Sen kafana takma şuan kalp atışına kadar dikkat et yeme içme olarakta sonrası normal hayatına devam et tabiki kanama düşük riski olmazsa insalh olmaz herşey gönlünüzce olsunBisey soracağım özel bisey yaptınız mı sonrasında 3 ay kalp atışını duysanız bile dikkat etmem gereken bisey var mı tutsun diye 3 ay eğer hersey normal giderse yatacaksın diyorlar değerler hersey iyi giderse tabikii
Evet Allah inşallah yasacak ömür versin inşallahSen kafana takma şuan kalp atışına kadar dikkat et yeme içme olarakta sonrası normal hayatına devam et tabiki kanama düşük riski olmazsa insalh olmaz herşey gönlünüzce olsun
Yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm.Merhaba faydasını gördünüz mü bir de bu dediğiniz puritans dhea yı nerden aldınız. Ben de araştırıyorum biosteron marka bulamadığım için almak istiyorum ama fazla yorum yok bu markayla ilgili o yüzden kararsız kaldm
Hayırlı olsunKızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Çok sağolun canım degerim daha düşük inşallah artar en azından tutundu diyorum oda bana bir sevinçHayırlı olsunçok sevındım.
Hep Umutsuzduk hepimiz, Allah nasıl da verdi çok şükür. Herkes Allah a güvensin kızlar. Umutsuz olmayın allaha güvenin yeter. Cunku o ol diyor oluyor. Insallah hepinizden güzel haberler olsun.
Gözün aydın canım. Sağlıkla katlanarak artsın.Çok sağolun canım degerim daha düşük inşallah artar en azından tutundu diyorum oda bana bir sevinç
Canım daha erken ama en azından dedim rahmimde sorun yok tutunmada ondan mutluyum inşallah katlanarak devam eder 9 üncü gune göre iyi mi bilmiyorum 3 gün embriyorsu Allah im hakkımızda hayırlısı olsunGözün aydın canım. Sağlıkla katlanarak artsın.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
11. Gün iki katından fazla katlarsa süper olacak. Bol bol dua et. Geç tutununca düşük çıkıyor ama katlanarak devam ederse sağlıklı devam etmiş olur.Canım daha erken ama en azından dedim rahmimde sorun yok tutunmada ondan mutluyum inşallah katlanarak devam eder 9 üncü gune göre iyi mi bilmiyorum 3 gün embriyorsu Allah im hakkımızda hayırlısı olsun
Bide ikiside tutunursa süper olur yaaCanım daha erken ama en azından dedim rahmimde sorun yok tutunmada ondan mutluyum inşallah katlanarak devam eder 9 üncü gune göre iyi mi bilmiyorum 3 gün embriyorsu Allah im hakkımızda hayırlısı olsun
11 gün mü veriyim yoksa 12 gün mü veriyim testi nasıl yapıyım11. Gün iki katından fazla katlarsa süper olacak. Bol bol dua et. Geç tutununca düşük çıkıyor ama katlanarak devam ederse sağlıklı devam etmiş olur.
Canım 9 üncü gün için dusuk değil mi ve ikiz olması için nasıl oluyor benimde mutluluğum tutundu rahmimde sorunum yokmuş inşallah Allah büyüktür yaşayacak gün verirse bizimle kalırBide ikiside tutunursa süper olur yaa
Tutunur Allah’ın izniyle. Bende öğrendiğimde 40 dı değerimÇok sağolun canım degerim daha düşük inşallah artar en azından tutundu diyorum oda bana bir sevinç
Yaa ben çok olumsuz biriyim hayat tarzım öyle kendimle ilgili hiç olumlu bisey bakamıyorum herkese akıl veririm kendime veremem her konuda böyleyim hep kaygılıyım canım tedavide gördüm iyilesemedimKız Pınar sen dogurana kadar stresin hep devam eder burda birinin 3.gün 12 çıkmıştı adegeri güzel katlandı sen merak etme test günü yap
Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorum akil verirseniz sevinirim çokBen 40 olarak değerimi öğrendim 2 gün sonra tekrar gittim değerim katlanmıştı. Sonra 2 gün tekrar gıtttım. Yani sen 2 günde 1 yap değerini yükseldiğini çarpı 2 olduğunu gördüğünde dur.
Değerin zaten çarpı 2 den daha çok ise çoğuldur
Canım dediğim gibi yaptığın günden sonra 2 gün arayla yap. Mesela dayanabilirsen 25inde yap. Sonra 2 gün sonra tekrar yap.Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorum akil verirseniz sevinirim çok
Normal test günüm 25 i ya ben dayanamadım 3 gün erken verdim ondan yarın versem 11 gün oluyor birde 12 gün mü versem bende bilmiyorumBen 40 olarak değerimi öğrendim 2 gün sonra tekrar gittim değerim katlanmıştı. Sonra 2 gün tekrar gıtttım. Yani sen 2 günde 1 yap değerini yükseldiğini çarpı 2 olduğunu gördüğünde dur.
Değerin zaten çarpı 2 den daha çok ise çoğuldur
Allah razı olsun ben kendimde hep sorun arıyordum tek mutlu olduğum bu oldu dedim inşallah Allah büyüktür yeterki hayırlısı olsun herseyinTutunur Allah’ın izniyle. Bende öğrendiğimde 40 dı değerimdoktorun birisi boş gebelikten bile şüphelendi o günler çok endıselıydı.
Sadece içini ferah tut, hızla geçecek ınsallah
Peki son bisey ilk nerede yaptıysan orada mı devam mı kan testi içinCanım dediğim gibi yaptığın günden sonra 2 gün arayla yap. Mesela dayanabilirsen 25inde yap. Sonra 2 gün sonra tekrar yap.
Sonra da doktorunla görüşürsün insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?