• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Maysa cım sessiz sessiz ne karıştırıyorsun😁 e demedin bize dün bugünden için başlayacağını naptın ne dedi dr. ?

Bazı dr lar başarı oranları yüksek olmasına rağmen sıcak bakmıyor bu ekstra tedavilere... benimki de bakmıyordu yok öyle vitamin ekstra bişiler vs vs bende şimdi 2. Transferimde ikisini de uygulattırdım, yapalım dedimm olur dedi, bakalım sonuç ne olacak bence ileri yaşlarda her tedavi şekline el atmalıyız, çünkü artık alarm veriyoruz..

Gözün aydın 🥰
Evet bende buna kızıyorum bu konuda bilgisizdim ilk denememdi kendimi tamamen onlara teslim etmiştim en iyisini yaparlar nasıl olsa diye ama yanılmışım talep etmek şart oldu bi daha ama ama diyorum o kadar zahmetin boşa gitmesine hayıflanıyorum 😢

Arkadaşlar bende Ocak ayında transfer olmuştum ilk tüp bebek denememdi ama malesef başarısız oldu şubatta hamilelik müjdesi beklerken adet oldum dolu dolu sancılı bir adet geçirdim tam 10 gün sürdü adetim bitti 3 gün temiz kaldım 4 günden beri yine adet oldum ve yine sancım var benim gibi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim doktorumu aradım kist oşabiliyormuş bu gibi durumlarda ara kanamalar oluyormuş ama lekelenme değil yani bildiğimiz adetin ilk günleri çözülmeye başladığı günler gibi önce leke sonra kanamayla devam ediyor baya sıkıntılı bir süreç oldu sonrasında canım çok sıkıldı hiç sorunum yokken kendimi riske attım gibi hissediyorum kötü oluyorum 😔😔😔
Negatifi beta hcg ile gordünüz degil mi? Tekrardan merkezinize bi muayene olun bence

Evet bende buna kızıyorum bu konuda bilgisizdim ilk denememdi kendimi tamamen onlara teslim etmiştim en iyisini yaparlar nasıl olsa diye ama yanılmışım talep etmek şart oldu bi daha ama ama diyorum o kadar zahmetin boşa gitmesine hayıflanıyorum 😢
Çok haklısın, bazı dr lar maalesef böyle🤷‍♀️ bende ilk transferim kimyasal olunca araştırmaya geçince denk geldim intralipid ve embriyoglue a, şimdi çok umutluyum, olmazsa da artık yaş faktörü derim çekilirim kenara...hayırlısı...

Çok haklısın, bazı dr lar maalesef böyle🤷‍♀️ bende ilk transferim kimyasal olunca araştırmaya geçince denk geldim intralipid ve embriyoglue a, şimdi çok umutluyum, olmazsa da artık yaş faktörü derim çekilirim kenara...hayırlısı...
Canım sen progestan igne vuruluyomusun her gün yoksa vajinal mi kullaniyorsun

Canımm merhaba , nasılsın?
Genetik testi yaptırdın mi? Doktora ne dedin bilgi verebilir misin
Yaptırdık kuzum biz… Eşimde kromozom analizi ve y delesyonu temiz çıktı.
Bende folik asit heterozigot pai homozigot çıktı. Ben transfer sonrası 0.4 şük oksapar kullandım. Folik asitte 400 ug kullandm..
Bunun dışında ekstra birşey yapmadık..
Şimdiki transferde de embryo genetik olarak iyi değildi tutunamadı diye düşünüyorlar. O yüzden ekstra bir işlemde yapılmayacak…

Yaptırdık kuzum biz… Eşimde kromozom analizi ve y delesyonu temiz çıktı.
Bende folik asit heterozigot pai homozigot çıktı. Ben transfer sonrası 0.4 şük oksapar kullandım. Folik asitte 400 ug kullandm..
Bunun dışında ekstra birşey yapmadık..
Şimdiki transferde de embryo genetik olarak iyi değildi tutunamadı diye düşünüyorlar. O yüzden ekstra bir işlemde yapılmayacak…
Anladım kuzum, inşallahhh sağlıkla nasip olsun bu ay🤲🤲🥰
Bende salı.gunu randevu aldım devlete bir kimyasalim var ,genetik ve pıhtılaşma baktırmak istiyorum umarım bir belge vs istemez. Sen ne demiştim canım doktora

Bende salı.gunu randevu aldım devlete bir kimyasalim var ,genetik ve pıhtılaşma baktırmak istiyorum umarım bir belge vs istemez. Sen ne demiştim canım doktora
Yok hiç birşey istemiyorlar. Ama eş ile beraber gidiyorsun… Ben 4 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı dedim😂

Bir kimyasalm var deme 3 düşük yaptım de hemen yaparlar

Back