Nasıl oldu cnm çatlatma öncesi kullanmadın di mi ilaç vs, acaba neden doğal çatlamasını beklemedi ilaç verdi, serum derken intralipid serum mu?söylemezse söylemesin. Biliyorlar mı gerçekten çok merak ettim. Not alsın bir yere cinsiyeti çıkınca karşılaştırırız
Çatlatma iğnemi oldum. Cuma kontrol var. Bana serumda verildi. Ben söylemezsem verirmiydi acaba
Yok bacım biz demeden bişey yapmıyorlar onu anladık hadi insalh seninde yüzün gülsünsöylemezse söylemesin. Biliyorlar mı gerçekten çok merak ettim. Not alsın bir yere cinsiyeti çıkınca karşılaştırırız
Çatlatma iğnemi oldum. Cuma kontrol var. Bana serumda verildi. Ben söylemezsem verirmiydi acaba
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşirsin inşallahNormal canım benim belim çok agyor genelde hep yatyrm sadece wcye kalkıyorum korkma inan bendeki kanı görsen şok olurdun
Yok hayatım hiç kullanmadım. Cuma günü başlıyorum ilaçlara. Progestan fitil, tetrodox, prednol ve oksopor. Omegoven ve izotonik serumlar da haftada 1 gün dedi. İlaçlara başlamam gerekiyor diye mi riske atmak istemediler ben oraya bağladım.Nasıl oldu cnm çatlatma öncesi kullanmadın di mi ilaç vs, acaba neden doğal çatlamasını beklemedi ilaç verdi, serum derken intralipid serum mu?
Ben transferden 1 gün önce ve transferden 1 gün sonra izotoniksiz 45 da bitmek suretiyle omegaven serumu uygulattım. Yarın tam 1 hafta olacak 3. Serumum var ve tabi beta da vericemYok hayatım hiç kullanmadım. Cuma günü başlıyorum ilaçlara. Progestan fitil, tetrodox, prednol ve oksopor. Omegoven ve izotonik serumlar da haftada 1 gün dedi. İlaçlara başlamam gerekiyor diye mi riske atmak istemediler ben oraya bağladım.
Ay hadi inşallah güzel haberler verirsinBen transferden 1 gün önce ve transferden 1 gün sonra izotoniksiz 45 da bitmek suretiyle omegaven serumu uygulattım. Yarın tam 1 hafta olacak 3. Serumum var ve tabi beta da vericemprednol da bıldıgım kadarıyla bağışıklılkla ilgili bir ilaçtı yani rahmin bebeği kabul etmesiyle ilgili... diğerleri zaten rutin ama bana nıye progestan vermedi gıcık oldum bi de önceki transferde oksoparım vardı coraspınle birlikte sadece busefer coraspın verdi, niye? ayy bakalım ya zaten yarın ak koyun kara koyun belli olur
İnşallah canım tek temennimiz bu oldu valla aklım fikrim hep bununla meşgul. O kadar testler yaptım ben sormadan birşey demiyordu. Kan pıhtım nasıl ne kullanacağım. Serum kullananlar var bende kullanacakmıyım dedikçe söyledi. Tutmazsa bundan şundan olmadı demiyelim artık.Yok bacım biz demeden bişey yapmıyorlar onu anladık hadi insalh seninde yüzün gülsün
Ben transferden 1 gün önce ve transferden 1 gün sonra izotoniksiz 45 da bitmek suretiyle omegaven serumu uygulattım. Yarın tam 1 hafta olacak 3. Serumum var ve tabi beta da vericemprednol da bıldıgım kadarıyla bağışıklılkla ilgili bir ilaçtı yani rahmin bebeği kabul etmesiyle ilgili... diğerleri zaten rutin ama bana nıye progestan vermedi gıcık oldum bi de önceki transferde oksoparım vardı coraspınle birlikte sadece busefer coraspın verdi, niye? ayy bakalım ya zaten yarın ak koyun kara koyun belli olur
Daha çıkmadım, yeni kalktım:)) oğlumu 1 de dişçiye götürücem sonra benim işim Allahın izniyle..Canm kan sonucu belli oldu mu
Hadi bakalım gözler sendeDaha çıkmadım, yeni kalktım:)) oğlumu 1 de dişçiye götürücem sonra benim işim Allahın izniyle..
Daha çıkmadım, yeni kalktım:)) oğlumu 1 de dişçiye götürücem sonra benim işim Allahın izniyle..
Merhaba kanı devlet hastanesi acilde mi verdiniz ? Hangi ildesinizin acaba ? Devlet hastanesi acilde betahcg baktırcam diyince bakıyorlar mı ? Özellerde 300 tl benim cevremde. Yarın devlet hastanesine randevu aldım orda doktordan istiycem ama iki gün sonrası pazara denk geldiği için acilde bakarlar mı bilemiyorum. Özele de artık 300 tl vermek istemiyorum….Kızlar az önce verdim kanı, acil de..2 saate çıkar... nıye ki cok rahatım :)))
O rahatlıktan bende istiyorumKızlar az önce verdim kanı, acil de..2 saate çıkar... nıye ki cok rahatım :)))
Merhaba, benim bildiğim tüm devlet hast. Acillerde beta bakılıyor cnmMerhaba kanı devlet hastanesi acilde mi verdiniz ? Hangi ildesinizin acaba ? Devlet hastanesi acilde betahcg baktırcam diyince bakıyorlar mı ? Özellerde 300 tl benim cevremde. Yarın devlet hastanesine randevu aldım orda doktordan istiycem ama iki gün sonrası pazara denk geldiği için acilde bakarlar mı bilemiyorum. Özele de artık 300 tl vermek istemiyorum….
Benim ilk denememde acilde bakılmıyo bahane bulup oyle baktır demişlerdi bende karnım agrıyo hemde tup bebek yaptım betada bakabilir misiniz deyince agrı kesici serum takmışlardı zorlaMerhaba, benim bildiğim tüm devlet hast. Acillerde beta bakılıyor cnm
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen nar yemeyi unutma. Benim doktorum Ebru Öztürk. Sosyal medyadan takip et. Aklında kalmazsatelefonunda kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?