- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Olsun canım Tutunmuş sana inşallah gelişimini hızlı bir şekilde atar sayılar, 3 ile 5 gün arasında fark çok mu5. Gün embriyosu 130 olsa iyiydi.
Canım zaten burada okuduklarım ile kimse kimsenin ki tutmuyor gerçekten bebek olayı Allah in bir lütfü inşallah bizde hayırlısı ilk önce nasip eder ne zor isler bende de sivilce çıktı genelde adet dönemine yakin nası
Nasıl anlayamadım seniCanım zaten burada okuduklarım ile kimse kimsenin ki tutmuyor gerçekten bebek olayı Allah in bir lütfü inşallah bizde hayırlısı ilk önce nasip eder ne zor isler bende de sivilce çıktı genelde adet dönemine yakin çıkar
Normalde adetime yakın sivilcem çıkar sivilcem çıkmaya başladı benim, birde bueada herkesin öyküsü farklı kimsenin birbirini tutmuyor ona şaşırdımNasıl anlayamadım seni
Normalde adetime yakın sivilcem çıkar sivilcem çıkmaya başladı benim, birde bueada herkesin öyküsü farklı kimsenin birbirini tutmuyor ona sasirdimNasıl anlayamadım seni
Normalde adetime yakın sivilcem çıkar sivilcem çıkmaya başladı benim, birde bueada herkesin öyküsü farklı kimsenin birbirini tutmuyor ona şsen
Aradılar şimdi…
Tutunmuş ama değer çok küçük 12 dedi. Pek içaçı değil kızlar.
Ben pazar günü kaset test yapmıştım. Koyulaşmamıştı o zaman yolunda gitmeyen birşeyin olduğunu anladım.
Neyse işte ikinci kanda belli olacak. Bir iğne yazacakmış onu vurulacağım bugün. Genetiğe giden embriyonun böyle olmaması lazımdı dedi. Bakalım çarşamba günü neler olacak.
P PINAR OGUZMaysa2011 Buglem121212 @beatiful81 başka kim vardı
Benim mi canım bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı 2 side dollendi 3 güne getirdiler dün transfer oldum 25 inde gel dediler test için benim yumurtalarım çok hayal ettiğim gibi olmadı kaliteside bilmiyorum 3 üncü gün inşallah rabbim ol derSen şu an test gününü mu bekliyorsun ne zmn kaç emriyo tırasfer oldu.tabi doğru diyorsun herkesin öyküsü farklı ama genel olarak dedim İnşallah seninde her şey günlunce olur dualarım seninle cnmm
Yok canım 3 aylikk süreçte hem kalite hem bağışıklık sistemini güçlendiren takviye diyet listesi vercem dediBağışıklığını düzeltmek için ne yapacakmış. Senin kalite için kullandıkların içinde bağışıklık düzelten birşeyler yokmuydu. Ben hiç bunları bilmiyorum. Sen şimdi didik didik ediyorsundur. Önce bağışıklığını sonra yumurtalarını.,çok uzun iş… bekleyebilecek misin ?
Benim mi canım bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı 2 side dollendi 3 güne getirdiler dün transfer oldum 25 inde gel dediler test için benim yumurtalarım çok hayal ettiğim gibi olmadı kaliteside bilmiyorum 3 üncü gün inşallah rabbim ol cnm inşallah emeklerin boşa çıkmaz seninde gzl hamiş hsberini altı
Benim goguslerim çok ağrıyor hormonlar mi adet mi belirtileri anlamadım sutyeni çıkardım geri taktım dayanamadım, çok ilaç alıyorum onlar mi yapıyor sivilce de çıktı kaç günde Tutunma oluyor acaba benim daha 2 gün tam olmadıAnladım cnm İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın seninde hayırlı haberlerini alırız
BenİM bildiğim kadarıyla iki üç gün adet değildir ya hormon ilaçları yzundendirBenim goguslerim çok ağrıyor hormonlar mi adet mi belirtileri anlamadım sutyeni çıkardım geri taktım dayanamadım, çok ilaç alıyorum onlar mi yapıyor sivilce de çıktı kaç günde Tutunma oluyor acaba benim daha 2 gün tam olmadı
Yaa progeston diye bir ilaç var o mahvetti beni arkamin üzerine oturamıyorum ignelerden yağlı iğneymis gerçekten bir sürü şey çekiyoruz evlat sahibi olmak için bir daha bir daha yapacağım olmazsaBenİM bildiğim kadarıyla iki üç gün adet değildir ya hormon ilaçları yzundendir
Kadınlar kulübünde yorumları okuyorum yaşanmışlıkları 3 gün embriyosu hemde taze transfer çok da iyi değilmiş benim ikisi de oldu biraz umudum kırıldıBenİM bildiğim kadarıyla iki üç gün adet değildir ya hormon ilaçları yzundendir
Benim tutanlar ama sonrada düşük yaptıklarım. 3gün taze embriyolardı. Dondurulmuş hiç olmamıştım. Biri 8 haftalık kalbi durdu, diğeri 6 haftalık gelişmedi.Kadınlar kulübünde yorumları okuyorum yaşanmışlıkları 3 gün embriyosu hemde taze transfer çok da iyi değilmiş benim ikisi de oldu biraz umudum kırıldı
Pınar kafanı karıştırma Allah ol derse olcak ve bunun önünde hicbisey durmayacakKadınlar kulübünde yorumları okuyorum yaşanmışlıkları 3 gün embriyosu hemde taze transfer çok da iyi değilmiş benim ikisi de oldu biraz umudum kırıldı
Şuan deli gibi araştırıyorum artık yumurta kalitesi+bağışıklık sistemini güçlendiren tedavi odakliyim dün dr.ertan cevizcinin dediği gibi sen önce düşük yapmamak için kendini ve buna yönelik takviye ilaç yeme ve yememe listesine başlayalım dedi haklida NGS olsa bile tutunmazsa yine düşük olursa daha çok üzülürsün dediBenim tutanlar ama sonrada düşük yaptıklarım. 3gün taze embriyolardı. Dondurulmuş hiç olmamıştım. Biri 8 haftalık kalbi durdu, diğeri 6 haftalık gelişmedi.
Bu dondurulmuş ve ngs Li idi. Hiç canını sıkma çokta araştırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?