- 24 Aralık 2021
- 56
- 53
- 8
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma bnde seninle aynı durumu yaşadım hatta ben farkedemedim klozetin içi baya kan doldu sandım çünkü kırmızı gözüküyodu acile gittim kanama yok dediler olabilr böyle şeyler istirahat edin dediler doktoruma söylediğimde artışını takip et dedi artmadı çok şükür inşaallah seninde öyledir endişelenme ama doktorunu bilgilendirmeyi unutma Rabbim yardımcımız olsunKızlar iyi akşamlar, 5. Haftalık hamileğim size söylemiştim zaten keseyi gördük cumartesi günü kalp atışını duymaya gidicez hayırlısıyla. Ama az önce idrarımı yaparken 4-5 damla kadar kan damladı çok çok açık renkte korkmalımıyım bu durumu yaşayan var mı
Bsyler yersem dönmüyor demek istedimKızlar mıde bulantınız var mı?
Benım mıdem her an her saniye dönüyor.
Yatsam kalksam su ıcsem dön dön öldüm.
Bsyler yerden donmuyor sadece.
Doktora ılac vermesini isteyeceğim.
Evet hemen doktoruma yazdım oda aynısını söyledi takip et ilaçlara devam et dedi, dediğim gibi 4-5 damla kadar bişeydi az önce vajinadan fitil verdim elim kahverengi renginde lekelenme oldu anlamadım hormonlardan olabilir inşallah öyledirKorkma bnde seninle aynı durumu yaşadım hatta ben farkedemedim klozetin içi baya kan doldu sandım çünkü kırmızı gözüküyodu acile gittim kanama yok dediler olabilr böyle şeyler istirahat edin dediler doktoruma söylediğimde artışını takip et dedi artmadı çok şükür inşaallah seninde öyledir endişelenme ama doktorunu bilgilendirmeyi unutma Rabbim yardımcımız olsun
Maysa2011 canım benim dualarım seninle, inşallah çok çok dopdolu sağlıklı kaliteli bi sürüüü yumoşların toplanırÇarşamba opu var Allah'ım yüzümüzü güldür ne olur
Canımsın benim duamda senin için mucizeni kucağına almanMaysa2011 canım benim dualarım seninle, inşallah çok çok dopdolu sağlıklı kaliteli bi sürüüü yumoşların toplanır
İnşallah kaliteli bir sürü yumurtan olur canım. Rabbim gönlüne göre versin bende seninle aynı gün transfer olacağım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Çok aminÇarşamba opu var Allah'ım yüzümüzü güldür ne olur
Amin canım rabbim hayırlı mübarek olanı versinİnşallah kaliteli bir sürü yumurtan olur canım. Rabbim gönlüne göre versin bende seninle aynı gün transfer olacağım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Çok amin
Allahım inş sağlıklı yumurta nasıp eder canım dualarım seninleÇarşamba opu var Allah'ım yüzümüzü güldür ne olur
ayguldiyebiriİnşallah kaliteli bir sürü yumurtan olur canım. Rabbim gönlüne göre versin bende seninle aynı gün transfer olacağım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Çok amin
İnşallah canım çoookkk amin Serum alıyorum şimdi. Yarına hazırlık
Bildiğim kadarıyla e2 folikül kalitesini belirliyor, yanlışım yoksa 1 folikül değeri 200/400 arasında değerlerde oluyor, kaç çıktı seninki?Kızlar bu E2 çok önemlimi kaç olmali
Benim az çıktı diğer opudan çok çok az çıktı aklım karıştı demekki çokta ümitlenmemeliyimBildiğim kadarıyla e2 folikül kalitesini belirliyor, yanlışım yoksa 1 folikül değeri 200/400 arasında değerlerde oluyor, kaç çıktı seninki?
Ümit her zaman vardır, kaybetme...beni biliyorsun... hala regl sonram umutlu :))Benim az çıktı diğer opudan çok çok az çıktı aklım karıştı demekki çokta ümitlenmemeliyim
Yumurta toplanmadan önce kontrollerde araştırmıştım bende olan yumurtaların doluluğunu sağlığını gösterio muşKızlar bu E2 çok önemlimi kaç olmali
Kaç çıktı E2 niz ama çokta takılmayın o değerlere az çıkar ama sağlıklı olur neden direk moralinizi düşürüosunuz kiBenim az çıktı diğer opudan çok çok az çıktı aklım karıştı demekki çokta ümitlenmemeliyim
prp nedir neye yaptıracakCanım artık prp yaptır sonrada doğal dene
prp nedir neye yaptıracak