Gibisi çok fazla hayırlı uzun olsun
Var var hadi gözün aydın
Süper... 12 bebek demek bu daha ne olsunKızlar merhaba, dün opü oldum 20 yumurta toplanmıştı bugün aradılar 12 si döllendi nasıl?
Var var hadi gözün aydın
Süper... 12 bebek demek bu daha ne olsun
Zaman azaldı son 1 saatim, dualarınızda olmam umuduyla...
Gibi ne kelime canim masallah ben burdayim diyor. Ben olsam hemen kan veririm ya gozun aydin cnm
Şimdi kan testi verdim eve geldim heycanlıyım vallaMaşallah ne güzel baya belirgin
Allah razı olsun allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahGibisi çok fazla hayırlı uzun olsun
Amiiiin inşallahHadi bakalım güzel geçsin sımsıkı tutunsun sana
Şimdi eve geldim kan testi verdim 1 saat sonuç çıkıcakmış yine haber vericem sizeGibi ne kelime canim masallah ben burdayim diyor. Ben olsam hemen kan veririm ya gozun aydin cnm
Olmaz mı resmen buradayım diyor annesi
İyi canım rabbim kalana sağlık versin öyle oluyo zaten 20 yumurtanin hepsi döllenmiyoki doktorun ne dedi canım sen bişey kullandinmi vitaminKızlar merhaba, dün opü oldum 20 yumurta toplanmıştı bugün aradılar 12 si döllendi nasıl?
Hayırlı olsun canım neden hemen boş gebelik dendiki değerin iyiArkadaşlar bugün transferin 12.günüydü beta hcg 173 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi daha boş gebelikmi ne olduğu belli olmaz dedi sizin gün gün nasıldı değer kaça çıkınca kese gözüküyo boş gebelik olup olmadığı anlaşılıo
Cok guzel cikmis hayirli olsun iki gun sonra katlanirKızlar kan sonucum böyle çıktı 10.gün olmasına rağmen iyi dime
Eki Görüntüle 3007630
yok biliyorum hepsi döllenmez de nasıl merak ettim ilk defa olduğu için. doktorum hiçbir vitamin vs vermedi inanmıyorum ben onlara dedi ben kendim arı sütü bal polen kullandım birde q10 o kadar.İyi canım rabbim kalana sağlık versin öyle oluyo zaten 20 yumurtanin hepsi döllenmiyoki doktorun ne dedi canım sen bişey kullandinmi vitamin
Doktorunuz kimdi. Bi de hani gecen ay sizin iptal olmustu ya covidden dolayi peki sonrasinda adetiniz normal bi sekilde mi geldi benim basladi aksam ama az az geliyor tam sökülmedi gibi.yok biliyorum hepsi döllenmez de nasıl merak ettim ilk defa olduğu için. doktorum hiçbir vitamin vs vermedi inanmıyorum ben onlara dedi ben kendim arı sütü bal polen kullandım birde q10 o kadar.
Benim 12.gunu 126 çıktı değerim normal bence degerinizArkadaşlar bugün transferin 12.günüydü beta hcg 173 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi daha boş gebelikmi ne olduğu belli olmaz dedi sizin gün gün nasıldı değer kaça çıkınca kese gözüküyo boş gebelik olup olmadığı anlaşılıo
ali rüştü hoca..şöyle geldi çok erken ooldum ben 17.günde gördüm ilk gün hafif bi kahve lekelenme oldu ondan sonra baya baya adet oldum ve hiç ağrım sızım olmadı adetim normalde sancılı geçer çok rahat geçti ve su gibi akıyordu. ilaçlardan sanırım rahat oldum ben anlamadım ama. ama daha yeni sökülür benimde ertesi günü söküldü zaten.ağrın vs var mı?Doktorunuz kimdi. Bi de hani gecen ay sizin iptal olmustu ya covidden dolayi peki sonrasinda adetiniz normal bi sekilde mi geldi benim basladi aksam ama az az geliyor tam sökülmedi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?