• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Evet canım başladım doktorum çok şey yapma diğer opuyla aynı olur dedi yani yumurta çok olsa bile boş çıkması yüksek bı olasılık genellikle aynı oluyo dedi yürüyüş çok iyi dedi bakalım cuma kontrol var ignelere başladım sende gidebilseudin senle aynı olcakti opular
Canım ananas, kabak çekirdeği, nar suyu bunlar canlı tutuyor tüm hormonları bence dene.

Maysa tüm dualarım senınle. Bu yola bırlıkte başladık. sende yetişeceksin bize, sağlıklı ikiz versin sana diye dua ediyorum haberın olsun 🥰🥰 hamilelerin duası geçermiş herkes bir açsın elini maysa ve tüm bu aşamada olanlara yürekten dua edelım. İçini ferah tut ve bence hiç düşünme
Regl i bile takip etme.
Doktor takip etsin yapılacakları iğneni vur kafan rahat dinlen gez toz.
Kafamıza takınca olmuyor. Aklına geldikçe kurandan birşeyler oku. Yeni bir diziye başla mesela. Hatta bu gruba bile girme eğer her dk düşüneceksen.
Allahım kalbındekini versin sana inşallah arkadaşım 💜

Maysa tüm dualarım senınle. Bu yola bırlıkte başladık. sende yetişeceksin bize, sağlıklı ikiz versin sana diye dua ediyorum haberın olsun 🥰🥰 hamilelerin duası geçermiş herkes bir açsın elini maysa ve tüm bu aşamada olanlara yürekten dua edelım. İçini ferah tut ve bence hiç düşünme
Regl i bile takip etme.
Doktor takip etsin yapılacakları iğneni vur kafan rahat dinlen gez toz.
Kafamıza takınca olmuyor. Aklına geldikçe kurandan birşeyler oku. Yeni bir diziye başla mesela. Hatta bu gruba bile girme eğer her dk düşüneceksen.
Allahım kalbındekini versin sana inşallah arkadaşım 💜
Ağzından bal damladı canım Allah bin kere razı olsun canım sende hayırla duy kalp atışlarını rahatla insalh hepinizi çok seviyorum dediklerini yapicam canimm öptüm

Kızlar birsey soracağım.
Bugün doktor randevum vardı
Doktor keseyi gördü artık ama haftay çarşamba gel kalp atışlarına bakalım emın olalım dedi. Kese içinde oluşumu görmek ıcın haftaya gel dedi yani.
Insallah kalp atışlarını da duymak nasip olur vakit gecmıyor 😔 bu emınsizlik nedir ya ? Böyle mi olur hep süreç süreç ?
Bende aynı durumdayım vakit geçmiyo ben daha keseyi bile görmedim 18 günlüğüz henüz bugün alttan bakıcaklardı keseyi görmek için alttan baktırmak istemedim üsttün görülene kadar beklicem haftaya gidicem Bi keseyi görüp kalbini duysam rahatlıcam biraz

Canım nar özü olurmu kendim yaptım kaynattim nar suyunu nar ekşisi diyrz
Kabak çekirdeği yiyorum ananas çok pahali:KK71:
Canım narı tek tek ayıkladım mılkshake makinesinde cektım her akşam 1 bardak sabah aç karnına 1 bardak içtim. Mutlaka hergün yap bunu. Tanele gece yap iç kalanını da buz dolabı poşetine koy sabah aç karnına makine de Çek iç. Bu robot ta olabilir ama cekırdekleriyle Çek ağzına gelen cekırdekleri de çiğne ama iyice eziliyor zaten.

Canım narı tek tek ayıkladım mılkshake makinesinde cektım her akşam 1 bardak sabah aç karnına 1 bardak içtim. Mutlaka hergün yap bunu. Tanele gece yap iç kalanını da buz dolabı poşetine koy sabah aç karnına makine de Çek iç. Bu robot ta olabilir ama cekırdekleriyle Çek ağzına gelen cekırdekleri de çiğne ama iyice eziliyor zaten.
Bu arada ben regl olana kadar içmiştim (yani ilişkiye başladığımda durdum içmedim) ama sende transfer olacağın günden sonra uzak dur nardan. Kabak çekirdeğine hergün bir avuç tuzsuz devam et.

Ben narı direk yemiştim, aynı şey olmuyor mu acaba? İlla ki sıkmak mı lazımdı..

Bende aynı durumdayım vakit geçmiyo ben daha keseyi bile görmedim 18 günlüğüz henüz bugün alttan bakıcaklardı keseyi görmek için alttan baktırmak istemedim üsttün görülene kadar beklicem haftaya gidicem Bi keseyi görüp kalbini duysam rahatlıcam biraz
Allah rast getirsin canım.
Bende alttan muayene oldum bir sakıncası yok.

Ben narı direk yemiştim, aynı şey olmuyor mu acaba? İlla ki sıkmak mı lazımdı..
Tabi aynı şey oluyordur ama bu benım yaptığım içinin çekirdeğine kadar çekip tüm herşeyi öz yapıyor canım. Oyuzden robot yada milkshake makinesi vs bunlar da daha etkili bence. Hani manuel portakal sıkma makinesi var direk suyunu alan bence o da etkili değil çekirdekleri çok önemli narın. Benim yöntemim bu sekıldeydı canım.

Kızlar daha önce yazmıştım. Transfer olanların yiyeceği şeyleri.
Havuç suyu, kabak çekirdeği fındık ceviz badem
Yarım dilim ananas
Kuru dut, incir, bol su.
Yumurta yoğurt
Somon balık.
Nohut ve mercimek
Hormonsuz tavuk

Nar yemiyorsunuz.

Ben bahçecide yim hatırlıyorsanız. Transfer günü için covid testi istemiyorlar bugün sordum. Opu da da istemediler. Nasıl rahatladım bilemezsiniz. Dikkat ediyorum tabi sonuçta hasta bir şekilde transferimin olmasını ve sonra ki süreci perişan yaşamak istemiyorum.

Back