• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Benim bugün transferimin 5. Günü, biliyorsunuzdur belki her fırsatta dile getiriyorum ben ilaçsız tedavi oldum bu sefer. Akşamdan başlayan bugünde kendi epeyce belli eden bir bel sancım var, ağrı gibi değil iğneler batıyor, belirti olabilir mi acaba🤯

Kuzum mfk palavra... Tabiki dene bak ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ben zamanında çok anlattım dinlenmedi. O doktor tamamen popülist ve bence çokta bilgisi yok. Ben kendi mesleğim ile ilgili bir kaç bilgsine denk geldim. Buna emanetsek ve böyl diyorsa vay gebe takibi yaptıklarına dedim.
İnstagram hesabından bir kaç kişiyi aşağıladığını gördüm. MFK denemesi için yüzlerini ifşa edip aşağılar şekilde konuştuğuna şahit oldum. Dikkatli bakarsan ne dediğimi çok iyi anlayacaksın...
Zaten oradaki karışımları aktardan tutun koca karıya tüp bebek doktorlarına kadar herkes söylüyor. Adamın yaptığı birşey yok. Kendince böbürlenerek ve ürün satarak ürünlerini almayanları da muayne etmeyerek pirm yapıyor.. Ah keşke sağlıkçıların gözünden konuşmalarını dinleseniz :KK70:
evet bnde nedense o adama uyuz oluyorum, konusmaları tavrı vs. bırde işi artık ticarete dökmüş

Benim bugün transferimin 5. Günü, biliyorsunuzdur belki her fırsatta dile getiriyorum ben ilaçsız tedavi oldum bu sefer. Akşamdan başlayan bugünde kendi epeyce belli eden bir bel sancım var, ağrı gibi değil iğneler batıyor, belirti olabilir mi acaba🤯
Kizz seninde doğal siklus herzamn daha iyi insalh tutunuyor dur annesi

Ay insallah tutunma belirtisidir cnm test günün ne zamandı yada idrar testi yapmayi dusunuyomusun

Ay insallah tutunma belirtisidir cnm test günün ne zamandı yada idrar testi yapmayi dusunuyomusun
C tesi test günüm ama perşembe hastaneye serum taktırmak için gideceğimden o gün beta baktırıyım diyorum, evde yapmayı düşünmüyorum, boşuna ümitleniyoruz yada moralimiz bozuluyor ve varsa kanda çıksın 🤓

Tüp bebek deneyip negatifle sonuçlanan bir arkadaşta gebelik masajıyla 3-4 ay sonra gebe kaldı. Bana da o söyledi yap diye ama ben onun kadar istikrarlı olamadım. Şuan iki ayı kaldı doğuma. YouTube videosuydu aramalara yazarsınız görürsünüz.
Ay ben daha sizlerden neler öğreneceğim gebelik masajı da neymiş 😀Allahım benim birşeyden haberim yokmuş ..
iyiki siz varsınız ♥️

C tesi test günüm ama perşembe hastaneye serum taktırmak için gideceğimden o gün beta baktırıyım diyorum, evde yapmayı düşünmüyorum, boşuna ümitleniyoruz yada moralimiz bozuluyor ve varsa kanda çıksın 🤓
En iyisi benimde ilk transferimde evde ilk testim pozitif çıktı nasıp sevindim boş boşuna sonraki testte negatif çıktı kafam duygularım karıştı..
En iyisi kan testi bencede
zaten az çok belli eder kendini perşembeye kadar 9. Gün oluyor sanırım

En iyisi benimde ilk transferimde evde ilk testim pozitif çıktı nasıp sevindim boş boşuna sonraki testte negatif çıktı kafam duygularım karıştı..
En iyisi kan testi bencede
zaten az çok belli eder kendini perşembeye kadar 9. Gün oluyor sanırım
Evet ya aynı durumu yaşadım bende ilk transferde, önce 2. Çizgi sonra bişi yok ne oluyoruz derken kimyasal olmuşuz. Ama o sırada ömrümüzden de ömür gidiyor...

Kızlar birsey soracağım.
Bugün doktor randevum vardı
Doktor keseyi gördü artık ama haftay çarşamba gel kalp atışlarına bakalım emın olalım dedi. Kese içinde oluşumu görmek ıcın haftaya gel dedi yani.
Insallah kalp atışlarını da duymak nasip olur vakit gecmıyor 😔 bu emınsizlik nedir ya ? Böyle mi olur hep süreç süreç ?

Kızlar birsey soracağım.
Bugün doktor randevum vardı
Doktor keseyi gördü artık ama haftay çarşamba gel kalp atışlarına bakalım emın olalım dedi. Kese içinde oluşumu görmek ıcın haftaya gel dedi yani.
Insallah kalp atışlarını da duymak nasip olur vakit gecmıyor 😔 bu emınsizlik nedir ya ? Böyle mi olur hep süreç süreç ?
Sanırım 9 ay boyunca diken üstünde olacağız...

Evet öyle görünüyor hep bir süreç çıkıyor
İnşallah sağlıkla kavuşuruz
Saliha erdim katılan 1 doktor.. Neden gebelik 9 ay, neden gebelik hep bir merhale aşmak...
Çünkü gebelik anne babaya verilen bir lütuf... Kendilerine çeki düzen versinler.. Emanete hazırlansınlar diye verilen bir vakit diyor...
Bence sakin kalın ve süreci kendinizi geliştirmek için fırsat görün :)

Saliha erdim katılan 1 doktor.. Neden gebelik 9 ay, neden gebelik hep bir merhale aşmak...
Çünkü gebelik anne babaya verilen bir lütuf... Kendilerine çeki düzen versinler.. Emanete hazırlansınlar diye verilen bir vakit diyor...
Canım sen şuan ne yapiyosun ne aşamadasin

Çok güzel bir bakış açısı 😊 çok haklısınız Biraz tevekkülle sabırla devam etmek gerek.

Arkadaşlar mrb yaklaşık 2 haftadır aranızdan uzagım transferim ertelenmişti bu ayki adeti bekliyorum bugün yarın adet olurum
Ben trıoit hastasıyım bugün bi endokriniye gideyim kontrol ettıreyım dedim transfer öncesi TSH degerim 18.8 cikti cok yuksek
Moralim cok bozuldu ogleden sonra tekrar gidicem endokriniye ne diyecek bilemiyorum

Back