• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ah canım kaç kez yaşamışsın üzüldüm ben hic yaşamadım ama ağır bisey çok evlat kaybetmek ,inşallah Allah nasıl eder bir dakine çektiğin acilara değer bizimki de ne ki seninkinin yanında, ben prostegoren fitil 2 tane sabah akşam 100 ml prostegoren ignesi estoforem,oksapar, ve coraspirin
İlaçlar konusunda tedbirler alınmış. Hem oksopar hemde corasprin ikisini de kullanıyormuşsun.

Aygülcüm inan çok üzüldüm :KK43:( ara ara girip senin ve maysanın sonucuna bakıyordum, napalım vardır bunda da bir hayır, içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum, çünkü bizim için vakit daraldı.. boş geçen her ay bizim için çok önemli, ama belki de herşeyi boş verip rahat takılsak bir mucize olur.... açıkçası ben öyle yapmaya çalışıyorum... çünkü üstüne düştükçe olmuyor.
2. aşılama denememden sonra doktoruma ara vermek istediğimi söylemiştim, telefonumdan regl programını bile silmiştim, benim için yoğun 1 ay geçmişti ve eşimle 1 kere beraber olmuştuk, ablam sen hala adet olmadın diye sordu bana, yoo bilmiyorum ki ne zaman olucam dedim git test al dedi aldım ve çift çizgiyi gördüm, işin komiği doktor soruyor bana son adet tarihin ne zaman bilmiyorum dedim, o kadar silmişim kafamdan olacağı vardı ya, olmaz olmaz tek vuruş ve goll :))))) dağıtalım kendimizi, bişilerle oyalayalım, o zaman tüpe gerek kalmadan olacak inşallah, ben açıkçası buna inanıyorum...
Anlamadım canım şimdi sen hamilemisin yoksa daha öncesini mi anlattın. Tek vuruşlada iyi isabet 🤩
Bende şu kanama başlasa da rahatlayacağım. 10 gün sonra doktorla randevum var. Bugün aradılar görüşme için, niye böyle oldu bir anlatsınlar bana bakalım😊

Nasıl yani canım anladığımdan değil benimde 5 gün oldu hiç belirtiler yok bende sizinle yeniden bu kervana katılırım
Oksopar kan sulandırıcı iğne, corasprin de ikisi beraber çok olmuyor mu. İğne kafi gelmiyor mu acaba. Eksiksiz bütün ilaçları kullanıyorsun. Allahım şifa versin. Belirti hissetsen bile ilaçlardan oluyor. İlaçsız bile anlamak mümkün değil. Gününü mü bekleyeceksin test için.

Oksopar kan sulandırıcı iğne, corasprin de ikisi beraber çok olmuyor mu. İğne kafi gelmiyor mu acaba. Eksiksiz bütün ilaçları kullanıyorsun. Allahım şifa versin. Belirti hissetsen bile ilaçlardan oluyor. İlaçsız bile anlamak mümkün değil. Gününü mü bekleyeceksin test için.
Evet hayırlısı olsun beklemek zor isde yaptırırmiyorlar sürekli yatıyorum yemek yiyorum tuvalete gidiyorum salı günü kanı veriyim diyorum iğneler mahvetti beni o ignelerle devam etmek zor değilsem, hamile olsam katlanırım olmayan çocuğa yemek zor ne arkamin üstüne oturuyorum nede göbeğim de morarmayan yer kalmadı hiç zoruma gitmiyor yapmak ama değilsemde boşa yapmayayım diyorum

B
Evet hayırlısı olsun beklemek zor isde yaptırırmiyorlar sürekli yatıyorum yemek yiyorum tuvalete gidiyorum salı günü kanı veriyim diyorum iğneler mahvetti beni o ignelerle devam etmek zor değilsem, hamile olsam katlanırım olmayan çocuğa yemek zor ne arkamin üstüne oturuyorum nede göbeğim de morarmayan yer kalmadı hiç zoruma gitmiyor yapmak ama değilsemde boşa yapmayayım diyorum
ama bunu bılemezsınnnkııı :)
bu kadar karamsar olma dıyorum sana heepp.

hepımız aynı yollardan gecıp aynı stresı yasıyoruz.

sana birşey diyimmi olacagı varsa olacakkkk... abk bugun sıfırdan başladım tedavıye 3 folikül gorundu ne kadar buyur nasıl olur gorucez.

ama sen coooook karamsarsın. varmı yokmu bılemeyız ama tedbır bizden gerısı allahtan ...

benımde karnım zencı gıbı oldu kanamalardan ama ne cok yattım nede boyle ahlayıp vahladım:)
ve ınanırmısınız asla ne cubuk nede normal kan testı asla yaptırmadım.
tam gununde gıttım negatıf :)

cok uzuyorsun kendını bukadarı cok zararlı hepımız uzuluyoruz ama sen cok yapıyorsun tutunacagaı varsada sebebı senın bu karamsarlıgın olmasın lütfennn.

B

ama bunu bılemezsınnnkııı :)
bu kadar karamsar olma dıyorum sana heepp.

hepımız aynı yollardan gecıp aynı stresı yasıyoruz.

sana birşey diyimmi olacagı varsa olacakkkk... abk bugun sıfırdan başladım tedavıye 3 folikül gorundu ne kadar buyur nasıl olur gorucez.

ama sen coooook karamsarsın. varmı yokmu bılemeyız ama tedbır bizden gerısı allahtan ...

benımde karnım zencı gıbı oldu kanamalardan ama ne cok yattım nede boyle ahlayıp vahladım:)
ve ınanırmısınız asla ne cubuk nede normal kan testı asla yaptırmadım.
tam gununde gıttım negatıf :)

cok uzuyorsun kendını bukadarı cok zararlı hepımız uzuluyoruz ama sen cok yapıyorsun tutunacagaı varsada sebebı senın bu karamsarlıgın olmasın lütfennn.
Ya senin adına sevindim çok, ben karamsar değilim bende 2, 5 yıldır her yolu denedim oyuzden olmaz duygusu yerleşiyor ameliyatta oldum sebeb o dediler ama yine de olmadı oyuzden ben ruhumu böyle rahatlatıyorum olumlu olmak beni genel olarak hayatta terse düşürüyor ben öyle hissedince daha mutluyum ben günlerce mutlu olsamda Allah ol demektikten sonra olmaz yine

Ya senin adına sevindim çok, ben karamsar değilim bende 2, 5 yıldır her yolu denedim oyuzden olmaz duygusu yerleşiyor ameliyatta oldum sebeb o dediler ama yine de olmadı oyuzden ben ruhumu böyle rahatlatıyorum olumlu olmak beni genel olarak hayatta terse düşürüyor ben öyle hissedince daha mutluyum ben günlerce mutlu olsamda Allah ol demektikten sonra olmaz yine
Bugün işlerinde kadin dogumda çalışmış hekim arkadasla sohbet ettik ,dediki bana (hastalar vardi hbebek isteyen, negatif sonucla gidiyorlardı , uğraşıyorlardi bebek icin.Ama Kafalarini takmayınca fazla, düsünmeyince sürekli bebek isini.Sonra kac tane geldi hamile kalmışlardi) banada başka şeyler düsün ,vücudun kendini stres yapmasin dedi.

Bugün işlerinde kadin dogumda çalışmış hekim arkadasla sohbet ettik ,dediki bana (hastalar vardi hbebek isteyen, negatif sonucla gidiyorlardı , uğraşıyorlardi bebek icin.Ama Kafalarini takmayınca fazla, düsünmeyince sürekli bebek isini.Sonra kac tane geldi hamile kalmışlardi) banada başka şeyler düsün ,vücudun kendini stres yapmasin dedi.
Zaten o düşünüyorum bırakacağım artık bir kaç ay bu kadar kendimi verdiğimiz için olmuyor biraz da hayatı akışında yaşamak lazım çocuk diye diye kendimizden olduk hayatımızın akışını bozduk tüp bebek denemelerinde sonra kaç kişinin çocuğu oldu normal yollardan

Ay çok çok tebrik ederim aşırı sevindim senin için... :KK200:

Anlamadım canım şimdi sen hamilemisin yoksa daha öncesini mi anlattın. Tek vuruşlada iyi isabet 🤩
Bende şu kanama başlasa da rahatlayacağım. 10 gün sonra doktorla randevum var. Bugün aradılar görüşme için, niye böyle oldu bir anlatsınlar bana bakalım😊

Yok kızlar önceki gebeliğimden örnek verdim, şuan hamile değilim, gerçi bilmiyorum 10 12 14 16 hiç boş geçmedim 😄

Pınar acele etme 3.gün için erken test yapma
Canım evde beklemek zor geliyor artık hersey üstüme geliyor ondan değilsem önüme bakarım yine 25 inde yaparım evime dönerim en azından, birde hiç belirti yok 6 gün oldu tık yok okuyorum kadinlar kulübünü 8 inci günde çoğu kişinin çıkmış belirtiler var

Yaa biraz inan güven lütfen sen hemen yoksa yoktur önüme bakarım diyorsun yapma haksızlık yapma onlara rabbim güç versin olsun bak biz o aşamalara bile gelemedik
Tamm olumsuz da olabilir haklısın ama dur bı biraz fırsat ver 2 tane koyuldu sonuçta

Back