canım yazamadım ama hepsini okuyorum. Biraz rahatsızım.Çarşamba opu var Allah'ım yüzümüzü güldür ne olur
Neden kötü geçtiBenim opu diğer opudan kötü geçti 5 gün beklicez yine
Ne dediler sana. Keşke 2-3 tane olsa.Duadan başka bişey gelmiyor elimden zaten sağolun kizlar
Nasıl kötü geçti, kaç yumurta toplandı ki? Güzel düşün güzel olsun..Benim opu diğer opudan kötü geçti 5 gün beklicez yine
Sen ne yaptın aygülcüm nasıl geçti transferin?Ne dediler sana. Keşke 2-3 tane olsa.
İyi çok şükürNasıl kötü geçti, kaç yumurta toplandı ki? Güzel düşün güzel olsun..
Sen ne yaptın aygülcüm nasıl geçti transferin?
Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar hepinizden özür dilerim ama bı süre girmicem herşey boş yürüyüş vitamin hurma poleni takviyeler
1 martta başladım tedaviye ilaçların 2 günündeyim 225 mg gonalf ve 150 mg menapur yapıyor sen neyaptınPınar selam nerelerdesin ? Ne durumdasın ?
Sen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.Kimseyi etkilememek için yazmayayım diyorum ama kimsede yokki paylaşayım dert yanayım kızlar akıl verin ya bu sefer 4 taneden 2 döllenmiş neden ki niye böyle kalitesiz yumurtalar emriyolog 5.güne zor gelmez dedi
Kimseyi etkilememek için yazmayayım diyorum ama kimsede yokki paylaşayım dert yanayım kızlar akıl verin ya bu sefer 4 taneden 2 döllenmiş neden ki niye böyle kalitesiz yumurtalar emriyolog 5.güne zor gelmez dedi
Bunları tedavidemi kullandin yoksa öncesimiSen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.
Ben bile bahçecide çıkan sonuca çok şaşırdım. O kadar yumurta beklemiyordum. Daha önceki merkez tedavilerime göre. Yumurta için bunları kullandım.
Doktora prp dedim o sayı için dedi sana kaliteye.etki etmez dedi ama kalite içinde yapılıyormuş yaaPrp yapmayı düşünüyor musun kalite arttırır mı acaba
Yumurta toplama içindi. Adetle başladık.Bunları tedavidemi kullandin yoksa öncesimi
Doktora prp dedim o sayı için dedi sana kaliteye.etki etmez dedi ama kalite içinde yapılıyormuş yaa
Merkezle işim yokki doktor özel sadece işlemleri merkezde yapiyo bana kalite için bişey söyleyin ne yapmalıyımBen de kalite için de yapılıyor diye biliyorum belki merkez değiştirmek iyi gelir sana da
Benim diğerleride senin ki gibiydi. Anlaşmalı hastanelerde yapıyorduk. Onlar hep 3. Gün hiç 5 e gitsin dememiştik.Merkezle işim yokki doktor özel sadece işlemleri merkezde yapiyo bana kalite için bişey söyleyin ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?