Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Çarşamba opu var Allah'ım yüzümüzü güldür ne olur
canım yazamadım ama hepsini okuyorum. Biraz rahatsızım.
Dualarım senınle ve tüm bu süreçte olanlar ile.
Hep derler az olsun öz olsun.
Dilerim midem bulanıyor dayanamıyorum diye yazdığın günler olacak buraya. Allah’ın mucizesine İnan. E2 vs değil Allah sağlıkla istesin insallah içini ferah tut. Bol bol dua et.

Kızlar hepinizden özür dilerim ama bı süre girmicem herşey boş yürüyüş vitamin hurma poleni takviyeler

Kimseyi etkilememek için yazmayayım diyorum ama kimsede yokki paylaşayım dert yanayım kızlar akıl verin ya bu sefer 4 taneden 2 döllenmiş neden ki niye böyle kalitesiz yumurtalar emriyolog 5.güne zor gelmez dedi

Kimseyi etkilememek için yazmayayım diyorum ama kimsede yokki paylaşayım dert yanayım kızlar akıl verin ya bu sefer 4 taneden 2 döllenmiş neden ki niye böyle kalitesiz yumurtalar emriyolog 5.güne zor gelmez dedi
Sen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.
Ben bile bahçecide çıkan sonuca çok şaşırdım. O kadar yumurta beklemiyordum. Daha önceki merkez tedavilerime göre. Yumurta için bunları kullandım.

Eklentiler

• EE0C1D17-28FA-4E8D-811B-E19EDDA57D9E.jpeg
    399,1 KB · Görüntüleme: 38

Prp yapmayı düşünüyor musun kalite arttırır mı acaba

Bunları tedavidemi kullandin yoksa öncesimi

Merkezle işim yokki doktor özel sadece işlemleri merkezde yapiyo bana kalite için bişey söyleyin ne yapmalıyım
Benim diğerleride senin ki gibiydi. Anlaşmalı hastanelerde yapıyorduk. Onlar hep 3. Gün hiç 5 e gitsin dememiştik.
En son yapılan transferde yumurta 1 tane dolu çıktı. Fakat embriyo yavaş bölünüyormuş. Bana demediler mesela, yerleşti tutundu 6. Hafta ilerlemeyince o zaman söyledi. Belliymiş öyle olacağı yinede transfer yaptılar.
Bak bu sefer hem çok yumurtam oldu hemde 5. Güne geldi. Bazen takılıyoruz bir yere. Daha iyisini göremiyoruz.
Ben bu süreçte b12 diye folikasit onu içtim
Balık yağı, keçi boynuzu pekmezi. Avakado, başka birşey kullanmadım.
(Sigara ve alkol de tükettim üstelik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…