Sizin dr.kimdi acabaCok üzüldüm şimdi bak, benimde aynı ngs sonucu biyokimyasal hamilelik olmustu, anlayabiliyorum seni,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin dr.kimdi acabaCok üzüldüm şimdi bak, benimde aynı ngs sonucu biyokimyasal hamilelik olmustu, anlayabiliyorum seni,
Yok canım kanda bakarım gebelik testi ile uğraşmam hiç ona para vereceğime kan testine veririm 10 gunde kana karışıyor diyorlar ondan size soruyum dedim canimİnşallah işe yarar
Bana sordun galiba. Bahçeci de Ebru Öztürk canım.Sizin dr.kimdi acaba
Aygülcüm inan çok üzüldüm ( ara ara girip senin ve maysanın sonucuna bakıyordum, napalım vardır bunda da bir hayır, içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum, çünkü bizim için vakit daraldı.. boş geçen her ay bizim için çok önemli, ama belki de herşeyi boş verip rahat takılsak bir mucize olur.... açıkçası ben öyle yapmaya çalışıyorum... çünkü üstüne düştükçe olmuyor.Biyokimyasal olmuş dediler. Başka birşey konuşmadık. Ararlar belki. Daha küçük olduğu için ağrısız düşük olur. Baş ağrım var işte arada oluyordu tutunma olduktan sonra. Yine devam ediyor. Bir iki güne sökülür galiba. Dizi izliyorum oyalıyorum kendimi. Kafaya çok takmamak için.
Bana sordun galiba. Bahçeci de Ebru Öztürk canım
Siz memnun kaldinizmi bahceci ve ebru hanımdan.istanbulda dr.ariyorum sehirdisindan gelecegim orayaBana sordun galiba. Bahçeci de Ebru Öztürk canım.
Bunu yaşayan çok insan var bende 35 yaşındayım 2 yıldır Bir çok doktora gittim yöntem denedim olmadı bende 1,5 diyelim tüp bebek denemem yumurtam çok olmadı 4 tane çıktı 2 si boş 2 si dollendi 3 güne geldi konuldu taze transfer bende aşırı umutlu değilim 10 günde kandan vereceğim test ilaçlardan dolayı çok ağır, olumsuzluğu okadar hazırladım ki 2 yıldır her yolu denemedim hep negatif gördüğüm için birde burada olumsuz çok insanın hikayesini gördüm biraz ara vereceğim kafamı boşaltcagimAygülcüm inan çok üzüldüm ( ara ara girip senin ve maysanın sonucuna bakıyordum, napalım vardır bunda da bir hayır, içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum, çünkü bizim için vakit daraldı.. boş geçen her ay bizim için çok önemli, ama belki de herşeyi boş verip rahat takılsak bir mucize olur.... açıkçası ben öyle yapmaya çalışıyorum... çünkü üstüne düştükçe olmuyor.
2. aşılama denememden sonra doktoruma ara vermek istediğimi söylemiştim, telefonumdan regl programını bile silmiştim, benim için yoğun 1 ay geçmişti ve eşimle 1 kere beraber olmuştuk, ablam sen hala adet olmadın diye sordu bana, yoo bilmiyorum ki ne zaman olucam dedim git test al dedi aldım ve çift çizgiyi gördüm, işin komiği doktor soruyor bana son adet tarihin ne zaman bilmiyorum dedim, o kadar silmişim kafamdan olacağı vardı ya, olmaz olmaz tek vuruş ve goll :))))) dağıtalım kendimizi, bişilerle oyalayalım, o zaman tüpe gerek kalmadan olacak inşallah, ben açıkçası buna inanıyorum...
Bence senden hayırlı sonuçlar alacağız kesin inanıyorum cnm icimden bir ses öyle diyor her sey güzel olsun hakkinda hayirlsiylaBunu yaşayan çok insan var bende 35 yaşındayım 2 yıldır Bir çok doktora gittim yöntem denedim olmadı bende 1,5 diyelim tüp bebek denemem yumurtam çok olmadı 4 tane çıktı 2 si boş 2 si dollendi 3 güne geldi konuldu taze transfer bende aşırı umutlu değilim 10 günde kandan vereceğim test ilaçlardan dolayı çok ağır, olumsuzluğu okadar hazırladım ki 2 yıldır her yolu denemedim hep negatif gördüğüm için birde burada olumsuz çok insanın hikayesini gördüm biraz ara vereceğim kafamı boşaltcagim
İnşallah haftaya salı vereceğim 9 gün oluyor kani hayırlısı ile yazacağım canım olmazsada Allah in bildiği vardır her şerde 1 bin hayır ara derlerBence senden hayırlı sonuçlar alacağız kesin inanıyorum cnm icimden bir ses öyle diyor her sey güzel olsun hakkinda hayirlsiyla
Aynen öyle cnm inş güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah haftaya salı vereceğim 9 gün oluyor kani hayırlısı ile yazacağım canım olmazsada Allah in bildiği vardır her şerde 1 bin hayır ara derler
Yok kız rahim tersligi gebeliğe engel degilki benim bı oğlum var doğal olduSen rahmin ters diye mi tüp bebekten başka çarem yok demiştin.
SİZE ÖZEL DEN YAZDIM :)Merhaba ,testim bu kez negatif cıktı ,ben istinye liv hospital bahçeşehirdeyim dün çatlatma iğnelerimi vurdum ama koldan ama birini tam vuramadım herhalde taşma hissettim yarın opu var sabah hakkımızda hayırlısı olsun eğer benim bişeyler olumlu gitmezse bir süre bende bırakacağım
Cevap verdim sizeSİZE ÖZEL DEN YAZDIM :)
Memnunun canım. Buraya kadar iyi geldik aslında ama düşükle sonuçlandı.Siz memnun kaldinizmi bahceci ve ebru hanımdan.istanbulda dr.ariyorum sehirdisindan gelecegim oraya
Bende aslında tüp bebek istemiyorum ama vakit darlığından buna mecbur kaldım. Kendimi kasıyorum stresiydi beklemesi ilaçları hep bir soru işaretleri. Benim istediğim hayalimdeki hamile kalmak gebelik süreci bu değil. Ben relaks olmalıyım.Aygülcüm inan çok üzüldüm ( ara ara girip senin ve maysanın sonucuna bakıyordum, napalım vardır bunda da bir hayır, içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum, çünkü bizim için vakit daraldı.. boş geçen her ay bizim için çok önemli, ama belki de herşeyi boş verip rahat takılsak bir mucize olur.... açıkçası ben öyle yapmaya çalışıyorum... çünkü üstüne düştükçe olmuyor.
2. aşılama denememden sonra doktoruma ara vermek istediğimi söylemiştim, telefonumdan regl programını bile silmiştim, benim için yoğun 1 ay geçmişti ve eşimle 1 kere beraber olmuştuk, ablam sen hala adet olmadın diye sordu bana, yoo bilmiyorum ki ne zaman olucam dedim git test al dedi aldım ve çift çizgiyi gördüm, işin komiği doktor soruyor bana son adet tarihin ne zaman bilmiyorum dedim, o kadar silmişim kafamdan olacağı vardı ya, olmaz olmaz tek vuruş ve goll :))))) dağıtalım kendimizi, bişilerle oyalayalım, o zaman tüpe gerek kalmadan olacak inşallah, ben açıkçası buna inanıyorum...
Evet 9. Gün verebilirsin. Ben idrarda 7.-8. Günler görüyordum. Hakkında hayırlısı olsun kuzum.İnşallah haftaya salı vereceğim 9 gün oluyor kani hayırlısı ile yazacağım canım olmazsada Allah in bildiği vardır her şerde 1 bin hayır ara derler
bende buna ınanırdım :)Bende aslında tüp bebek istemiyorum ama vakit darlığından buna mecbur kaldım. Kendimi kasıyorum stresiydi beklemesi ilaçları hep bir soru işaretleri. Benim istediğim hayalimdeki hamile kalmak gebelik süreci bu değil. Ben relaks olmalıyım.
Kız senin çocuğun var mı eee ben bunu yeni öğrendim Allahım size bağışlasın.Yok kız rahim tersligi gebeliğe engel degilki benim bı oğlum var doğal oldu
Ne diyelim Birşeyi de çok zorlamamak lazım. Olursa güzel olurdu. Olmazsa da canımız sağolsun. Vardır bunda da bir hayr. Ben hayatımdan bu şekilde de memnunum. Gün gelir hamile kalırsam bize sürpriz olur hayatımıza renk gelir.bende buna ınanırdım :)
ama 3 sene relaxx takıldıktan sonra amh dusuk oldugunu ve dogal gebelık olusmayacaını ogrenınce bır bakıyorsunkı hooooopp tüp bebek tedavısındesın.
meger kafa relaxkende olmıcaksa olmuyor arkadaslar.
ben bu işin sırrını çözemedim..
mucize allahtan
şu cümleni hergün tekrarlayacagım ıcımdennn :)Ne diyelim Birşeyi de çok zorlamamak lazım. Olursa güzel olurdu. Olmazsa da canımız sağolsun. Vardır bunda da bir hayr. Ben hayatımdan bu şekilde de memnunum. Gün gelir hamile kalırsam bize sürpriz olur hayatımıza renk gelir.