• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba acaba şişli Memorial ne kadar fiyat istiyor orayı düşünüyorum da başlamak için
Merhaba 31 ocaktan sonra zam geldi 15.500 olmus sadece tüp bebek fiyati. Rahim dinlendirme ucretsiz ama embriyonuz kalirsa senelik dondurma ucreti var. Bi de eger daha once sigortadan rapor cikardiysaniz indirim yapiyolar 13.500 e indiriyorlar fiyati.

Canım uzuldüm gercekten ama nasip olmayinca ne yaparsak yapalim olmuyor. Rabbim insallah en guzelinden en saglisindan nasip etsin en kisa zamanda sana bana isteyen herkese.
Dondurulmusun varmiydi senin
Saol canım Allah razı olsun, rabbim isteyen herkese versin inşallah, maalesef embriyom kalmadı...

Üzüldüm ama ne yapacaksın herşey nasip kısmet inşallah herşey gönlünce olur..

Canım artık prp yaptır sonrada doğal dene

Çok üzüldüm 😞😞 nedense hep güzel şeyler düşünmüştüm. Zamanı gelmemiş demek ki. Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin 🤲
Allah razı olsun arkadaşlar, rabbim sizlere nasip etsin inşallah. Benim 1 oğlum olduğu için o kadar koymadı açıkçası, Rabbim hiç annelik duygusunu tadamayanlara nasip etsin inşallah. Daha tedavi filan yaptıracağımı sanmıyorum, elde avuçta yok çünkü, bu zamanda en az 30 bin koymak lazım kenara, artık rabbimin mucizelerine gebeyim 🤲🥰 canı gönülden sizlerin istediğiniz sonuclara ulaşmanızı diliyorum...

Allah razı olsun arkadaşlar, rabbim sizlere nasip etsin inşallah. Benim 1 oğlum olduğu için o kadar koymadı açıkçası, Rabbim hiç annelik duygusunu tadamayanlara nasip etsin inşallah. Daha tedavi filan yaptıracağımı sanmıyorum, elde avuçta yok çünkü, bu zamanda en az 30 bin koymak lazım kenara, artık rabbimin mucizelerine gebeyim 🤲🥰 canı gönülden sizlerin istediğiniz sonuclara ulaşmanızı diliyorum...
Oğlunda tup.bebekle mi oldu

Cok üzüldüm inan ki ama Allahın mocizeleri çok kedi kedine de hamile kalabilirsin belki beli mi olur, ama anlamadığım tutunup sonra mı düşük mü olmuş yani değer 15 olmuştu ama . Allah oglunuda bağışlasın inşallah saliklik uzun umurleri olsun

Back