Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Aguromilo
ay inşallah sağlıkla giderlede cumartesiye kadar..

Canım dualarım seninle rabbim inşallah sımsıkı sana tutunmasını nasip eder su gibi geçer gider şu zamanlar ve sağlıkla kucağına almak nasip olur..

Arkadaşlar bugün transferin 12.günüydü beta hcg 173 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi daha boş gebelikmi ne olduğu belli olmaz dedi sizin gün gün nasıldı değer kaça çıkınca kese gözüküyo boş gebelik olup olmadığı anlaşılıo

Kızlar merhaba, dün opü oldum 20 yumurta toplanmıştı bugün aradılar 12 si döllendi nasıl?
İyi canım rabbim kalana sağlık versin öyle oluyo zaten 20 yumurtanin hepsi döllenmiyoki doktorun ne dedi canım sen bişey kullandinmi vitamin

Hayırlı olsun canım neden hemen boş gebelik dendiki değerin iyi

İyi canım rabbim kalana sağlık versin öyle oluyo zaten 20 yumurtanin hepsi döllenmiyoki doktorun ne dedi canım sen bişey kullandinmi vitamin
yok biliyorum hepsi döllenmez de nasıl merak ettim ilk defa olduğu için. doktorum hiçbir vitamin vs vermedi inanmıyorum ben onlara dedi ben kendim arı sütü bal polen kullandım birde q10 o kadar.

yok biliyorum hepsi döllenmez de nasıl merak ettim ilk defa olduğu için. doktorum hiçbir vitamin vs vermedi inanmıyorum ben onlara dedi ben kendim arı sütü bal polen kullandım birde q10 o kadar.
Doktorunuz kimdi. Bi de hani gecen ay sizin iptal olmustu ya covidden dolayi peki sonrasinda adetiniz normal bi sekilde mi geldi benim basladi aksam ama az az geliyor tam sökülmedi gibi.

Benim 12.gunu 126 çıktı değerim normal bence degeriniz

Kızlar 5 gün önce yumurta toplama işlemim oldu. 2 yumurta 18, 2 yumurta 16 mm iken toplamış diğerleri ise daha küçükmüş. Bunların daha büyümüş olması gerekmiyor muydu toplanması için? Bahçeci sabri hocada yapıldı deneme. İnanılmaz üzgünüm 10 yumurtadan 4 tanesi olgundu sadece. Bugün aradılar 5. Günümüzdü elimizde hiç embriyo kalmadı önceki denemelerde çok daha fazla yumurta ve %80 den fazlası olgundu yumurtaların.

Doktorunuz kimdi. Bi de hani gecen ay sizin iptal olmustu ya covidden dolayi peki sonrasinda adetiniz normal bi sekilde mi geldi benim basladi aksam ama az az geliyor tam sökülmedi gibi.
ali rüştü hoca..şöyle geldi çok erken ooldum ben 17.günde gördüm ilk gün hafif bi kahve lekelenme oldu ondan sonra baya baya adet oldum ve hiç ağrım sızım olmadı adetim normalde sancılı geçer çok rahat geçti ve su gibi akıyordu. ilaçlardan sanırım rahat oldum ben anlamadım ama. ama daha yeni sökülür benimde ertesi günü söküldü zaten.ağrın vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…