- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Tamam yemiyorum ozaman bende 2 gündür yedim yemek lazım diye okudum bende tedirgin oldum yedim 2 gündür, aman ne zor işler yaaaaBı arkadaşın yasaklı listesinde vardı avakodo ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yemiyorum ozaman bende 2 gündür yedim yemek lazım diye okudum bende tedirgin oldum yedim 2 gündür, aman ne zor işler yaaaaBı arkadaşın yasaklı listesinde vardı avakodo ye
Yasin genç daha benden 6 yil daha şanslısın evet Sabır olayı gerçekten çok uğraşıyorsun fedakarlık gerektiriyor işte Allah hepimizin kucağını boş bırakmasınSorun bağışıklık sistemi değil sorun düşük yapmam sürekli tüp bebek tedavisinde opuda anladık ki yumurtalar kalitesiz boş ama şimdi yumurta kalitesi ve bağışıklık sistemini güçlendiren takviye ilaçlar diyet baslicam 3 ay sonra opu insalh yaş 29
Canım olumsuz düşünme hemenBenim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.
Yarım dilim yeniyor.Ben ananas yiyorum yesem mi yaa yememek mi lazım transferden sonra yasak mi
katlanmamış. Sonuç çıktı şimdi. 11,60.Canım olumsuz düşünme hemen
İnş değerin katlanmış olur
Ne denir ki Allah'ın sen bize güç verkatlanmamış. Sonuç çıktı şimdi. 11,60.
Lekelenmem de var. Herhalde İki gün sonra bir daha yaparım.
Çok üzüldüm yaa neden yaaaNe denir ki Allah'ın sen bize güç ver
Gerçekten sabır ve güç versin çok üzüldüm herseyi yapmış nsg dedikleri en iyi yöntem, ben onu yapmadım diye Üzüldüm baksana yine olumlu olmuyor neyapacagis bizNe denir ki Allah'ın sen bize güç ver
Morelin nasıl tekmisin, inşallah tutunur bırakmaz seni inşallahİlaçları bırak dedi doktor. Ben bugün kullanmıştım. Tam kanama başlamadı. Yatıyorum ondandır belki. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.
Doktorun ne dedi pekiİlaçları bırak dedi doktor. Ben bugün kullanmıştım. Tam kanama başlamadı. Yatıyorum ondandır belki. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.
Ben çok umutluydum nsg olduğu için dedim sağlıklı emriyo tutunur nasıl oluyorDoktorun ne dedi peki
Çok üzüldüm canım ya ne denir bilemiyorum allahım yardımcımız olsunİlaçları bırak dedi doktor. Ben bugün kullanmıştım. Tam kanama başlamadı. Yatıyorum ondandır belki. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.
Üzüldüm kendim yaşamış gibi inan ben çok umutluydum nsg yaptırdı kuzenlerim ikiside tuttu Allah nasıp etti ,seninde olur gözündeydim hepBiyokimyasal olmuş dediler. Başka birşey konuşmadık. Ararlar belki. Daha küçük olduğu için ağrısız düşük olur. Baş ağrım var işte arada oluyordu tutunma olduktan sonra. Yine devam ediyor. Bir iki güne sökülür galiba. Dizi izliyorum oyalıyorum kendimi. Kafaya çok takmamak için.
Kadınlar kulübünde yorumları okuyorum yaşanmışlıkları 3 gün embriyosu hemde taze transfer çok da iyi değilmiş benim ikisi de oldu biraz umudum kırıkır
Daha dün bana söyledin heresin üykusu bünyesi bence hevesin kırılmasınKadınlar kulübünde yorumları okuyorum yaşanmışlıkları 3 gün embriyosu hemde taze transfer çok da iyi değilmiş benim ikisi de oldu biraz umudum kırıldı
vallahi bende umutluydum. Zamanı değilmiş. Yada hep hayırlısı için dua ediyordum demek ki duama cevaptı. Sen hiç üzülme. Sen kendi bebişini düşün moralin yüksek olmalı.Üzüldüm kendim yaşamış gibi inan ben çok umutluydum nsg yaptırdı kuzenlerim ikiside tuttu Allah nasıp etti ,seninde olur gözündeydim hep
Cok üzüldüm inan, inşallah tez zamnda Allah isteyen herkese versin sanada bizde, arı sütü gerçekten çok iyi arı sütü ve polen ilk asilamamda tedaviye başladım arı sütü polen karışımı da kulandim doktorum çok şaşırmıştı 10 tane yumurta oluşmuştu bana dedi böyle bir sonuç beklemiyordum yani yumurtalar üzerinde etkisi varBenim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.