Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Nasıl oldu cnm çatlatma öncesi kullanmadın di mi ilaç vs, acaba neden doğal çatlamasını beklemedi ilaç verdi, serum derken intralipid serum mu?

Yok bacım biz demeden bişey yapmıyorlar onu anladık hadi insalh seninde yüzün gülsün

Nasıl oldu cnm çatlatma öncesi kullanmadın di mi ilaç vs, acaba neden doğal çatlamasını beklemedi ilaç verdi, serum derken intralipid serum mu?
Yok hayatım hiç kullanmadım. Cuma günü başlıyorum ilaçlara. Progestan fitil, tetrodox, prednol ve oksopor. Omegoven ve izotonik serumlar da haftada 1 gün dedi. İlaçlara başlamam gerekiyor diye mi riske atmak istemediler ben oraya bağladım.

Ben transferden 1 gün önce ve transferden 1 gün sonra izotoniksiz 45 da bitmek suretiyle omegaven serumu uygulattım. Yarın tam 1 hafta olacak 3. Serumum var ve tabi beta da vericem prednol da bıldıgım kadarıyla bağışıklılkla ilgili bir ilaçtı yani rahmin bebeği kabul etmesiyle ilgili... diğerleri zaten rutin ama bana nıye progestan vermedi gıcık oldum bi de önceki transferde oksoparım vardı coraspınle birlikte sadece busefer coraspın verdi, niye? ayy bakalım ya zaten yarın ak koyun kara koyun belli olur

Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin
Bende önceki transferimde corasprin ve fitil kullandım iğne yoktu. Serum hiç almamıştım. Bakalım bu sefer sonuna kadar giderim inşallah hayırlısıyla.

Yok bacım biz demeden bişey yapmıyorlar onu anladık hadi insalh seninde yüzün gülsün
İnşallah canım tek temennimiz bu oldu valla aklım fikrim hep bununla meşgul. O kadar testler yaptım ben sormadan birşey demiyordu. Kan pıhtım nasıl ne kullanacağım. Serum kullananlar var bende kullanacakmıyım dedikçe söyledi. Tutmazsa bundan şundan olmadı demiyelim artık.

Canm kan sonucu belli oldu mu

Kızlar az önce verdim kanı, acil de..2 saate çıkar... nıye ki cok rahatım :)))
Merhaba kanı devlet hastanesi acilde mi verdiniz ? Hangi ildesinizin acaba ? Devlet hastanesi acilde betahcg baktırcam diyince bakıyorlar mı ? Özellerde 300 tl benim cevremde. Yarın devlet hastanesine randevu aldım orda doktordan istiycem ama iki gün sonrası pazara denk geldiği için acilde bakarlar mı bilemiyorum. Özele de artık 300 tl vermek istemiyorum….

Merhaba, benim bildiğim tüm devlet hast. Acillerde beta bakılıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…