- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Bende görüyorum rabbim bilir gerçekten tıppa inancım çok yüksek ama çocuk olayı gerçekten mucizevi bisey hepimiz için hayırlısı olsun ben koydurdum doktorlara göre hersey iyiydi bakalım Allah im can verecek miAynen bende çok okudum burda düşük bile yapiyolar rabbim ol derse olacak mucize bişey hamilelik bebek doğmasi artık olağan üstü bişey görüyorum
Belirtilerin var mjMerhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mj
Koyulasmasi önemli değil ki 2. Çizgi olması onmeli inşallah herşey gönlünce olur
Allah razı olsun canım yarın kan test günüm. Biran önce sabah olsaMerhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mj
Koyulasmasi önemli değil ki 2. Çizgi olması onmeli inşallah herşey gönlünce olur
Inş gerek kalmaz sağlıkla tutunur evlatların cnm sana allahım yardım etsin bende bekliyorum bakalım inş hayırlı haberlerYok canım herseyi bastan yapacağım bu kez memorial gideceğim 1 kaç aya ara verip yazın yapacağım ikisininde koydular benim oluşmadı sende durum nasıl
Sen genetiğe yollamıştın değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Sonuç çıktı mı?Merhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mj
Pınar bana mı sordun acaba ?Belirtilerin var mj
Evet canımPınar bana mı sordun acaba ?
12 si adet günümdü yani dün henüz olmadımEvet canım
İnşallah iyi haberler verirsin İnşallah senin için de bütün dualarım gelsin emeklerinin karşılığını alırsın kaçıncı denemen ,beklemek çok zor kafanı nasil dağıttın12 si adet günümdü yani dün henüz olmadımtek belirtim bu
İlacım sadece progestan fitil sabah bir akşam bir. O yüzden yan etkilerde yok. Birşey hissetmiyorum.
Çok sağol tatlım benim. Rabbim sana da nasip etsin. Sorunsuz güzel bir şekilde yavruna kavuştursun.İnşallah iyi haberler verirsin İnşallah senin için de bütün dualarım gelsin emeklerinin karşılığını alırsın kaçıncı denemen ,beklemek çok zor kafanı nasil dağıttın
Anlamadı bana mı dedinBelirtilerin var mj
Bana demiş banaAnlamadı bana mı dedin
Vallahi karıştı herkese yazıyorum şuanda hahaha heyecandanBana demiş bana
Canım aldıgın sıvı miktarı falan etkiliyor çizgiyi yarın test günün inş güzel haberini alirizYaptım ama koyu değil. Anlamadım valla. Demin 9. Gün kaset test yapan biri var onun ki benimkinin iki katı kalınlıkta. Testi de benimkine benziyordu.
Ins tutunur canim allahim hepimize nasip etsin anne olmayiOldum geldim eve annemdeyim 2 tane koydular inşallah tutunur Baya herkes ilgili evdekiler şımardım ama ben üzülmemek için kendimi iyiye hazırlamiyorum
Ne zor canım belirtisi de olmuyor herhalde tutulduğunda inşallah üzülmemek için düşünmüyorum çok istiyormusuz gibi yapmıyorum beklemesi yoksa zor bir süreç iIns tutunur canim allahim hepimize nasip etsin anne olmayi
Kızlar fitoterapi araştırın Memorial da destekliyor kendi sitesinde yer vermis
Neyaptin sonucu öğrendin miHadi hayirlsiyla güzel sonuçlar alırsın cnm hayirlsiyla öğrenebildin mi doktorundan kaç hücreli embriyoların kaliteleri nasilmis
Doktor. Arayacak bekliyorum çıkmıştır sonuçta hala aramadı. İnşallah canım bende büyük bir umutla bekliyorum.ayguldiyebiri canım güzel biseyler yaz bize ne olur çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?