- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Canım benim sende çok emek vermişsin kaç yaşındasın takdir ediyorum azminizi inancınızı Allah emek zayligi vermesin inşallah dualarım sana çok gerçekten 2 yıl ben cok türlü tedavi denedim ama tüp denemem 2 birinci yarıda kaldı 2 inci de bu ama bende pes etmeyeceğimBenim tutanlar ama sonrada düşük yaptıklarım. 3gün taze embriyolardı. Dondurulmuş hiç olmamıştım. Biri 8 haftalık kalbi durdu, diğeri 6 haftalık gelişmedi.
Bu dondurulmuş ve ngs Li idi. Hiç canını sıkma çokta araştırma.
Benim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.Şuan deli gibi araştırıyorum artık yumurta kalitesi+bağışıklık sistemini güçlendiren tedavi odakliyim dün dr.ertan cevizcinin dediği gibi sen önce düşük yapmamak için kendini ve buna yönelik takviye ilaç yeme ve yememe listesine başlayalım dedi haklida NGS olsa bile tutunmazsa yine düşük olursa daha çok üzülürsün dedi
Evet canım aynen ama vazgeçmeyeceğim elimden geleni yapacağım umudum kırılsa da yeniden kalkp yapacağım inşallah Allah in izniyle bizimde sinanmamiz bu demekkiPınar kafanı karıştırma Allah ol derse olcak ve bunun önünde hicbisey durmayacak
Prowomeni ben karı koca kullandım bana faydası olmadı düşük değildir öyle deme üzüldüm belki yerleşme kanamasidir nezaman çıkacak sonuçBenim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.
Sendeki tam sorun ne canım merak ettim bağışıklıkda mi sorun var bunu nasıl anladılar sen kaç yaşındasın ben 35 yaşındayım istanbuldanŞuan deli gibi araştırıyorum artık yumurta kalitesi+bağışıklık sistemini güçlendiren tedavi odakliyim dün dr.ertan cevizcinin dediği gibi sen önce düşük yapmamak için kendini ve buna yönelik takviye ilaç yeme ve yememe listesine başlayalım dedi haklida NGS olsa bile tutunmazsa yine düşük olursa daha çok üzülürsün dedi
Saat 1 gibi çıkar. En az 4 ay kullanın diyorlar. Sen ne kadar kullandın. Kimisine de iyi gelmiş kimisine de fayda etmemiş.Prowomeni ben karı koca kullandım bana faydası olmadı düşük değildir öyle deme üzüldüm belki yerleşme kanamasidir nezaman çıkacak sonuç
Neredesin hangi hastahanede yaptırdınBenim tutanlar ama sonrada düşük yaptıklarım. 3gün taze embriyolardı. Dondurulmuş hiç olmamıştım. Biri 8 haftalık kalbi durdu, diğeri 6 haftalık gelişmedi.
Bu dondurulmuş ve ngs Li idi. Hiç canını sıkma çokta araştırma.
Yaa inan neler dedim ne kürler denemedim ne ilaçlar adım en iyi hastahanenin doktoruna gittim miyomlarin var dediler ondan kalamiyorsun dediler açık ameliyat oldum yine olmadı eşime yedirmedigim kurler içecekler vermeyince vermiyorSaat 1 gibi çıkar. En az 4 ay kullanın diyorlar. Sen ne kadar kullandın. Kimisine de iyi gelmiş kimisine de fayda etmemiş.
Ben onu Baya kullandım bir daha alirim sorun değil bir daha olmazsa zaten bir daha denemem Memorial tüp bebek merkezi yaza doğru kafam rahat olduğu zaman bu kez aslında herseyim iyiydi eşimde çok ilgiliydi mutluydum aksilikler çok oldu ama ona rağmen güzeldi yumurtam olmadı 1,52 benim rezervimSaat 1 gibi çıkar. En az 4 ay kullanın diyorlar. Sen ne kadar kullandın. Kimisine de iyi gelmiş kimisine de fayda etmemiş.
Bahçecide oldum. Bu seferde ben kullanayımNeredesin hangi hastahanede yaptırdın
Benim yaşımdan dolayı yumurtam az. 3 sene önce 0,50 AMH. Ama bu son bahçecide 6 yumurta olgun toplandı. Valla nasip kısmet. Olursa güzel olur olmazsa canımız sağolsun.Ben onu Baya kullandım bir daha alirim sorun değil bir daha olmazsa zaten bir daha denemem Memorial tüp bebek merkezi yaza doğru kafam rahat olduğu zaman bu kez aslında herseyim iyiydi eşimde çok ilgiliydi mutluydum aksilikler çok oldu ama ona rağmen güzeldi yumurtam olmadı 1,52 benim rezervim
Yaa tabi bende diğer denemem için olmazsa 2 3 ay para biriktirecegim maddi zorluyor kocan içinde var ikisi bir arada prowomenBahçecide oldum. Bu seferde ben kullanayımtüp bebekten uygundur, Hemde sağlıklı.
Maşallah baya iyi toplamışlar ya gerçekten tecrübeyle mi ilgiliBenim yaşımdan dolayı yumurtam az. 3 sene önce 0,50 AMH. Ama bu son bahçecide 6 yumurta olgun toplandı. Valla nasip kısmet. Olursa güzel olur olmazsa canımız sağolsun.
Verdiği iğneler doz ayarı falan farklıydı. Diğerlerinde 3-4 toplanıp 2 dölleniyordu. 3. Gün taze transfer oluyordum. Burada 4 tanesi 5. Güne geldi. 6. Güne 2 kaldı. Herşey çok güzel gitti aslında. Son aşamada tıkandık işte.Maşallah baya iyi toplamışlar ya gerçekten tecrübeyle mi ilgili
Yaa tabi bende diğer denemem için olmazsa 2 3 ay para biriktirecegim maddi zorluyor kocan içinde var ikisi bir arada prowomen
Yaa evet baya iyi yapmışlar herhalde bende 4 toplandı 2 dollendi hastahaneden doktordan tecrübe farkı herhaldeVerdiği iğneler doz ayarı falan farklıydı. Diğerlerinde 3-4 toplanıp 2 dölleniyordu. 3. Gün taze transfer oluyordum. Burada 4 tanesi 5. Güne geldi. 6. Güne 2 kaldı. Herşey çok güzel gitti aslında. Son aşamada tıkandık işte.
Canım neden diye sormak istemiyorum gerçekten niye bukadar uğraşıyoruz hayırlısı mi değil diyorumVerdiği iğneler doz ayarı falan farklıydı. Diğerlerinde 3-4 toplanıp 2 dölleniyordu. 3. Gün taze transfer oluyordum. Burada 4 tanesi 5. Güne geldi. 6. Güne 2 kaldı. Herşey çok güzel gitti aslında. Son aşamada tıkandık işte.
Canım inşallah iyi olur herşey ama prowomen arı sütü kendi başına kullanma Dr.hakan Özkul ara yada Ertan cevizci sadece görüş sikintini anlat bak sana ne diyeceklerBenim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.
Ben ananas yiyorum yesem mi yaa yememek mi lazım transferden sonra yasak miVerdiği iğneler doz ayarı falan farklıydı. Diğerlerinde 3-4 toplanıp 2 dölleniyordu. 3. Gün taze transfer oluyordum. Burada 4 tanesi 5. Güne geldi. 6. Güne 2 kaldı. Herşey çok güzel gitti aslında. Son aşamada tıkandık işte.
Sorun bağışıklık sistemi değil sorun düşük yapmam sürekli tüp bebek tedavisinde opuda anladık ki yumurtalar kalitesiz boş ama şimdi yumurta kalitesi ve bağışıklık sistemini güçlendiren takviye ilaçlar diyet baslicam 3 ay sonra opu insalh yaş 29Sendeki tam sorun ne canım merak ettim bağışıklıkda mi sorun var bunu nasıl anladılar sen kaç yaşındasın ben 35 yaşındayım istanbuldan
Bı arkadaşın yasaklı listesinde vardı avakodo yeBen ananas yiyorum yesem mi yaa yememek mi lazım transferden sonra yasak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?