Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende seni merak ettim nasılsın iyimisin toparladın mi
İyiyim canım dün biraz buruktum ama bugün eser kalmadı. Ben daha beterini yaşadığım için bünye alışmış herhalde. 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Birde 6 haftalıkta kalıp büyümeyen vardı. Böylesi onların yanında sinek ısırığı gibi kaldı.
Sen nasılsın, hangi ilaçları kullanıyorsun.

Allah sana en güzelinden en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı evlatlar
bende şaşırdımm cocugunuz oldugunu duyunca allah bağışlasın :)
siz hiççççç üzülmeyin kiii bir tane evladınız var allah saglıcakla buyutsun hayırlı evlat olsun.
bende tek cocugum kardesım yok :)

bizler hıc hamıle kalamadık su hayatta o nedır nasıl duygudur ne hıssedılır hıcbırını yasamadık.
bizim durum üzülesi :)

siz hıc canınızı sıkmayın bence

Ah canım kaç kez yaşamışsın üzüldüm ben hic yaşamadım ama ağır bisey çok evlat kaybetmek ,inşallah Allah nasıl eder bir dakine çektiğin acilara değer bizimki de ne ki seninkinin yanında, ben prostegoren fitil 2 tane sabah akşam 100 ml prostegoren ignesi estoforem,oksapar, ve coraspirin

Öyle tabi ama size söyleyip can sıkmak istemezdim oğlum genetik hasta dua edin sağlıklı evlatlarım olsun okadar çok istiyorum ki ama yüzümü güldürecekse olsun illa olsun demiyrm bu güzel kandil gününde dualarınızı beklerim dua ederim

OFFF BEN COK UZULUYORUM AMA BOYLE SEYLERE.
KIZLAR ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLII EVLATLAR NASİP EYLESİN.
KANDİLİNİZ MÜBAREK DULARIMIZ KABUL OLSUN ... AMİİİİİNN

Canım benim onun için mi istiyorsun hastalığından dolayı mı kardeşde olan bir kan filan lazım ah canım etmezmiyim hepimizin dualarını kabul etsin

Ay çok çok tebrik ederim aşırı sevindim senin için...

Canım 2.opu hüsran olunca üçüncüsü için 3 ay sonrasına anlaştık bu süreçte fitoterapi tedavisi başlıyorum bakalım ne olcak
Masalh sen cinsiyet öğrenirsin 2 hafta sonra ne güzel ya
İnşallah maysacım Allah gönlüne göre versin, çok iyi bilirim o süreçleri Allah daha yıpratıcı süreçler vermesin tabii.
Bakalım 2 hafta sonra mı daha sonra mı artık ne zamana nasip olursa :)

Öyle tabi benim dualarmda hep öyle Ya rabbim ben kokusunu aldım tadını tattım sen olmayanlarda ver diyorum
Benim bunu yeni öğrenmem Şaşırdım ama sevindim senin için bir evladın var en azından, Allah bizlere de sağ salim bebekler nasip etsin. Başka da bişey istemiyorum...

Canım biesteron nedir ?

Bende astalife + Co Q10(puritans marka) + dhea25mg (puritans marka) verdi. 2 regl sonra gel dedi. Bunları kullanan var mı acaba ?
Merhaba faydasını gördünüz mü bir de bu dediğiniz puritans dhea yı nerden aldınız. Ben de araştırıyorum biosteron marka bulamadığım için almak istiyorum ama fazla yorum yok bu markayla ilgili o yüzden kararsız kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…