• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sorun bağışıklık sistemi değil sorun düşük yapmam sürekli tüp bebek tedavisinde opuda anladık ki yumurtalar kalitesiz boş ama şimdi yumurta kalitesi ve bağışıklık sistemini güçlendiren takviye ilaçlar diyet baslicam 3 ay sonra opu insalh yaş 29
Yasin genç daha benden 6 yil daha şanslısın evet Sabır olayı gerçekten çok uğraşıyorsun fedakarlık gerektiriyor işte Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın

Benim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.
Canım olumsuz düşünme hemen
İnş değerin katlanmış olur

İlaçları bırak dedi doktor. Ben bugün kullanmıştım. Tam kanama başlamadı. Yatıyorum ondandır belki. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.

Biyokimyasal olmuş dediler. Başka birşey konuşmadık. Ararlar belki. Daha küçük olduğu için ağrısız düşük olur. Baş ağrım var işte arada oluyordu tutunma olduktan sonra. Yine devam ediyor. Bir iki güne sökülür galiba. Dizi izliyorum oyalıyorum kendimi. Kafaya çok takmamak için.

Biyokimyasal olmuş dediler. Başka birşey konuşmadık. Ararlar belki. Daha küçük olduğu için ağrısız düşük olur. Baş ağrım var işte arada oluyordu tutunma olduktan sonra. Yine devam ediyor. Bir iki güne sökülür galiba. Dizi izliyorum oyalıyorum kendimi. Kafaya çok takmamak için.
Üzüldüm kendim yaşamış gibi inan ben çok umutluydum nsg yaptırdı kuzenlerim ikiside tuttu Allah nasıp etti ,seninde olur gözündeydim hep

Biyokimyasal olmuş dediler. Başka b
Üzüldüm kendim yaşamış gibi inan ben çok umutluydum nsg yaptırdı kuzenlerim ikiside tuttu Allah nasıp etti ,seninde olur gözündeydim hep
vallahi bende umutluydum. Zamanı değilmiş. Yada hep hayırlısı için dua ediyordum demek ki duama cevaptı. Sen hiç üzülme. Sen kendi bebişini düşün 😘 moralin yüksek olmalı.

Benim kahverengi lekelenmem başladı. Düşük oluyor herhalde. Kan verdim yine 2 saate çıkar.
Bende bu olmazsa bir daha tüp bebek yapmayacağım.
Kafamdaki ilk şey prowomen ve arı sütü alıp kullanmak olacak. Vitamin sonuçta yararı var zararı yok. Artık doğal yollarda hamile kalmayı bekleyeceğim. Ya olur yada hiç olmaz yaşayıp göreceğiz.
Cok üzüldüm inan, inşallah tez zamnda Allah isteyen herkese versin sanada bizde, arı sütü gerçekten çok iyi arı sütü ve polen ilk asilamamda tedaviye başladım arı sütü polen karışımı da kulandim doktorum çok şaşırmıştı 10 tane yumurta oluşmuştu bana dedi böyle bir sonuç beklemiyordum yani yumurtalar üzerinde etkisi var

Kizlar bugün bir arkadaşım bana dedi bir kadın var tanıdığım çocuğu. Olmayan kadınlara bakıyor diye bende bugün gitim bana dedi senin rahmin kaymış aşağa doğru siz böyle bir sey duydunuz mu doktorda bana bununla ilgili bir şey demmisti sadece Ramin dar dedi oda histreskopi olmuştum

Back