriyorsu Allah im hakkımızda hayırlısı olsun

Canım daha erken ama en azından dedim rahmimde sorun yok tutunmada ondan mutluyum inşallah katlanarak devam eder 9 üncü gune göre iyi mi bilmiyorum 3 gün embriyorsu Allah im hakkımızda hayırlısı olsun
11. Gün iki katından fazla katlarsa süper olacak. Bol bol dua et. Geç tutununca düşük çıkıyor ama katlanarak devam ederse sağlıklı devam etmiş olur.

Kız Pınar sen dogurana kadar stresin hep devam eder burda birinin 3.gün 12 çıkmıştı adegeri güzel katlandı sen merak etme test günü yap

Çok sağolun canım degerim daha düşük inşallah artar en azından tutundu diyorum oda bana bir sevinç
Tutunur Allah’ın izniyle. Bende öğrendiğimde 40 dı değerim doktorun birisi boş gebelikten bile şüphelendi o günler çok endıselıydı.
Sadece içini ferah tut, hızla geçecek ınsallah

Ben 40 olarak değerimi öğrendim 2 gün sonra tekrar gittim değerim katlanmıştı. Sonra 2 gün tekrar gıtttım. Yani sen 2 günde 1 yap değerini yükseldiğini çarpı 2 olduğunu gördüğünde dur.
Değerin zaten çarpı 2 den daha çok ise çoğuldur

Kız Pınar sen dogurana kadar stresin hep devam eder burda birinin 3.gün 12 çıkmıştı adegeri güzel katlandı sen merak etme test günü yap
Yaa ben çok olumsuz biriyim hayat tarzım öyle kendimle ilgili hiç olumlu bisey bakamıyorum herkese akıl veririm kendime veremem her konuda böyleyim hep kaygılıyım canım tedavide gördüm iyilesemedim

Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorum akil verirseniz sevinirim çok

Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorum akil verirseniz sevinirim çok
Canım dediğim gibi yaptığın günden sonra 2 gün arayla yap. Mesela dayanabilirsen 25inde yap. Sonra 2 gün sonra tekrar yap.
Sonra da doktorunla görüşürsün insallah.

Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorum
Tutunur Allah’ın izniyle. Bende öğrendiğimde 40 dı değerim doktorun birisi boş gebelikten bile şüphelendi o günler çok endıselıydı.
Sadece içini ferah tut, hızla geçecek ınsallah
Allah razı olsun ben kendimde hep sorun arıyordum tek mutlu olduğum bu oldu dedim inşallah Allah büyüktür yeterki hayırlısı olsun herseyin

Canım dediğim gibi yaptığın günden sonra 2 gün arayla yap. Mesela dayanabilirsen 25inde yap. Sonra 2 gün sonra tekrar yap.
Sonra da doktorunla görüşürsün insallah.
Peki son bisey ilk nerede yaptıysan orada mı devam mı kan testi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…