• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Doktora soyledin mi cnm bence 2 gün sonra tekrarlaman gerekiyor orda tam belli olur. Insallah kat kat artsın degerlerin daha 8. Gün baya erken kan testi icin
Doktora söyleyemem çünkü test günüm değildi, madem kafanıza göre yapacaksınız bişileri niye bana geliyorsunuz diyor sonra 🙄
Canım dur hele artması önemli
Bu 15 rakamının nefret edicem en sonunda, 1. Transferde de 10. gün 15 cıkmıstı düşmüştü sonrasında..

Kızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim 🤷‍♀️
Tebrik edebiliriz bence hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 15 iyi bir sonuç 8. Gün için ztn hamile olamyanlar yanlış hatırlamıyorsam 7 le 5 arası ama senin 15 bence iyi hisset inşallah her şey günlunce olur 🤗🤗

Az çıkması değil biliyorsun artması önemli insalh herşey güzel olur

Yaa cevap veremedim gördümde. Hiç değilse negatif değil. Artışında katlarsa oldu bu iş canım. Sağlıkla devam etsin. Rabbim devamını getirsin🤲🤲

Tebrik edebiliriz bence hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 15 iyi bir sonuç 8. Gün için ztn hamile olamyanlar yanlış hatırlamıyorsam 7 le 5 arası ama senin 15 bence iyi hisset inşallah her şey günlunce olur 🤗🤗

Saolun kızlar valla test vermeden gayet nötrdüm ama şimdi 2 gün zor geçecek gibi, hep böyle ortada kalıyorum hiç hoş bir durum değil ya hep ya hiç olmalı benim gözümde ama bakalım inşallah hayırlısı hepimizin hakkında...

Saolun kızlar valla test vermeden gayet nötrdüm ama şimdi 2 gün zor geçecek gibi, hep böyle ortada kalıyorum hiç hoş bir durum değil ya hep ya hiç olmalı benim gözümde ama bakalım inşallah hayırlısı hepimizin hakkında...
Benim de eskilere döndüm baktım Taze 3. Gün olan ben 7. Gün test yapmışım 13.13 sonucum çıkmış. Katlayarakta artmıştı. 13.gün 109 olmuş. Keyfin yerine gelsin diye yazıyorum.

Benim de eskilere döndüm baktım Taze 3. Gün olan ben 7. Gün test yapmışım 13.13 sonucum çıkmış. Katlayarakta artmıştı. 13.gün 109 olmuş. Keyfin yerine gelsin diye yazıyorum.
Süper moral oldu canım ya, saolasın🤗 gerçi çok gergin değilim Allah ne dediyse o olsun 😘

Allah rast getirsin canım.
Bende alttan muayene oldum bir sakıncası yok.
Bizimle beraber tedaviye başlayan Bi arkadaş daha önce alttan baktırmış eve gelince kanaması olmuş fenalaşmış ve düşük yapmış bakan doktor değildir belki asistan falandır bilemiyorum ama o öyle Bi durum yaşayınca benimde acelem yok dedim yani şart değil bi kere smear aldırırken benimde başıma geldi çünkü daha sonra kanamam oldu baya kötü oldum erken adet falan olmuştum tahriş etmişti nolur nolmaz sonuçda bu aşamalara kolay gelmiyoruz

Kızlar
Ben daha yolun basındayım, Allah ınsallah benı de herkesı de tamamına erdirsin sağlıkla bebeklerımız doğsun. Ama sizlere faydalı olur diye yazmak istedim. İmkanınız varsa Adana Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim. Önce Allah’ın izniyle sonra da maşallah çok ama çok başarılı.
Bana 2 aylık vitamin verdi, ben hamile olduğumu öğrendim. Verdiği ilaçlara bağlıyorum, ve 2.regl de gidecektim onun rahatlığı da vardı. Hadi bu ay da olumlu haber olabılır demediği için bende hele 2.regl dedim 2.regl gelmedı. Insallah da devamı gelir Allah’ın izniyle.
Ben sizlere tavsiye ediyorum belki o vitaminler size de iyi gelir, ama ot yada alternatif tıpla ılerlemek doğru değil kesinlikle sadece bu vitaminler dedi.
Canım vitaminlerin ismini yazabilir misin doktoruma sorayım bende

Arkadaşlar bişe soracaktım
Transfer öncesi doktorum yasmin kullandırmıştı hap bitti 5 gündür kullanmıyor um bu akşam kahverengi bişe geldi adet gibi değil bu haptanmıdır bilgisi olan varmı

ayguldiyebiri ayguldiyebiri canım nasıl geçti kontrol
Ben pazartesi bidaha kontrol sonra opu
Sana opu gününü pazartesi mi söyleyecek. Ben bugün oksopor a da başladım fitile de. Çarşamba günü kesinleşti canım. Birşey kalmadı çok heyecanlıyım 🙈 yarın evi elden geçireceğim. Hem heyecanımı bastırır hemde transfer öncesi temizlik için yol yapmış olurum.

Back