• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaşlar bişe soracaktım
Transfer öncesi doktorum yasmin kullandırmıştı hap bitti 5 gündür kullanmıyor um bu akşam kahverengi bişe geldi adet gibi değil bu haptanmıdır bilgisi olan varmı
Öyle demişlerdi bir yerden okudum. Yasemin kullanırken lekelenmeler olur diye.gerçi hap bitince 4 gün sonra adet olunuyordu. Yanlış hatırlamıyorsam. Sen adet olacaksın.

Sana opu gününü pazartesi mi söyleyecek. Ben bugün oksopor a da başladım fitile de. Çarşamba günü kesinleşti canım. Birşey kalmadı çok heyecanlıyım 🙈 yarın evi elden geçireceğim. Hem heyecanımı bastırır hemde transfer öncesi temizlik için yol yapmış olurum.
Hadi hayırlısı canım güzelce gelsin annesine bebisimiz
Benim opu pazartesi belli olcak

Merhaba acaba şişli Memorial ne kadar fiyat istiyor orayı düşünüyorum da başlamak için
Ben sana bahçecininkini göndereyim bilgin olsun. İlaçlar hariç tabi.

Eklentiler

• 7FD69258-89D3-48D6-A8BF-05ED4742D020.jpeg
    7FD69258-89D3-48D6-A8BF-05ED4742D020.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben sana bahçecininkini göndereyim bilgin olsun. İlaçlar hariç tabi.
Ben tüp bebek sürecine başlamıştım Kocaeli de ama covit testi pozitif çıktı diye iptal oldu tam başka hastane buldum olucak derken orası da yapmadı ve iptal oldu aşılama yapıldım onun yerine ve bu akşam da âdet oldum şimdi de hastane arayışına girdim napıcam bilmiyorum 😢 bu rahim dinlendirme dondurma ücretinin haricinde mi alınıyor yani bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ♥️

Yine birilerinden okumuştum çok olunca kalite oranı düşüyor diye. Yani 4-6 olanlar bütün kalite onlarda toplanıyor. Havuz sistemi yapacakmısın. Yoksa taze transfer mi ne düşünüyorsun şimdi.
Canım benim kesin NGS ve pgt olcak bu yüzden 5.güne kactane gider bilmirm ama kesin dondurulacaklar onu biliyorum dua ediyorum insalh 3.opu gerek kalmaz
Adıyaman'dan antebe git gel çok masraf yorucu ne bilim yaa

Ben tüp bebek sürecine başlamıştım Kocaeli de ama covit testi pozitif çıktı diye iptal oldu tam başka hastane buldum olucak derken orası da yapmadı ve iptal oldu aşılama yapıldım onun yerine ve bu akşam da âdet oldum şimdi de hastane arayışına girdim napıcam bilmiyorum 😢 bu rahim dinlendirme dondurma ücretinin haricinde mi alınıyor yani bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ♥️
Biliyorum canım diğer topikte takip ediyorum. Bahçecide covid testi de yapılmadı istemiyorlar. Taze transfer olacaksan dinlendirme dondurma ücretleri yok. Ben ngs ye yolladım. Rahim dinlendirme dedikleri embriyoyu çözdürme dondurma içindi. Ekstra dondurma vermedim.

Canım benim kesin NGS ve pgt olcak bu yüzden 5.güne kactane gider bilmirm ama kesin dondurulacaklar onu biliyorum dua ediyorum insalh 3.opu gerek kalmaz
Adıyaman'dan antebe git gel çok masraf yorucu ne bilim yaa
Ya inşallah gerek kalmaz. Ben bile bu ngs için bekle iki adet bekle çok zor geldi. Seni düşünmek bile istemiyorum. Benden üç tane 5.güne gitti ama istenilen boyut olmayınca bir gün daha bekletiyorlar. 6. Güne iki kalmıştı. Biri sağlıklı geldi. Her aşama stres yüklü. Allahım yardım etsin sana, Rabbim gönlünü görsün boş çevirmesin.

Biliyorum canım diğer topikte takip ediyorum. Bahçecide covid testi de yapılmadı istemiyorlar. Taze transfer olacaksan dinlendirme dondurma ücretleri yok. Ben ngs ye yolladım. Rahim dinlendirme dedikleri embriyoyu çözdürme dondurma içindi. Ekstra dondurma vermedim.
Hatırlıyorum seni ordan Şubat bekleyenler merkez e karar verebilsem ön görüşme yapmak istiyorum 🤦

Hatırlıyorum seni ordan Şubat bekleyenler merkez e karar verebilsem ön görüşme yapmak istiyorum 🤦
Bahçeci de ön görüşmeye ücret almıyorlar. Düşünürsen git bir konuş bilgi al. Soracaklarını not al ama 😊. Üç aşağı beş yukarı ücret bile belli olur. Sonuçta hemen başlayamazsın adetini beklemen gerekecek. Bu şekilde merkezlerden birine karar vermiş olursun.

Bahçeci de ön görüşmeye ücret almıyorlar. Düşünürsen git bir konuş bilgi al. Soracaklarını not al ama 😊. Üç aşağı beş yukarı ücret bile belli olur. Sonuçta hemen başlayamazsın adetini beklemen gerekecek. Bu şekilde merkezlerden birine karar vermiş olursun.
Yok ya bahçeciyi eledim vallahi çok fazla olumsuz şey okudum burda o kadar çok dökecek param yokki bi 20 gram bileğim var 🥲

Yok ya bahçeciyi eledim vallahi çok fazla olumsuz şey okudum burda o kadar çok dökecek param yokki bi 20 gram bileğim var 🥲
Bu Göztepe medical e-5 te ki mi acaba. Şayet orasıyla geçenlerde bir tanıdıkta ilk transferini oldu. Tutmuş üstelik üç aylık olmuştur. Sen niye gitmedim diye sorarsan. Ben öncekileri birine güvendim medamerikan da ve medicana da anlaşmalı yaptı transferlerimi oralarda iyiydi ama düşüklerim oldu. Bahçeci çok duyulmuş biryer. Paraya kıydık artık ne olacaksa olsun dedik. İyi yerde de yaptırdık kısmet değil daha zorlamayız deriz çekiliriz. Benim 45.000 e yaklaştı. Rapor yaşını geçtim normal ödedim herşeyi.

Bu Göztepe medical e-5 te ki mi acaba. Şayet orasıyla geçenlerde bir tanıdıkta ilk transferini oldu. Tutmuş üstelik üç aylık olmuştur. Sen niye gitmedim diye sorarsan. Ben öncekileri birine güvendim medamerikan da ve medicana da anlaşmalı yaptı transferlerimi oralarda iyiydi ama düşüklerim oldu. Bahçeci çok duyulmuş biryer. Paraya kıydık artık ne olacaksa olsun dedik. İyi yerde de yaptırdık kısmet değil daha zorlamayız deriz çekiliriz. Benim 45.000 e yaklaştı. Rapor yaşını geçtim normal ödedim herşeyi.
Bahçeci çok pahalı olduğundan dolayı da pek yanaşamıyorum bütçeyi çok aşamam fazla birikmişim yok öyle en fazla 20 bin Medical parka gidicem sanırım ya Okan üniversitesi ile Medical Park arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyim

Allah yardımcınız olsun gerçekten maddi açıdan da manevi açıdan da çok zor şeyler ya 😢

Bahçeci çok pahalı olduğundan dolayı da pek yanaşamıyorum bütçeyi çok aşamam fazla birikmişim yok öyle en fazla 20 bin Medical parka gidicem sanırım ya Okan üniversitesi ile Medical Park arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyim
Ben medical parkta yaptırmış birini biliyorum sadece. İkisini de hiç araştırmadım canım. Senin için diğer arkadaşlardan nerelerde yaptırdıklarına dair biraz bilgi edinirim.

Back