Hayyal merhaba. geçen haftaki USG ye göre bugün 7+0. Bugünkü kontrolümde 6+4 dediler. Kafam karıştı.Evet canım. 6+4 bitti bugün nasipse. İyi gidiyor biraz ara ara halsizlik dışında bir durumum yok şükür. Senin nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayyal merhaba. geçen haftaki USG ye göre bugün 7+0. Bugünkü kontrolümde 6+4 dediler. Kafam karıştı.Evet canım. 6+4 bitti bugün nasipse. İyi gidiyor biraz ara ara halsizlik dışında bir durumum yok şükür. Senin nasıl gidiyor
Selam canım. Aynı doktor, aynı cihaz mı? Bence bebeğin gelişimi iyiyse takılma bunlara. Kalbinin sesini duydunuz mu?Hayyal merhaba. geçen haftaki USG ye göre bugün 7+0. Bugünkü kontrolümde 6+4 dediler. Kafam karıştı.
Evet canım aynı.. bugün duydum çok şükür kalp atışını az da olsa. Minik karından ilk defa gösterdi kendini bugünSelam canım. Aynı doktor, aynı cihaz mı? Bence bebeğin gelişimi iyiyse takılma bunlara. Kalbinin sesini duydunuz mu?
Şükürler olsunEvet canım aynı.. bugün duydum çok şükür kalp atışını az da olsa. Minik karından ilk defa gösterdi kendini bugün
Evet canım başladım doktorum çok şey yapma diğer opuyla aynı olur dedi yani yumurta çok olsa bile boş çıkması yüksek bı olasılık genellikle aynı oluyo dedi yürüyüş çok iyi dedi bakalım cuma kontrol var ignelere başladım sende gidebilseudin senle aynı olcakti opularMaysacım ne yaptın başladın mı iğnelere ?
Şimdiden diğer OPU yu düşünüp kendini negatif yükleme. Hiç belli olmaz inan ki. Benim ilk opuda 6, sonrasında 8 diğerlerinde 10-12 yumurtam oluştu. Pozitif ol, kendini hiç kasma ve eğer yapabiliyorsan günlük yürüyüşler yap çok iyi gelecek sana Maysacım.Evet canım başladım doktorum çok şey yapma diğer opuyla aynı olur dedi yani yumurta çok olsa bile boş çıkması yüksek bı olasılık genellikle aynı oluyo dedi yürüyüş çok iyi dedi bakalım cuma kontrol var ignelere başladım sende gidebilseudin senle aynı olcakti opular
Yapiyrm canım günlük 3-6 km yürüyrm ne olur dua edin bidaha opuya gerek kalmasınŞimdiden diğer OPU yu düşünüp kendini negatif yükleme. Hiç belli olmaz inan ki. Benim ilk opuda 6, sonrasında 8 diğerlerinde 10-12 yumurtam oluştu. Pozitif ol, kendini hiç kasma ve eğer yapabiliyorsan günlük yürüyüşler yap çok iyi gelecek sana Maysacım.
Hiç sıkıntı yapma aynı olacak diye bir kural yok hiç belli olmaz orası.Evet canım başladım doktorum çok şey yapma diğer opuyla aynı olur dedi yani yumurta çok olsa bile boş çıkması yüksek bı olasılık genellikle aynı oluyo dedi yürüyüş çok iyi dedi bakalım cuma kontrol var ignelere başladım sende gidebilseudin senle aynı olcakti opular
Evet canım başladım doktorum çok şey yapma diğer opuyla aynı olur dedi yani yumurta çok olsa bile boş çıkması yüksek bı olasılık genellikle aynı oluyo dedi yürüyüş çok iyi dedi bakalım cuma kontrol var ignelere başladım sende gidebilseudin senle aynı olcakti opular
Canım benim inşallah kalbindeki gibi olur herşey. Bir an önce olsun bitsin inşallah.Yapiyrm canım günlük 3-6 km yürüyrm ne olur dua edin bidaha opuya gerek kalmasın
Doktoruna sor belki prulot depo vurdururMerhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. 6+1 hamilelik var bugün kahverengi su gibi akıntı başladı şimdi de ek olarak siyah damar gibi birşeyler geldi. Adet sancısı gibi ağrım var biraz. Bunlar doğal mı bu şekilde olan oldu mu? Ne yapmam lazım bilemedim. Zaten Günde 3 defa progestan fitil, 1 defa da iğnesini kullanıyorum.
Doktorunu ara yakınsa mümkünse doktorunun yanına git bi baksın, için rahat eder en azından, bize de lütfen haber ver, kötü bişi düşünme bişi yoktur..Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. 6+1 hamilelik var bugün kahverengi su gibi akıntı başladı şimdi de ek olarak siyah damar gibi birşeyler geldi. Adet sancısı gibi ağrım var biraz. Bunlar doğal mı bu şekilde olan oldu mu? Ne yapmam lazım bilemedim. Zaten Günde 3 defa progestan fitil, 1 defa da iğnesini kullanıyorum.
Çok teşekkürler canım inşalh gülsün yüzlerTeşekkür ederim kızlar. Doktorum ile görüştüm bugün kan sulandırıcı iğneyi vurma takipte kalalım devam ederse yarın muayene gelirsin dedi. Bu arada Maysacığım herşey istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre verir inşallah Dualarım seninle
Canım sen ne aşamadasinArkadaşlar liste oluşturulmuş sanırım benide eklermisiniz