Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Cok tesekkur ederim cnm ayrintili cevabın icin serumun fiyati baya uygunmus. Senin icin dua edicem hayirlı haberlerini bekliyorum insallah

Amann canım yumurtamda kalite yokki yaşla alakası yok bunun
Hiç öyle düşünme birinde ikisinde olmaz üçüncüde kaliteli yumurtan çıkar. Vücut sürekli yenileniyor. Bence bekleme bidaha yap. Bak ben daha geçen ay negatif aldım bu ay yine başlıyorum gerçi benim yaş 37 acelem birazda ondan

Kızlaaarrr napıyorsunuz durumlar nasıl gidiyor? Benim transferimin 10. Gününe girdim sabah kaset test yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs ağrısı var onun dışında bel ağrısı kasık ağrısı hiç bişeyim yok normal mi sizce çok endişeliyim test yapmaya korkuyorum

İnşallah sana tutunurlar o mutluluğu yaşarsın, bide hangi hastanede ve hangi doktorda tedavi görüyorsun

Belirtin yoksa kesin hamilesin, olası o belirtiler hep ilaçların yan etkileri hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz cnm

inşallah burdaki herkes anne olma duygusunu tadar iyi bir doktor galiba burda başka biri daha onun yanında tedavi görüyormuş bana söylemişti
Doktorumu seviyorum bence en önemlisi şu durumda dr dan pozitif enerji almamız. Turgut hoca hayalci değil, dümdüz direk bi adam, böyle olması bende ilk etapta artıyla başladı...umut tüccarı değil, açıkçası covit olduğumda dr umda hastanede beni yarı yolda bırakmadı, sonucum negatifte olsa iyi ki de onunla bu yola başladım diyeceğim...

Belirtin yoksa kesin hamilesin, olası o belirtiler hep ilaçların yan etkileri hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz cnm
Ayyy Allah razı olsun bu cevabın ne kadar doğru bilmiyoruz ama yinede yüreğime su serptin içime yeniden huzur geldi taktir allahımın ama inşallah hayırlı haberler alırız

Anladım tabi Dr önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…