Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bnde nedense o adama uyuz oluyorum, konusmaları tavrı vs. bırde işi artık ticarete dökmüşKuzum mfk palavra... Tabiki dene bak ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ben zamanında çok anlattım dinlenmedi. O doktor tamamen popülist ve bence çokta bilgisi yok. Ben kendi mesleğim ile ilgili bir kaç bilgsine denk geldim. Buna emanetsek ve böyl diyorsa vay gebe takibi yaptıklarına dedim.
İnstagram hesabından bir kaç kişiyi aşağıladığını gördüm. MFK denemesi için yüzlerini ifşa edip aşağılar şekilde konuştuğuna şahit oldum. Dikkatli bakarsan ne dediğimi çok iyi anlayacaksın...
Zaten oradaki karışımları aktardan tutun koca karıya tüp bebek doktorlarına kadar herkes söylüyor. Adamın yaptığı birşey yok. Kendince böbürlenerek ve ürün satarak ürünlerini almayanları da muayne etmeyerek pirm yapıyor.. Ah keşke sağlıkçıların gözünden konuşmalarını dinleseniz
Kizz seninde doğal siklus herzamn daha iyi insalh tutunuyor dur annesiBenim bugün transferimin 5. Günü, biliyorsunuzdur belki her fırsatta dile getiriyorum ben ilaçsız tedavi oldum bu sefer. Akşamdan başlayan bugünde kendi epeyce belli eden bir bel sancım var, ağrı gibi değil iğneler batıyor, belirti olabilir mi acaba
Bilemedim ki cnm,inşallahKizz seninde doğal siklus herzamn daha iyi insalh tutunuyor dur annesi
Ay insallah tutunma belirtisidir cnm test günün ne zamandı yada idrar testi yapmayi dusunuyomusunBenim bugün transferimin 5. Günü, biliyorsunuzdur belki her fırsatta dile getiriyorum ben ilaçsız tedavi oldum bu sefer. Akşamdan başlayan bugünde kendi epeyce belli eden bir bel sancım var, ağrı gibi değil iğneler batıyor, belirti olabilir mi acaba
C tesi test günüm ama perşembe hastaneye serum taktırmak için gideceğimden o gün beta baktırıyım diyorum, evde yapmayı düşünmüyorum, boşuna ümitleniyoruz yada moralimiz bozuluyor ve varsa kanda çıksınAy insallah tutunma belirtisidir cnm test günün ne zamandı yada idrar testi yapmayi dusunuyomusun
Ay ben daha sizlerden neler öğreneceğim gebelik masajı da neymiş Allahım benim birşeyden haberim yokmuş ..Tüp bebek deneyip negatifle sonuçlanan bir arkadaşta gebelik masajıyla 3-4 ay sonra gebe kaldı. Bana da o söyledi yap diye ama ben onun kadar istikrarlı olamadım. Şuan iki ayı kaldı doğuma. YouTube videosuydu aramalara yazarsınız görürsünüz.
En iyisi benimde ilk transferimde evde ilk testim pozitif çıktı nasıp sevindim boş boşuna sonraki testte negatif çıktı kafam duygularım karıştı..C tesi test günüm ama perşembe hastaneye serum taktırmak için gideceğimden o gün beta baktırıyım diyorum, evde yapmayı düşünmüyorum, boşuna ümitleniyoruz yada moralimiz bozuluyor ve varsa kanda çıksın
Hamileliğin nasıl gidiyo canim 7. Haftaya girmissnArkadaşlar iyi akşamlar aranıza gelip selam vermek istedim. İnşallah tedavileriniz güzel ilerliyordur. Hepinizin çok mutlu çok huzurlu harika günleri olsun
Evet canım. 6+4 bitti bugün nasipse. İyi gidiyor biraz ara ara halsizlik dışında bir durumum yok şükür. Senin nasıl gidiyorHamileliğin nasıl gidiyo canim 7. Haftaya girmissn
Evet ya aynı durumu yaşadım bende ilk transferde, önce 2. Çizgi sonra bişi yok ne oluyoruz derken kimyasal olmuşuz. Ama o sırada ömrümüzden de ömür gidiyor...En iyisi benimde ilk transferimde evde ilk testim pozitif çıktı nasıp sevindim boş boşuna sonraki testte negatif çıktı kafam duygularım karıştı..
En iyisi kan testi bencede
zaten az çok belli eder kendini perşembeye kadar 9. Gün oluyor sanırım
Sanırım 9 ay boyunca diken üstünde olacağız...Kızlar birsey soracağım.
Bugün doktor randevum vardı
Doktor keseyi gördü artık ama haftay çarşamba gel kalp atışlarına bakalım emın olalım dedi. Kese içinde oluşumu görmek ıcın haftaya gel dedi yani.
Insallah kalp atışlarını da duymak nasip olur vakit gecmıyor bu emınsizlik nedir ya ? Böyle mi olur hep süreç süreç ?
İnşallah bu sefer hayırlı haberler alırız.Evet ya aynı durumu yaşadım bende ilk transferde, önce 2. Çizgi sonra bişi yok ne oluyoruz derken kimyasal olmuşuz. Ama o sırada ömrümüzden de ömür gidiyor...
İnşallah cnmİnşallah bu sefer hayırlı haberler alırız.
Evet öyle görünüyor hep bir süreç çıkıyorSanırım 9 ay boyunca diken üstünde olacağız...
Saliha erdim katılan 1 doktor.. Neden gebelik 9 ay, neden gebelik hep bir merhale aşmak...Evet öyle görünüyor hep bir süreç çıkıyor
İnşallah sağlıkla kavuşuruz
Canım sen şuan ne yapiyosun ne aşamadasinSaliha erdim katılan 1 doktor.. Neden gebelik 9 ay, neden gebelik hep bir merhale aşmak...
Çünkü gebelik anne babaya verilen bir lütuf... Kendilerine çeki düzen versinler.. Emanete hazırlansınlar diye verilen bir vakit diyor...
Bence sakin kalın ve süreci kendinizi geliştirmek için fırsat görün :)
Çok güzel bir bakış açısı çok haklısınız Biraz tevekkülle sabırla devam etmek gerek.Saliha erdim katılan 1 doktor.. Neden gebelik 9 ay, neden gebelik hep bir merhale aşmak...
Çünkü gebelik anne babaya verilen bir lütuf... Kendilerine çeki düzen versinler.. Emanete hazırlansınlar diye verilen bir vakit diyor...
Bence sakin kalın ve süreci kendinizi geliştirmek için fırsat görün :)