- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
3 saat oldu vereli çıkmadı inşallah bekliyorum çok stresli oldumHadi inş cnm çabucak çıksın hayirlsiyla rabbim yardım etsin güzel sonuçlar versin haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat oldu vereli çıkmadı inşallah bekliyorum çok stresli oldumHadi inş cnm çabucak çıksın hayirlsiyla rabbim yardım etsin güzel sonuçlar versin haberlerini bekliyoruz
E nabiz a düşmüştür cnm ordan baktin mi bende heyecanla bekliyorum haberini yada verdiğin tip merkezinin sitesi varsa oraya da düşüyor ama3 saat oldu vereli çıkmadı inşallah bekliyorum çok stresli oldum
Tip merkezine bakıyorum sürekli ama normalde hızlı çıkıyormus herkesin benim biraz şansıma böyle oldu orada verenler var 20 dak alıyormuşE nabiz a düşmüştür cnm ordan baktin mi bende heyecanla bekliyorum haberini yada verdiğin tip merkezinin sitesi varsa oraya da düşüyor ama
Aynen varsa sitesi en erken oraya düşer yada numarasını arayıp oranın labaratuvarina baglanipda sorabilirsin çok o şekilde bilgi veriyorlar bende çok heyecanla bekliyorum haberini insTip merkezine bakıyorum sürekli ama normalde hızlı çıkıyormus herkesin benim biraz şansıma böyle oldu orada verenler var 20 dak alıyormuş
Ay çok sagolun çok teşekkürler nasıl güzel aile oldukAynen varsa sitesi en erken oraya düşer yada numarasını arayıp oranın labaratuvarina baglanipda sorabilirsin çok o şekilde bilgi veriyorlar bende çok heyecanla bekliyorum haberini ins
Aynen varsa sitesi en erken oraya düşer yada numarasını arayıp oranın labaratuvarina baglanipda sorabilirsin çok o şekilde bilgi veriyorlar bende çok heyecanla bekliyorum haberini insTip merkezine bakıyorum sürekli ama normalde hızlı çıkıyormus herkesin benim biraz şansıma böyle oldu orada verenler var 20 dak alıyormuş
En iyi biz anlıyoruz birbirimizi canım buralar iyiki var yoksa insan stresten daha çok üzülüyor yine umut doluyoruz buralarda allahıma şükür dualarım seninle gelecek güzel haberlerinde bugün insAy çok sagolun çok teşekkürler nasıl güzel aile olduk
Maşallah canım maşallah demistin sana olacak diye çok sevindim hayirlsiyla sağlıkla yukselsin inş 9. Gündü dimi.bugun seninKızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Canım hiç idrar testi yapmismiydin şimdiye kadar sen onlarda cikmismiydi acaba sağlıcakla büyüsün gelişsin minigin insKızlar 25 çıktı degerim 25 i asıl günüm nasıl değer tutmuş demi
Evet canım 9 üncü gün bugün benimMaşallah canım maşallah demistin sana olacak diye çok sevindim hayirlsiyla sağlıkla yukselsin inş 9. Gündü dimi.bugun senin
Maşallah maşallah cnm dua et bizlere de artık rabbim bizlerede nasip etsin inşEvet canım 9 üncü gün bugün benim
Canım ınsallah hepinize ediyorum sizler burada bana arkadaş oldunuz ama benimde yolum uzun Allah ınsallah sağlık sorunu vermesin can versin ben sizin neler yaşadığınızı şimdi anladim önceden anlamıyordum sizleri hep takip edeceğimMaşallah maşallah cnm dua et bizlere de artık rabbim bizlerede nasip etsin inş
Allah razı olsun cnm amin amin inş rabbim sağlıkla kucağına aldigin günü de göstersin sana inş hep birbirimize destek olalım burda rabbim herkeze tatdirsin inş idrar testi yapmismiydin peki cnm direk kanda mi öğrendin senCanım ınsallah hepinize ediyorum sizler burada bana arkadaş oldunuz ama benimde yolum uzun Allah ınsallah sağlık sorunu vermesin can versin ben sizin neler yaşadığınızı şimdi anladim önceden anlamıyordum sizleri hep takip edeceğim
Yok canım benim yaptırmadım kana baktırmak istedim direk işte 9 üncü bugün benim bundan sonra degerlerime bakılacak 12 inci gün vereceğimAllah razı olsun cnm amin amin inş rabbim sağlıkla kucağına aldigin günü de göstersin sana inş hep birbirimize destek olalım burda rabbim herkeze tatdirsin inş idrar testi yapmismiydin peki cnm direk kanda mi öğrendin sen
Anladım cnm inş sağlıkla gelsin evladın hayirlsiyla 12. Günde katlansin değerin rabbimin izniyleYok canım benim yaptırmadım kana baktırmak istedim direk işte 9 üncü bugün benim bundan sonra degerlerime bakılacak 12 inci gün vereceğim
Yaa öyle mi ben bilmiyorum hiç çok sagolun sizleri hiç bir zaman bırakmam inşallahÇok şükür P PINAR OGUZ güzel katlansin hayırla al kucağına 3.gün emriyosu için güzel değer hemde 9.gün masalh canım hep gülsün yüzünüz