- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende yeni keşfettim bu ürünleriMaysa sen şu MFK ürünlerini kullanıyormusun ?
Kuzum mfk palavra... Tabiki dene bak ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ben zamanında çok anlattım dinlenmedi. O doktor tamamen popülist ve bence çokta bilgisi yok. Ben kendi mesleğim ile ilgili bir kaç bilgsine denk geldim. Buna emanetsek ve böyl diyorsa vay gebe takibi yaptıklarına dedim.Arkadaşlar mfk yöntemini duydunuzmu ya çok güzel sonuçlar var banada arkadaşım önerdi bakmanızı öneririm hatta onu gördükten sonra tüp bebekle uğraşmaktan vazgeçmek üzereyim o kadar iddialı bi bakın derim
Bende dinledim aynen benim için tüp mecburi ama eğer sizin için umut varsa deneyin lütfen ama diyete uyuyun yürüyüş yapinArkadaşlar mfk yöntemini duydunuzmu ya çok güzel sonuçlar var banada arkadaşım önerdi bakmanızı öneririm hatta onu gördükten sonra tüp bebekle uğraşmaktan vazgeçmek üzereyim o kadar iddialı bi bakın derim
Yaa söylediği şey en iyisi yürüyüş ve egzersiz kilo verme buna uyan biriside zaten o ürünlerinde kullanil hamile kaliyoKuzum mfk palavra... Tabiki dene bak ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ben zamanında çok anlattım dinlenmedi. O doktor tamamen popülist ve bence çokta bilgisi yok. Ben kendi mesleğim ile ilgili bir kaç bilgsine denk geldim. Buna emanetsek ve böyl diyorsa vay gebe takibi yaptıklarına dedim.
İnstagram hesabından bir kaç kişiyi aşağıladığını gördüm. MFK denemesi için yüzlerini ifşa edip aşağılar şekilde konuştuğuna şahit oldum. Dikkatli bakarsan ne dediğimi çok iyi anlayacaksın...
Zaten oradaki karışımları aktardan tutun koca karıya tüp bebek doktorlarına kadar herkes söylüyor. Adamın yaptığı birşey yok. Kendince böbürlenerek ve ürün satarak ürünlerini almayanları da muayne etmeyerek pirm yapıyor.. Ah keşke sağlıkçıların gözünden konuşmalarını dinleseniz
Öyle tabiki.. Benim gördüğüm erkek faktörü yoksa. Kadın faktörü zaten çatlatma iğnesi aşılama ile kolay aşılıyor.. Tüp bebek candırYaa söylediği şey en iyisi yürüyüş ve egzersiz kilo verme buna uyan biriside zaten o ürünlerinde kullanil hamile kaliyo
Merhaba mesajımı özellikle sana cevap vermek için yazmıştım ama yeni üye oldum beceremeyip sanırım yeni mesaj olarak yazmışım, mesajımı bir oku istersenArkadaşlar mfk yöntemini duydunuzmu ya çok güzel sonuçlar var banada arkadaşım önerdi bakmanızı öneririm hatta onu gördükten sonra tüp bebekle uğraşmaktan vazgeçmek üzereyim o kadar iddialı bi bakın derim
Okudum canım çok teşekkür ederimMerhaba mesajımı özellikle sana cevap vermek için yazmıştım ama yeni üye oldum beceremeyip sanırım yeni mesaj olarak yazmışım, mesajımı bir oku istersen
Ya ama nasıl anlatıyorlar ballandıra ballandıraKuzum mfk palavra... Tabiki dene bak ama öyle anlatıldığı gibi değil. Ben zamanında çok anlattım dinlenmedi. O doktor tamamen popülist ve bence çokta bilgisi yok. Ben kendi mesleğim ile ilgili bir kaç bilgsine denk geldim. Buna emanetsek ve böyl diyorsa vay gebe takibi yaptıklarına dedim.
İnstagram hesabından bir kaç kişiyi aşağıladığını gördüm. MFK denemesi için yüzlerini ifşa edip aşağılar şekilde konuştuğuna şahit oldum. Dikkatli bakarsan ne dediğimi çok iyi anlayacaksın...
Zaten oradaki karışımları aktardan tutun koca karıya tüp bebek doktorlarına kadar herkes söylüyor. Adamın yaptığı birşey yok. Kendince böbürlenerek ve ürün satarak ürünlerini almayanları da muayne etmeyerek pirm yapıyor.. Ah keşke sağlıkçıların gözünden konuşmalarını dinleseniz
Canım yazın için teşekkürler rabbim sanada hayırla nasip etsin bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerÖncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Bende sorun yok. Eşimde sadece ileri hareket sınırda. Geçirilmiş spontan ikiz gebeliğim var ancak kalp atışlarını duyamadık, gebeliğim sonlandırıldı. Sonrasında duyup denedik mfk yı. O ürünleri aldık. 1 ay , 2 ay , 3 ay derken 5 ay boyunca dediklerini eksiksiz yaptık, sattığı ilaç bal hepsini aldık kullandık. Hatta ilk aylar onu karalayanlara inanmayıp o Instagram paylaşımlarına inandım. Söyledikleri hem mantıklı, hem de motive edici gelmişti. Bal karışımına 350 tl ama ayda iki kavanoz etti 700, üstüne panacea 350 tl. Bana vitamin için omefolic vardı o zamanlar ona 150 tl derken hepsi bir aylık ve her ay 1500 tlye yakın bir tutar ödedik. Eşimdeki sperm hareketi 5 ayın sonunda 2 birim artış göstermiş, sayı ise 5 milyon artış. Yani orda verdiği örneklerdeki gibi yok %200 artış vb. Biz yaşamadık. Herkes bir umut isteyen deneyebilir tabiki ancak keşke aşılama vb. Deneseymişim o kadar parayı ona yatıracağıma. Sağlığımız kötü değildi Allah ıma şükür ve onları kullandık diye de ben bir fark görmedim. Belki birisine yaşadığım tecrübe ışık olur diye yazmak istedim
Kuzum artık kimse ilaç tüketmek istemiyor. Daha doğal yoldan bebeğim olsun, takviye ihtiyacım varsa bile kimyasal olmayan kullanayım diyorsun... Haliyle de aslında bunu sömürüyorlar....Ya ama nasıl anlatıyorlar ballandıra ballandıra
Bende birsüredir takip ediyorum ama sadece İnstagram takibi benimkisi ne anlatıyor ne öneriyor diye bakıyorum. Ürünlerini almadım sanırım burda okuduklarımdan sonrada almam ..Ay bende yeni keşfettim bu ürünleri
Gözün Aydın canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına ♥ Vitaminler hangileri rica etsem yazarmısınKızlar
Ben daha yolun basındayım, Allah ınsallah benı de herkesı de tamamına erdirsin sağlıkla bebeklerımız doğsun. Ama sizlere faydalı olur diye yazmak istedim. İmkanınız varsa Adana Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim. Önce Allah’ın izniyle sonra da maşallah çok ama çok başarılı.
Bana 2 aylık vitamin verdi, ben hamile olduğumu öğrendim. Verdiği ilaçlara bağlıyorum, ve 2.regl de gidecektim onun rahatlığı da vardı. Hadi bu ay da olumlu haber olabılır demediği için bende hele 2.regl dedim 2.regl gelmedı. Insallah da devamı gelir Allah’ın izniyle.
Ben sizlere tavsiye ediyorum belki o vitaminler size de iyi gelir, ama ot yada alternatif tıpla ılerlemek doğru değil kesinlikle sadece bu vitaminler dedi.
Hangi vitaminlerKızlar
Ben daha yolun basındayım, Allah ınsallah benı de herkesı de tamamına erdirsin sağlıkla bebeklerımız doğsun. Ama sizlere faydalı olur diye yazmak istedim. İmkanınız varsa Adana Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim. Önce Allah’ın izniyle sonra da maşallah çok ama çok başarılı.
Bana 2 aylık vitamin verdi, ben hamile olduğumu öğrendim. Verdiği ilaçlara bağlıyorum, ve 2.regl de gidecektim onun rahatlığı da vardı. Hadi bu ay da olumlu haber olabılır demediği için bende hele 2.regl dedim 2.regl gelmedı. Insallah da devamı gelir Allah’ın izniyle.
Ben sizlere tavsiye ediyorum belki o vitaminler size de iyi gelir, ama ot yada alternatif tıpla ılerlemek doğru değil kesinlikle sadece bu vitaminler dedi.
Evet evet hangi vitamin onlar :))Kızlar
Canım nerdeyse buna yakın vitaminleri kullandım ama bak sana iyi gelen stres oldu sen stresi attın kafandan nede olsa diğer ay baslicaz bebeğe dedin ve vücudun rahatladı aslında en önemli şey stresDozlarını bana göre ayarlamıstı.
Benım yumurtalarım döllenmedi boş çıkmıştı.
Bunlar vitamin/gıda takviyesi. Diğerlerini bilirsiniz zaten. Trental damar genısletici imiş.
Doktorunuza sorun belki faydam olur size.
Allah rast getirsin.