Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlısı cnm, umarım bu sefer herşey yolunda gider..

Hayırlısı cnm, umarım bu sefer herşey yolunda gider..
Sağol canım inşallah Allah’ın izniyle haftaya çarşamba transfer günüm yarın çatlatma iğnesi olacağım. Cuma da ilaçlara başlıyorum. Meşhur oksopor banada yazıldı ve doğuma kadar sürecekmiş. Şu cinsiyeti bir sorayım ngs ye gitti varsa öyle birşey bakalım söyleyecek mi

Korkamyn benimde kahve lekeler geldi hep sonrasında adet kanamasindan beter kanamam oldu pihtilar düştü ama bebegimin kalbi atyor hastanede yattm dün eveegeldim sadece yaticam baska birşey yapılacak birşey yokmuş düşük tehididi diyolar

Geçmiş olsun canım. Bana da kan sulandırıcıyı bıraktırdılar ama bugünde biraz adetteki gibi zar gibi şeyler geliyor. Çalışmaya devam ediyorum. Yarın kalp atışı için randevum var. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri

Onlar biliyor ama asla yasak söylemez

Kızlar size tedavide verilen vitaminleri ne zamn bıraktırdı doktor benimki ignelere başlayınca bırak diyo ama vitamin içsem daha fayda etmezmiki yaa

Sağol canım agrilarin varmi

Arkadaşlar uzun zamandır sayfaya giremedim gebelik haberleri verenlere allahım kucaklarına almak nasıp etsin bizler gibi bekleyen tüm arkadaşlarım tez zamanda güzel haberler vermeyi diliyorum
Ben yumurta toplama işlemine kadar heryey yolunda gitti embriyolarım donduruldu aralık ayında fakat ondan sonra biradim ileri gidemedik transfer için her ay bir neden çıkıyor tam bu ay adet olmak üzereyim tekrar transfer için başlayacaktıkkı dün covit oldum bunda da vardır bir hayır beklemekten başka yapacak bişe yok

Hakkında hayırlısı olsun canım, biliyorum beklemek çok can sıkıcı ama elimizden maalesef bişi gelmiyor, bu bekleme döneminde yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri yapmaya çalış sonra vaktin olmayabilir ))

Canım daha adet olmamissin senin adetin bitene kadar covit geçer karantina 5 gün zaten

Merhabalar tekrar , sizin de ana testiniz pozitif mi ? Benim ANA pozitif hiç gebelik olmadığı için bunlar yüzünden mi olmuyor diye düşünüyorum
Benim ANA negatifti, senin ana hariç hepsi negatifti madem, dr un ne diyor bu konuya bence intralipid denemelisin..
Yarın test yapcan dimi sen
Evet canım, heyecan bastı:)))

Canım daha adet olmamissin senin adetin bitene kadar covit geçer karantina 5 gün zaten
Canım bugün yada yarın adet olmam lazım doktorla goruştum diğer adette dedi
Birde dun TSH 18.18 çıktı covittenmı öyle oldu bilmiyorum endokrini nu değerle gebelik tutmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…