Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Aynen bende çok okudum burda düşük bile yapiyolar rabbim ol derse olacak mucize bişey hamilelik bebek doğmasi artık olağan üstü bişey görüyorum
Bende görüyorum rabbim bilir gerçekten tıppa inancım çok yüksek ama çocuk olayı gerçekten mucizevi bisey hepimiz için hayırlısı olsun ben koydurdum doktorlara göre hersey iyiydi bakalım Allah im can verecek mi

Allah razı olsun canım yarın kan test günüm. Biran önce sabah olsa

Yok canım herseyi bastan yapacağım bu kez memorial gideceğim 1 kaç aya ara verip yazın yapacağım ikisininde koydular benim oluşmadı sende durum nasıl
Inş gerek kalmaz sağlıkla tutunur evlatların cnm sana allahım yardım etsin bende bekliyorum bakalım inş hayırlı haberler

Sen genetiğe yollamıştın değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Sonuç çıktı mı?

12 si adet günümdü yani dün henüz olmadım tek belirtim bu
İlacım sadece progestan fitil sabah bir akşam bir. O yüzden yan etkilerde yok. Birşey hissetmiyorum.
İnşallah iyi haberler verirsin İnşallah senin için de bütün dualarım gelsin emeklerinin karşılığını alırsın kaçıncı denemen ,beklemek çok zor kafanı nasil dağıttın

İnşallah iyi haberler verirsin İnşallah senin için de bütün dualarım gelsin emeklerinin karşılığını alırsın kaçıncı denemen ,beklemek çok zor kafanı nasil dağıttın
Çok sağol tatlım benim. Rabbim sana da nasip etsin. Sorunsuz güzel bir şekilde yavruna kavuştursun.
Bu aşılama hariç üçüncü. TV seyrettim. Telefonda oyun oynadım. Dağıldı mı kafam hayır tabi ki…
Ama çok stresli olarak günlerimi geçirmedim.

Kızlar fitoterapi araştırın Memorial da destekliyor kendi sitesinde yer vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…