• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar iyi akşamlar, 5. Haftalık hamileğim size söylemiştim zaten keseyi gördük cumartesi günü kalp atışını duymaya gidicez hayırlısıyla. Ama az önce idrarımı yaparken 4-5 damla kadar kan damladı çok çok açık renkte korkmalımıyım bu durumu yaşayan var mı

Kızlar iyi akşamlar, 5. Haftalık hamileğim size söylemiştim zaten keseyi gördük cumartesi günü kalp atışını duymaya gidicez hayırlısıyla. Ama az önce idrarımı yaparken 4-5 damla kadar kan damladı çok çok açık renkte korkmalımıyım bu durumu yaşayan var mı
Korkma bnde seninle aynı durumu yaşadım hatta ben farkedemedim klozetin içi baya kan doldu sandım çünkü kırmızı gözüküyodu acile gittim kanama yok dediler olabilr böyle şeyler istirahat edin dediler doktoruma söylediğimde artışını takip et dedi artmadı çok şükür inşaallah seninde öyledir endişelenme ama doktorunu bilgilendirmeyi unutma Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar mıde bulantınız var mı?
Benım mıdem her an her saniye dönüyor.
Yatsam kalksam su ıcsem dön dön öldüm.
Bsyler yerden donmuyor sadece.
Doktora ılac vermesini isteyeceğim.

Korkma bnde seninle aynı durumu yaşadım hatta ben farkedemedim klozetin içi baya kan doldu sandım çünkü kırmızı gözüküyodu acile gittim kanama yok dediler olabilr böyle şeyler istirahat edin dediler doktoruma söylediğimde artışını takip et dedi artmadı çok şükür inşaallah seninde öyledir endişelenme ama doktorunu bilgilendirmeyi unutma Rabbim yardımcımız olsun
Evet hemen doktoruma yazdım oda aynısını söyledi takip et ilaçlara devam et dedi, dediğim gibi 4-5 damla kadar bişeydi az önce vajinadan fitil verdim elim kahverengi renginde lekelenme oldu anlamadım hormonlardan olabilir inşallah öyledir 🥺❤️

Bildiğim kadarıyla e2 folikül kalitesini belirliyor, yanlışım yoksa 1 folikül değeri 200/400 arasında değerlerde oluyor, kaç çıktı seninki?
Benim az çıktı diğer opudan çok çok az çıktı aklım karıştı demekki çokta ümitlenmemeliyim

Back