Ins.arkadasim saglikli hayirli evladını kucağına alırsın tez zamanda, daldan düşenin halini daldan düşen anlar duygularını tahmin edebiliyorum.Memnunun canım. Buraya kadar iyi geldik aslında ama düşükle sonuçlandı.
Yaaa senin oğlun var mı ben ilk denemem zannediyordum Allah bağışlasın ozaman sevindim bir yandan bizim hiç yok evlatYok kız rahim tersligi gebeliğe engel degilki benim bı oğlum var doğal oldu
Bende seni merak ettim nasılsın iyimisin toparladın miKız senin çocuğun var mıeee ben bunu yeni öğrendim Allahım size bağışlasın.
Amin canım benim ama senin için çok sevindim en az sizin çocuğunuz var Allah bizlere de tattirsin canimRabbim sizlerde nasip etsin hayırlı evlatlar
İyiyim canım dün biraz buruktum ama bugün eser kalmadı. Ben daha beterini yaşadığım için bünye alışmış herhalde. 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Birde 6 haftalıkta kalıp büyümeyen vardı. Böylesi onların yanında sinek ısırığı gibi kaldı.Bende seni merak ettim nasılsın iyimisin toparladın mi
İyiyim canım dün biraz buruktum ama bugün eser kalmadı. Ben daha beterini yaşadığım için bünye alışmış herhalde. 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Birde 6 haftalıkta kalıp büyümeyen vardı. Böylesi onların yanında sinek ısırığı gibi kaldı.
Sen nasılsın, hangi ilaçları kullanıyorsun.
bende şaşırdımm cocugunuz oldugunu duyunca allah bağışlasın :)Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı evlatlar
Ah canım kaç kez yaşamışsın üzüldüm ben hic yaşamadım ama ağır bisey çok evlat kaybetmek ,inşallah Allah nasıl eder bir dakine çektiğin acilara değer bizimki de ne ki seninkinin yanında, ben prostegoren fitil 2 tane sabah akşam 100 ml prostegoren ignesi estoforem,oksapar, ve coraspirinİyiyim canım dün biraz buruktum ama bugün eser kalmadı. Ben daha beterini yaşadığım için bünye alışmış herhalde. 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Birde 6 haftalıkta kalıp büyümeyen vardı. Böylesi onların yanında sinek ısırığı gibi kaldı.
Sen nasılsın, hangi ilaçları kullanıyorsun.
Öyle tabi ama size söyleyip can sıkmak istemezdim oğlum genetik hasta dua edin sağlıklı evlatlarım olsun okadar çok istiyorum ki ama yüzümü güldürecekse olsun illa olsun demiyrm bu güzel kandil gününde dualarınızı beklerim dua ederimbende şaşırdımm cocugunuz oldugunu duyunca allah bağışlasın :)
siz hiççççç üzülmeyin kiii bir tane evladınız var allah saglıcakla buyutsun hayırlı evlat olsun.
bende tek cocugum kardesım yok :)
bizler hıc hamıle kalamadık su hayatta o nedır nasıl duygudur ne hıssedılır hıcbırını yasamadık.
bizim durum üzülesi :)
siz hıc canınızı sıkmayın bence
Öyle tabi ama size söyleyip can sıkmak istemezdim oğlum genetik hasta dua edin sağlıklı evlatlarım olsun okadar çok istiyorum ki ama yüzümü güldürecekse olsun illa olsun demiyrm bu güzel kandil gününde dualarınızı beklerim dua ederim
Canım benim onun için mi istiyorsun hastalığından dolayı mı kardeşde olan bir kan filan lazım ah canım etmezmiyim hepimizin dualarını kabul etsinÖyle tabi ama size söyleyip can sıkmak istemezdim oğlum genetik hasta dua edin sağlıklı evlatlarım olsun okadar çok istiyorum ki ama yüzümü güldürecekse olsun illa olsun demiyrm bu güzel kandil gününde dualarınızı beklerim dua ederim
Ay çok çok tebrik ederim aşırı sevindim senin için...Aygülcüm inan çok üzüldüm( ara ara girip senin ve maysanın sonucuna bakıyordum, napalım vardır bunda da bir hayır, içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum, çünkü bizim için vakit daraldı.. boş geçen her ay bizim için çok önemli, ama belki de herşeyi boş verip rahat takılsak bir mucize olur.... açıkçası ben öyle yapmaya çalışıyorum... çünkü üstüne düştükçe olmuyor.
2. aşılama denememden sonra doktoruma ara vermek istediğimi söylemiştim, telefonumdan regl programını bile silmiştim, benim için yoğun 1 ay geçmişti ve eşimle 1 kere beraber olmuştuk, ablam sen hala adet olmadın diye sordu bana, yoo bilmiyorum ki ne zaman olucam dedim git test al dedi aldım ve çift çizgiyi gördüm, işin komiği doktor soruyor bana son adet tarihin ne zaman bilmiyorum dedim, o kadar silmişim kafamdan olacağı vardı ya, olmaz olmaz tek vuruş ve goll :))))) dağıtalım kendimizi, bişilerle oyalayalım, o zaman tüpe gerek kalmadan olacak inşallah, ben açıkçası buna inanıyorum...
Canım 2.opu hüsran olunca üçüncüsü için 3 ay sonrasına anlaştık bu süreçte fitoterapi tedavisi başlıyorum bakalım ne olcakArkadaşlar herkese selam. Nasılsınız?Maysa2011 cım nasıl gidiyor?
İnşallah maysacım Allah gönlüne göre versin, çok iyi bilirim o süreçleri Allah daha yıpratıcı süreçler vermesin tabii.Canım 2.opu hüsran olunca üçüncüsü için 3 ay sonrasına anlaştık bu süreçte fitoterapi tedavisi başlıyorum bakalım ne olcak
Masalh sen cinsiyet öğrenirsin 2 hafta sonra ne güzel ya
Benim bunu yeni öğrenmemÖyle tabi benim dualarmda hep öyle Ya rabbim ben kokusunu aldım tadını tattım sen olmayanlarda ver diyorum
Merhaba faydasını gördünüz mü bir de bu dediğiniz puritans dhea yı nerden aldınız. Ben de araştırıyorum biosteron marka bulamadığım için almak istiyorum ama fazla yorum yok bu markayla ilgili o yüzden kararsız kaldmCanım biesteron nedir ?
Bende astalife + Co Q10(puritans marka) + dhea25mg (puritans marka) verdi. 2 regl sonra gel dedi. Bunları kullanan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?